Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 16/01 έως 19/01

Ο σεισμός

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 16/01 έως 19/01

Ο σεβασμιότατος Κρόνος επιθεωρεί την βιτρίνα σου με το επιτελείο του. Κι εσύ τα έχεις όλα στη θέση τους, αψεγάδιαστα και σύμφωνα με τους κανόνες του μάρκετινγκ. Αλλιώς πώς θα πουλήσεις τον εαυτό σου πιάνοντας μια καλή τιμή;

Μπροστά στέκουν παρατεταγμένα τα πτυχία και οι εύφημες μνείες σου. Οι αποδείξεις της επάρκειάς σου.

Είναι βέβαια και τα άλλα, τα κρυμμένα και καταχωνιασμένα στις αποθήκες σου. Οι αποτυχίες που δεν θες ούτε να τις θυμάσαι. Τα χαμένα στοιχήματά σου, τα λάθη κι οι επαίσχυντες συμβάσεις που έκανες. Η υποκρισία και η ξεπουλημένη συνείδησή σου. Τα κουρέλια σου.

Μα ποιος θα ασχοληθεί με αυτά τώρα; Εξ άλλου κι εσύ ο ίδιος πάλεψες πολύ για να μη φαίνονται στην προμετωπίδα σου. Για να είσαι άψογος. Έστησες μάλιστα έναν γιγάντιο καθρέφτη να κρύβει το μέσα σου, αντανακλώντας τον καθωσπρεπισμό του έξω κόσμου.

Έλα όμως που η μοίρα σου παίζει παράξενο παιχνίδι…

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Ξαφνικά η γη αρχίζει να τρέμει κι ο Εγκέλαδος, αδιαφορώντας για την καλή σου εικόνα, ρίχνει με πάταγο τα τείχη των μυστικών σου κι ο καθρέφτης σου γίνεται χίλια κομμάτια. Το περήφανο εγώ σου καταρρέει.
Πίσω του αδημονούν οι στρατιές των ενοχών που κάποτε μπάζωσες και τώρα εφορμούν καταπάνω σου. Τα κρίματα και οι ατιμίες απέναντι στον εαυτό σου σε στοιχειώνουν. Ξεχασμένα χρέη σε πνίγουν. Μένεις γυμνός και γελοίος βασιλιάς μπροστά στην προσποιητή τελειότητά σου.

Α δεν μας τα είπες αυτά, λέει χαιρέκακα ο επιθεωρητής σου!
Μηδέν, Mr Perfect, μηδέν!

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Το χρώμα της αποτυχίας σκεπάζει το πρόσωπό σου και γέρνεις αποκαμωμένος πάνω στην δυστυχία σου. Είσαι πια ένας τελειωμένος.

Μα τούτη την δύσκολη ώρα μια πνοή, ένα θρόισμα Αγάπης σε τυλίγει. Ήταν κι αυτή, βλέπεις, ξεχασμένη και θαμμένη πίσω από την μάσκα σου, σαν την Ελπίδα στο κουτί της Πανδώρας.

Έλα, σου λέει, μαζί θα πορευτούμε στον καινούριο σου κόσμο. Εκεί που οι αλήθειες σου δεν στενάζουν κάτω από τους νόμους του κέρδους και των συμφερόντων. Εκεί που ανθίζουν ακόμη τα λουλούδια της ψυχής σου.

Από ψηλά βρέχει συναισθήματα. Και οι σταγόνες που ποτίζουν το είναι σου, ορίζουν την έλευση μιας νέας άνοιξης στην ζωή σου.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved