Δήμητρα στον Καρκίνο: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Η Δήμητρα έχει περάσει στον Καρκίνο από τις 15/5 και θα παραμείνει έως τις 23/7

Δήμητρα στον Καρκίνο: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Η Δήμητρα βρίσκεται ήδη στον Καρκίνο από τις 15 Μαΐου και μέχρι να ολοκληρώσει τη διέλευσή της, στις 23 Ιουλίου, θα δώσει τις δικές της κατευθύνσεις στη ζωή σου, ανάλογα που το ζώδιο που ανήκεις ή τον Ωροσκόπο σου.

Όσο για τις όψεις που σχηματίζει με άλλους πλανήτες και σίγουρα θα «χρωματίσουν» την επιρροή της, αξίζει κατ’ αρχάς να σημειωθεί το τετράγωνο της με το Δία στον Κριό στις 19 Μαΐου, που ανεξάρτητα από το ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα προκαλέσει «ντόρο» για όχι και τόσο ουσιαστικά ζητήματα, δεν θα πάψει να λειτουργεί ευεργετικά, ιδιαίτερα σε σχέση με την αποδοχή του κοινού σε ό,τι κάνεις.

Αντίθετα όμως το τετράγωνο της με τον τον Άρη στον Κριό στις 6 Ιουνίου προδιαθέτει σε έντονες αντιπαραθέσεις και τη δημιουργία ενός μάλλον «πολεμικού» κλίματος, ενώ η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17 Ιουλίου μπορεί να ενεργοποιήσει «σκοτεινά» δίκτυα, με κάποιους να είναι «ταγμένοι» σε ένα σκοπό, για το καλύτερο όπως λένε που όμως για σένα μπορεί να είναι και το… χειρότερο! Σε κάθε περίπτωση μάλιστα τα «καθέκαστα» μπορεί να εμφανιστούν και μερικές ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια οι εν λόγω όψεις.

Μετά από αυτήν την αναγκαία εισαγωγή, μπορείς πλέον να διαβάσεις και για το ζώδιό σου:

ΚΡΙΟΣ

Θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου λαμβάνουν έναν επίσημο χαρακτήρα, κάτι που συμπεριλαμβάνει από περιουσιακές ρυθμίσεις, μέχρι… γάμους και διαζύγια! Στο πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση ή φιλοξενία. Επιπλέον, μπορεί να συμμετάσχεις σε γιορτές και δεξιώσεις, με συνδαιτυμόνες διακεκριμένα πρόσωπα, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να δημοσιοποιηθούν «εν δήμω» τα… «εν οίκω»!

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημοσιότητα-δημοσιοποίηση απόψεων και προθέσεων είναι το πρώτο ζητούμενο και μπορείς να κάνεις οτιδήποτε προς αυτήν την κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας τα μέσα δικτύωσης, αλλά και την παλιά όσο και δοκιμασμένη μέθοδο «από στόμα σε στόμα». Ίσως ακόμη και να συνάψεις ένα συμβόλαιο για ένα επικοινωνιακό αγαθό ή μια σχετική υπηρεσία, ενώ στο «κάδρο» μπαίνουν πιστοποιήσεις, άδειες αλλά και οι σπουδές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε οικονομικά θέματα κι είναι πιθανό οι προσπάθειές σου να καρποφορήσουν μέσα από έναν οικονομικό συνεταιρισμό ή απλά από την αύξηση της… επισκεψιμότητας στο ταμείο σου! Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στα περιουσιακά σου, ίσως όμως να κερδίσεις κι από μια μεσιτεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δήμητρα σου δίνει αναμφισβήτητα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και απομένει το να προβληθείς για τους… σωστούς λόγους! Με δεδομένη βέβαια την προτεραιότητα που δίνεις σε πιο κλειστές κοινότητες, που απαρτίζονται από άτομα με ένα κοινό υπόβαθρο, με ρίζες στο παρελθόν και την Παράδοση, ενδέχεται να «ενοχληθείς» από τις πιο κοσμοπολίτικες διαστάσεις της Δήμητρας, από την άλλη πλευρά όμως έχεις πάντα το δικαίωμα να κάνεις main stream τις επιλογές σου και οτιδήποτε είναι για σένα σημαντικό.

ΛΕΩΝ

Οι αποκαλύψεις πάσης φύσεως έχουν τον πρώτο λόγο στην ζωή σου, είτε αυτές αφορούν προσωπικά, είτε επαγγελματικά θέματα. Και βέβαια το ότι θα έρθουν στο φως διεργασίες που στοχεύουν να σε πλήξουν συγκαταλέγεται στα θετικά της περιόδου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να «ξεμπροστιαστούν» και κάποιες δικές σου επιλήψιμες επιλογές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μια κρυφή ή άτυπη συνεργασία μπορεί να σε «ξελασπώσει».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου -κι όχι «με όποιον κι όποιον» θα κάνει κι εσένα πιο αναγνωρίσιμο/η στην κοινωνία, πέρα όμως από τα όσα συνδέονται με τη δική σου προσωπική ζωή, δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις πιο ενεργά σε κάτι συλλογικό ή να ασχοληθείς με τα κοινά. Ίσως πάλι ένας φίλος ή μια φίλη να γίνει σημείο αναφοράς.

ΖΥΓΟΣ

Οι προοπτικές μια διάκρισης γίνονται πολύ πιο ορατές, ίσως μάλιστα πέρα από τα αμιγώς δικά σου να αναλάβεις κι έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε κοινωνικά ζητήματα. Στο πρόγραμμα πάντως είναι συσκέψεις και συνεργασίες με σημαίνοντα πρόσωπα, ίσως μάλιστα όλα αυτά να σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας πορείας, που θα βρει ανταπόκριση και στις πιο λαϊκές μάζες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σένα οι σπουδές, τα ταξίδια και οι νομικές υποθέσεις έχουν τον πρώτο λόγο, όπως επίσης και κάθε διαδικασία νομιμοποίησης. Επιπλέον άτομα και φορείς του εξωτερικού ή τα media μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άλλες κουλτούρες και φιλοσοφίες ζωής, με παραδοσιακό «χρώμα» κυρίως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαπραγματεύσεις για φορολογικά θέματα, δάνεια, κληρονομιές ή αποζημιώσεις είναι ίσως η κύρια κατεύθυνση και βέβαια μια τέτοια διαδικασία θα συνδυαστεί αναπόφευκτα με αποκαλύψεις οικονομικών στοιχείων. Επιπλέον, η σεξουαλική σου δραστηριότητα μπορεί να είναι έντονη, τουλάχιστον σε επίπεδο πειρασμών και προτάσεων κι επειδή η φύση της Δήμητρας είναι αμφισεξουαλική, να τα περιμένεις… όλα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάς με ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα ως προς την βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου, ενδέχεται μάλιστα να έρθεις σε επαφή με σημαίνονται πρόσωπα-κλειδιά, συνάπτοντας επίσημες συμφωνίες ή συμβάσεις. Κατ’ επέκταση, ό,τι πράττεις και απευθύνεται στο κοινό θα τύχει μιας διευρυμένης αποδοχής. Επιπλέον, ένας συνεργάτης ή ο/η σύντροφος σου θα γίνει σημείο αναφοράς, ενώ ένας γάμος είναι το ίδιο πιθανός, όσο κι ένα… διαζύγιο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύεις μια περίοδο εξελίξεων και διαπραγματεύσεων για εργασιακά θέματα και στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι συμβάσεις και οι συνεργασίες. Επιπλέον, καλείσαι να προωθήσεις την δουλειά σου και να διαφημιστείς. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για το οικοσύστημα, που ζεις, είναι πιθανό να ενεργοποιηθείς-κοινωνικοποιηθείς για θέματα που το αφορούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σου ζωή και αναπόφευκτα οι ερωτικές υποθέσεις σου περνούν σε πρώτο πλάνο κι αυτό μπορεί να οφείλεται τόσο σε μια «σκανδαλολογία», όσο και στο γεγονός πως «κυκλοφορείς» με ένα διακεκριμένο άτομο. Ακόμη ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς, η πιο γόνιμη εκδοχή ωστόσο αυτής της διέλευσης είναι η από κοινού ενεργοποίηση για έναν δημιουργικό σκοπό.

Διάβασε επίσης:

Δήμητρα στον Καρκίνο: Μια κρίσιμη διέλευση ως προς τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved