Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20/2 έως 26/2

Ένα αναπάντεχο δώρο

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20/2 έως 26/2

Ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Χείρωνας κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς. Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Η ζωή σου επαναλαμβάνεται σε σπειροειδή τροχιά. Τρέχεις, βασανίζεσαι, αγκομαχάς…

Έφτασες να τρέχεις ολοένα και πιο γρήγορα, αλλά το τέρμα πάντα απομακρύνεται.

Χιλιάδες, εκατομμύρια λόφοι, πιστά αντίγραφα των στόχων σου, απλώνονται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι σου. Χιλιάδες, εκατομμύρια βράχοι, γίνονται αγγελιοφόροι της αποτυχίας σου, κατρακυλώντας εκεί που κάποτε ξεκίνησες το ανηφορικό σου μονοπάτι.

Να, ο τελευταίος σου, μόλις έσκασε με ορμή!

Αγωνίζεσαι μέρα-νύχτα να τα καταφέρεις, να σπάσεις την κατάρα του Σίσυφου, πριν όμως επαναλάβεις το εγχείρημά σου, στάσου για μια φορά στη σιγαλιά του τίποτα για να νοιώσεις το κενό. Αυτό που οι επιστάτες της τυραννίας σου βάφτισαν άχρηστο. Χαμένο χρόνο, λες κι ο χρόνος που σπαταλάς για λογαριασμό τους είναι κερδισμένος.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Μα ποιός ή τι σε κυνηγά;

Έχεις γίνει μια μηχανή, που ούτε συλλογιέται, ούτε ονειρεύεται, παρά μόνον εκείνα που πουλιούνται και αγοράζονται. Μόνο πλήκτρα πατάς πια κι αυτό το ονομάζεις ζωή. Παρηγοριά σου έγιναν τα χάπια και οι ατέρμονες ψυχοθεραπείες. Μα η κατάθλιψή σου επιμένει σε αυτόν τον δρόμο ταχύτητας που τρώει τα σωθικά σου.

Μοντέρνοι καιροί…

Σε θέλουν παραγωγικό, ένα απρόσωπο εργαλείο κι εσύ ρήμαξες τη ζωή σου. Εντατικοποίησες την παραγωγή σου, τη δουλειά σου, τον έρωτά σου, ακόμη και τη διασκέδασή σου. Εν ονόματι του πολιτισμού σου, που διέπεται από το κέρδος, ζεις απανωτούς βιασμούς, προσδοκώντας να βρεις κάποτε τον εαυτό σου σε δέκα ημέρες διακοπών. Ζεις ένα ψέμα, που σου σερβίρουν σαν τη μόνη αλήθεια.

Χρειάζεσαι χαλάρωση επειγόντως, αυτό είναι το φάρμακό σου και μαζί με την υγειά σου θα σου δοθεί κι ένα αναπάντεχο δώρο.

Εκεί μέσα στο απέραντο δημιουργικό κενό, καλπάζουν σαν άγρια άτια τα χαμένα όνειρά σου, εκεί λιώνουν οι καημοί σου σαν τα ρολόγια του Νταλί. Εκεί γίνεται η μέθεξη της καρδιάς σου με το θαύμα.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved