Δήμητρα στον Καρκίνο: Μια κρίσιμη διέλευση ως προς τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις

Από τις 15 Μαΐου η Δήμητρα (Ceres) βρίσκεται στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιουλίου κι όπως θα διαβάσεις στη συνέχεια πρόκειται για μια κρίσιμη διέλευση σε σχέση με τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα και το τι σου… έρχεται στην πορεία!

Δήμητρα στον Καρκίνο: Μια κρίσιμη διέλευση ως προς τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις

Γενικότερα, η Δήμητρα σχετίζεται με την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων γι’ αυτό την συναντάμε σε δεσπόζουσα θέση σε ανθρώπους των media, σε πολιτικούς αλλά και σε «πασίγνωστα» άτομα ανεξάρτητα από τον χώρο που δραστηριοποιούνται.

Μια βασική λέξη-κλειδί για την κατανόησή της είναι «οι άλλοι», είτε ως συνεργάτες, είτε ως αντίπαλοι κι αυτός είναι ο λόγος που οι τάσεις και ιδιότητές της στον γενέθλιο χάρτη σου εμφανίζονται μόνον όταν εσύ συναλλάσσεσαι με αυτούς τους «άλλους».

Επιπλέον, έχει στη δικαιοδοσία της όλα εκείνα που είναι αντικείμενο του αστικού δικαίου, αλλά και κάθε είδους επίσημη νομιμοποίηση, από συμβόλαια και μισθωτήρια, μέχρι συμβάσεις εργασίας και ρυθμίσεις χρεών.

Ο Καρκίνος, πάλι, είναι ένα ζώδιο που παραδοσιακά συνδέεται με την οικογένεια, τα ακίνητα, την προσφυγιά, την τοπική αυτοδιοίκηση και το ενδιαφέρον για την πατρίδα, είναι λοιπόν πολύ πιθανό να αναδειχθούν ανάλογα θέματα. Ειδικά, ως προς τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις, η Δήμητρα στον Καρκίνο είναι μια «πατριώτισσα», με κάθε ερμηνεία του όρου να είναι… δεκτή!

Η Δήμητρα βέβαια δεν θα είναι μόνη της σε αυτό το ταξίδι, με τις «παρέες» της να είναι άλλοτε καλές κι άλλοτε όχι κι αρχίζοντας από το τέλος έχει πολύ μεγάλη σπουδαιότητα η σύνοδός της με τον Ήλιο στις 22 Ιουλίου, αφού είναι και το πρόκριμα για τα όσα θα ακολουθήσουν σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο στους 15 μήνες που ακολουθούν, μέχρι δηλαδή το φθινόπωρο του 2023. Και… μακάρι να είχα να σου γράψω ωραία και ενθαρρυντικά πράγματα, το ότι όμως την ίδια στιγμή θα σχηματίζει αντιθέσεις με τον τροπικό Πλούτωνα και τον αστρικό Κρόνο στον Αιγόκερω δεν βοηθά. Η ανθρωπότητα φαίνεται να μπαίνει σε ένα μικρό «Μεσαίωνα» κι όταν πια θα βγεις από αυτό το «τούνελ», τα δεδομένα στην κοινωνία, την πολιτική και την οικονομία θα είναι πολύ διαφορετικά και μη λες πως «τα έχεις δει όλα» γιατί έπονται και τα χειρότερα.

Η μόνη ουσιαστική σου ελπίδα ανιχνεύεται στο τρίγωνο της Δήμητρας με τον Ποσειδώνα, που θα σε βοηθήσει να βρεις «υπερβατικές» διεξόδους, αλλά και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων, μέσα από πράξεις αλληλεγγύης και μην το έχεις για λίγο το να μπορείς να «ίπτασαι» πάνω από τη δυστυχία που σε περιβάλλει.

Μέχρι να φτάσεις πάντως σε αυτό το «σημείο μηδέν» καλείσαι να διαχειριστείς το πολεμικό κλίμα που θα δημιουργηθεί από το τετράγωνο της Δήμητρας με τον Άρη στον Κριό. Η όψη κλείνει με ακρίβεια στις 6 Ιουνίου αλλά μπορεί να κάνει αισθητή την επιρροή της και νωρίτερα, από τα τέλη Μαΐου, με τους «ακτιβιστές» κάθε είδους να… παίρνουν το όπλο τους!

Στις 25 Ιουνίου πάλι η Δήμητρα φοράει τα… επαναστατικά της, λόγω του εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο, ενώ όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά τα αποτελέσματα σε τυχόν εκλογές θα είναι… μη αναμενόμενα! Οι δύο πλανήτες θα ξαναβρεθούν στις 12 Ιουλίου, όταν η Δήμητρα θα είναι σε απόσταση 90 μοιρών (τετράγωνο, δηλαδή) με τον αστρικό Ουρανό στον Κριό.

Λίγο νωρίτερα, στις 22 Ιουνίου, θα γίνει και το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα, μια όψη που σε ενδιαφέρει πολύ ως προς τη ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων αλλά στο κοινωνικοπολιτικό σκηνικό μπορεί να αφήσει το αποτύπωμά της σε οτιδήποτε αφορά το προσφυγικό και το μεταναστευτικό πρόβλημα, ενώ έπονται και οι πολεοδομικές παρεμβάσεις. Το ζητούμενο εδώ είναι μια συμφωνία ή ρύθμιση αλλά μένει να δεις τον τρόπο και τους όρους που θα τεθούν.

Τα καλύτερα πάντως σου τα επιφυλάσσει η Δήμητρα, τώρα το Μάιο, αφού στις 19 κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνό της με το Δία. Η όψη μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα «τυχερή» και προωθητική ιδιαίτερα σε σχέση με δραστηριότητες που απευθύνονται στο κοινό και εξαρτώνται από τον βαθμό της αποδοχής του. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα πάρουν έκταση και κάποια θέματα που δεν είναι δα και τα πιο σοβαρά του κόσμου αλλά… τα έχει αυτά το life style!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved