Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 30/1 έως 2/2

Μια ακόμη αφορμή

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 30/1 έως 2/2

Η Σεληνιακή έκλειψη κυλά τον τροχό της Ιστορίας κι όλα εκείνα που κάποτε έθαψες βαθιά μες στην ψυχή σου, ανασταίνονται. Βγαίνουν στο φως με ηφαιστειακή ορμή κι η λάβα τους σε καίει. Οι κτύποι της καρδιάς σου γίνονται κραυγές μιας σαμάνικης τελετουργίας. Λογικές και κανόνες καταρρέουν κάτω από το βάρος των συναισθημάτων σου, που ανεμίζουν πια ελεύθερα και δίχως αναστολές.

Γύρω σου κείτονται τα συντρίμμια των συμβάσεών σου κι εσύ ψάχνεις για στηρίγματα, μα δεν υπάρχουν πια.

Απέναντί σου στέκει ο ανεκπλήρωτος πόθος σου. Παίρνει διάφορες μορφές, αλλάζει χρώματα, κρύβεται στα σύννεφα, παίζει με τα αστέρια. Όνειρο ή θαύμα, δεν έχει σημασία. Εκείνο που μετράει είναι ότι πετάς, απαλλαγμένος απ’ τα σχήματα του νου.

Προσγειώνεσαι στις εσχατιές των κυμάτων, βουτάς στην άβυσσό σου, μεθάς στην απεραντοσύνη σου.

Φοβάσαι;

Νόμιζες πως είχες όρια, μα τώρα μαθαίνεις ότι οι ορίζοντές σου είναι ο καθρέφτης της άγνοιάς σου. Ο τακτοποιημένος κόσμος σου είναι στην πραγματικότητα μια φυλακή, που έμαθες να υπηρετείς, κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία. Βορράς, νότος, ανατολή και δύση σε περιφράζουν, μα σαν βρεθείς στο αστροφώτιστο Διάστημα, βλέπεις μόνον την γαλάζια σφαίρα σου να μουρμουρίζει πάνω στην τροχιά της.

Κιτρινισμένα χειρόγραφα αναδύονται από το πίσω μέρος του μυαλού σου. Ψάχνεις για τις σκάλες που ανηφορίζουν και κατηφορίζουν οι ψυχές. Αναζητάς τέρατα και σημεία για να δικαιολογήσεις τις δεισιδαιμονίες σου. Που να είναι άραγε η πύλη της κόλασής σου;

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Η αλήθεια όμως είναι ότι αιωρείσαι ελεύθερος στην Αγάπη σου κι αν δεν το ξέρεις, ήρθε η ώρα να το μάθεις.

Με ένα νεύμα της καρδιάς σου φεύγεις προς το βάθος σου. Η γη σου είναι πια τόσο δα μικρούλα κι η βαρύτητά της δεν σε αγγίζει. Τα δακτυλίδια του Κρόνου κι ο παγωμένος Πλούτωνας σε χαιρετούν. Οι πλανήτες γίνονται υποτακτικοί σου, που υποκλίνονται στο πέρασμά σου. Διασχίζεις πια τον γαλαξία, μέχρι να γείρεις απαλά στο κέντρο του.

Ξυπνάς, λουσμένος σε απόκοσμο φως. Δίπλα σου νιώθεις τον ανυπέρβλητο Έρωτά σου κι είναι η υπέρβασή σου που σε οδήγησε σε αυτόν.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved