Δίας στον Κριό: Μάθε τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου

Έρχεται και σου αφήνει το δωράκι του, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις

Δίας στον Κριό: Μάθε τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου

Ο Δίας δεν πιέζει, που σημαίνει ότι έρχεται έξω από την πόρτα σου, σου αφήνει το δωράκι του κι άμα θες το παραλαμβάνεις. Αν πάλι δεν θες, καλή καρδιά, μη γκρινιάζεις μόνον ύστερα για ατυχίες και διάφορα τέτοια. Υπάρχει βέβαια και το άλλο σενάριο, να απλώσεις δηλαδή εκεί που δεν φτάνεις, παρασυρμένος από τις υποσχέσεις του. "Εδώ είμαι εγώ", σου λέει, αλλά όταν θα τον χρειαστείς πραγματικά, θα ψάχνεις να τον βρεις γιατί για τα δύσκολα δεν κάνει. Στον Κριό πάντως ένα νέο ξεκίνημα το ‘χει και μένει να διαβάσεις το πού, ανάλογα με το ζώδιο που ανήκεις. (Ισχύει περισσότερο για τον Ωροσκόπο σου)

ΚΡΙΟΣ
Με το Δία παραμάσχαλα, επιτέλους έφτασε η ώρα να ξεχυθείς ασυγκράτητος στην περιπέτεια και να κάνεις το μεγάλο μπαμ. Ω λα λα, που λένε και οι Γάλλοι, μη σκάσεις μόνο σαν καρπούζι γιατί τα έχουν αυτά τα υπερβολικά ανοίγματα. Όπως κι αν έχει πάντως, το να περιοριστείς δείχνει σχεδόν αδύνατο κι αν κάτι ή κάποιος σε κρατά αλυσοδεμένο με συμβάσεις και «πρέπει», ας ψάξει να βρει άλλον. Τέλος κύριοι οι καταπιέσεις, θα κάνεις αυτό που γουστάρεις κι όπου βγει. Εξ άλλου τι την θες την τύχη, αν δεν την ξεζουμίσεις; Ρίσκο πάνω στο ρίσκο κι άσε τους άλλους να αναρωτιούνται πώς τα κατάφερες να περάσεις τις Συμπληγάδες. Έχεις άστρο καλέ μου, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Η διάρκεια είναι το πρόβλημά σου και το ξέρεις, μπορείς όμως να ανοίξεις το δρόμο κι ύστερα να αφήσεις τους άλλους να καμαρώνουν πάνω στις δικές σου κατακτήσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Μα τώρα είναι κατάσταση αυτή; Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Κρόνο να σε θωρεί από τον Υδροχόο, η ζωή σου έχει γίνει κόλαση κι έρχεται τώρα ο Δίας στον Κριό και το 12ο ηλιακό οίκο σου να σου πει τι; Ότι, λέει, θα έχεις μυστική προστασία, ότι θα αποκαλυφθούν οι κρυφοί εχθροί σου κι άλλα τέτοια κουραφέξαλα… Εδώ κοντεύεις να ξεχάσεις ποιος είσαι, πού πας και πόσο κάνει το φιλί σε δύση και ανατολή με όλα αυτά που συμβαίνουν -και ατυχώς θα συνεχίσουν να συμβαίνουν- οι κρυφοί εχθροί σε μάραναν. Οι φανεροί φτάνουν και περισσεύουν, μην τον υποτιμάς όμως το Χοντρό γιατί ξέρεις τι είναι πάνω που πνέεις τα λοίσθια να έρθει ένα μαγικό χέρι και να σε σώσει από τα χειρότερα; Για παράδειγμα, χρωστάς της Μιχαλούς και τη γλιτώνεις σαν το Χαρίλαο-Νίκο Σταυρίδη στο «Ευτυχώς τρελάθηκα». Βόηθα κι εσύ όμως, κάνε δηλαδή και καμιά προσευχή για να δώσεις πάτημα στις Θείες δυνάμεις να παρέμβουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Από τη στιγμή που η μαλαγανιά και η καπατσοσύνη είναι το Α και το Ω στη ζωή σου, το πολυπληθές κοινό, που θα συρρεύσει με το Δία στον Κριό και τον 11ο ηλιακό οίκο σου, όχι μόνον είναι ευπρόσδεκτο, αλλά θα σου δώσει και πόντους για να κάνεις τον καμπόσο. Μέχρι βουλευτή σε βλέπω, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να βολευτείς και με άλλα προεδριλίκια και το τέλειο είναι πως θα έχεις το σουξέ σου και σε προσωπικό επίπεδο. Ουρές θα κάνουν για να τα φτιάξουν με τη φίρμα κι εσύ θα διαλέγεις από το σωρό. Αν, πάλι, δεν θες να θυσιαστείς για το κοινό καλό, μπορείς να αρκεστείς στα όσα ωραία θα αποκομίσεις από τις φιλίες σου ή/και τη δικτύωσή σου με παράγοντες της κοινωνικής ζωής, που θα βλέπουν στο πρόσωπό σου τον ιδανικό ενσαρκωτή του «Ζητείται ψεύτης».


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις περάσει πολλά κι εσύ καημένε, αλλά τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρεις τη ρεβάνς για τις γκαντεμιές σου και να βολευτείς όπως σου πρέπει. Ευκολίες, τυχερά και μπαρμπάδες τίθενται στην απόλυτη διάθεσή σου, καλώστονε κι ας άργησε, λοιπόν, τον Δία στον Κριό και το 10ο ηλιακό οίκο σου. Κι αν από τη μια πλευρά υπάρχουν εκείνα που θα πετύχεις, επειδή σε ευνοούν η μαμά σου, ο μπαμπάς σου και οι συγκυρίες, από την άλλη μπορείς να απολαύσεις τα καλά της ζωής, εμμέσως πλην σαφώς, με τη συνδρομή δηλαδή κάποιου που θα σε πάρει υπό την προστασία του και θα σου τα φέρνει όλα στο πιάτο, έτσι επειδή είσαι εσύ και χωρίς καμία υποχρέωση. Διαλέγεις και παίρνεις και μη λες πως η τύχη δεν παίζει κανένα ρόλο στο αποτέλεσμα των επιλογών σου, γιατί θυμάσαι τότε που τα είχες όλα καλώς καμωμένα κι όλο σε ξέρα έπεφτες; Αξέχαστα χρόνια που σου δίνουν το δικαίωμα να γκρινιάζεις εφ’ όρου ζωής!


ΛΕΩΝ
Από τη μια ο Κρόνος απέναντί σου να σου βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι κι από την άλλη ο Ουρανός στον Ταύρο να ρίχνει αστραπόβροντα, δεν ξέρεις από πού να πρωτοφυλαχτείς κι έχεις κι αυτόν τον Δία στον Κριό και τον 9ο ηλιακό οίκο σου να σου λέει μετ’ επιτάσεως πως έξω πάμε καλά. Τι καλά χριστιανέ μου; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Καταρρέει το σύμπαν! Ναι, σου ξαναλέει, αλλά εσύ μπορείς να καβαλήσεις έναν πύραυλο και να πας στο φεγγάρι, τον Άρη ή όπου αλλού επιθυμείς, άσε που μπορεί να συναντήσεις και τον Έλον Μασκ εκεί για να τα πείτε. "Ωχ, πάλι το καλάμι θα καβαλήσω" σκέφτεσαι εσύ, αλλά η ιδέα δεν παύει να σου αρέσει. Σου αραδιάζει και εκατό περγαμηνές για να έχεις να πορεύεσαι, χαρτιά, άδειες, αναστολές ποινών και το deal κλείνει στο άψε-σβήσε. Γεια σου Κρόνε, γεια σου Ουρανέ, εγώ τώρα πετάω με το ελευθέρας στο χέρι και μην τον είδατε τον Παναή!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δίας στον Κριό, στον 8ο ηλιακό οίκο σου, δεν είναι βέβαια του πεταματού, τουναντίον, τα λεφτά ουδεπόποτε σε άφηναν αδιάφορο και τώρα που κρατάς τη χρυσή κουτάλα στα χέρια σου δεν πρόκειται να την αφήσεις αναξιοποίητη. Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει, που λέγαν κι οι παλιοί και βέβαια έχει τη σημασία του το ότι κατά πως φαίνεται το παραδάκι δεν θα είναι δικό σου αλλά αλλουνού. Έτσι τρώγεται πιο εύκολα και αμαρτίαν ουκ έχεις. Στη χειρότερη θα ζεις με τα λεφτά των άλλων κι έτσι οικονόμος που είσαι έχεις δίκιο να λες πως είναι προτιμότερο να περάσουν από τα δικά σου χέρια, παρά να τα φάνε κάποιοι άλλοι ανεπρόκοποι σε λούσα και διασκεδάσεις. Θα βρεις βέβαια στο διάβα σου και κάμποσους παραδόπιστους, που θα θελήσουν να σε μιμηθούν και μόλις μυριστούν χρήμα θα συρρεύσουν για προσκύνημα, αλλά στον Παρθένο παρθενιές, δεν πιάνουν!


ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στον Κριό και τον 7ο ηλιακό οίκο σου; Πω πω πω τι Θείο δώρο είναι αυτό που έρχεται και μάλιστα σε μια δύσκολη φάση για τα προσωπικά σου, λόγω του Κρόνου που σου έχει βγάλει το λάδι από τον Υδροχόο. Τώρα πια όμως σε κάθε περιορισμό και σε κάθε στενοχώρια υπάρχει έτοιμη η απάντηση. "Δεν με θες κυρά μου επειδή είμαι ψαράς;" που λέει και το τραγούδι; "Υπάρχουν κι άλλοι που κάνουν «κρα» για μένα και μείνε εσύ με την ξινίλα σου". Επιπλέον κι επειδή ως γνωστόν το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού, με το που θα εμφανιστεί το κελεπούρι δεν θες και πολύ για να ξανοιχτείς και να κάνεις το δίπορτο viral, μέχρι τουλάχιστον να (ξανα)βάλεις την κουλούρα. Εξ άλλου ο γάμος και το διαζύγιο είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος κι αν είναι να χωρίσεις να το κάνεις τώρα που θα σου έρθει πιο βολικά κι αν θες, θα του (της) πάρεις και τα σώβρακα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πάλι καλά που αυτός ο φιλελεύθερος ρεμπεσκές έφυγε από τους Ιχθύς κι επιτέλους θα πάψεις κι εσύ να κοιτάς με μισό μάτι τις ερωτοτροπίες και τα όργια που γινόντουσαν γύρω σου. Από ποσότητα να φαν κι οι κότες, από ποιότητα και αξιοπιστία όμως, μηδέν. Εκατό φορές Κρόνος και Ουρανός, παρά τα αίσχη του Χοντρού. Όλα ήταν παραμύθια, χώρια οι ίντριγκες και οι απιστίες. Ρασπούτιν έγινες για να προλάβεις το κακό, αλλά τώρα που ο Δίας βρίσκεται στον Κριό μπορείς πια να ηρεμήσεις και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε δουλειές που θα έχουν όσο να ‘ναι τις ευκολίες τους. Η πρώτη και καλύτερη είναι να κάθεσαι και να πληρώνεσαι, αν όμως σπάσει ο διάολος το πόδι του και σου δώσουν την απόλυση στο χέρι, ρίξε τη ζαριά σου και θα σου βγει, γιατί πας για μεγάλα πράγματα, από Μπιλ Γκέητς και πάνω. Καλά είναι τα νέα και για την υγεία σου κι αν είναι να πάθεις κάτι σοβαρό, να το πάθεις τώρα που θα έχεις πλεονέκτημα στις θεραπείες και την περίθαλψή σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν γεννήθηκε ακόμη αυτός που θα σου απαγορέψει να είσαι τυχερός και να γίνεις σαν τους άλλους που κοπιάζουν νυχθημερόν για να πάρουν μια σύνταξη στα 70 και αν. Εσύ παιδί μου είσαι γεννημένος για μεγάλα και εύκολα πράγματα, για χαρές και πανηγύρια, την Ντίσνεϊλαντ σε όλο της το μεγαλείο και τώρα, που ο φίλος σου ο Δίας βρίσκεται στον 5ο ηλιακό οίκο σου -αυτόν ντε με τους έρωτες, τα πάρτι και το ευ ζην πάνω στις ξαπλώστρες- σιγά μη χάσεις την ευκαιρία. Διακοπές μετά βαΐων και κλάδων, αυτό θα θυμίζει η ζωή σου. Καλό είναι βέβαια να μην έχεις πολλές δεσμεύσεις για να μπορείς να παίζεις κατά το δοκούν, αλλά ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει και δεν θα σε χαλάσει καθόλου να σου φέρει ο πελαργός και κανένα κουτσούβελο. Έτσι κι αλλιώς, άλλος/η θα αναλάβει την ευθύνη -εσύ απλά πληρώνεις τα μωρουδιακά- κι από αυτήν την άποψη και μόνον σε συμφέρει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Δίας, λέει, στον Κριό και τον 4ο ηλιακό οίκο σου. Χμ… Τι θέλει τώρα αυτός ο ανερμάτιστος τύπος στα του οίκου σου; Ώρα είναι δηλαδή να σε ξεσηκώσει και να θες γάμους κι επισημοποιήσεις, αφήνοντας τις σοβαρές υποθέσεις σου. Αν είναι βέβαια η αποκατάστασή σου να συνοδευτεί με τρία-τέσσερα ακίνητα, παραδάκι και κοινωνική άνοδο, έχει καλώς. Αλλιώς μετράει το διευθυντηλίκι, αν είσαι οικογενειάρχης άνθρωπος, το λένε και οι Αμερικάνοι που είναι μανούλες σε αυτά. Θα με ρωτήσεις βέβαια τι γίνεται στην περίπτωση που τα έχεις ήδη όλα αυτά και δίκιο θα έχεις που θα συνοφρυωθείς. Σκάνδαλο σου μυρίζει, στα αφτιά σου ήδη ηχεί το «δεν σε αντέχω πια εσένα και τα πρέπει σου» και πώς θα εμφανιστείς στην κοινωνία με το διαζευκτήριο στο χέρι; Θα σου μείνει πάντως το σπίτι, εκτός κι αν ξαναγυρίσεις στη μαμά και το μπαμπά, που θα σου έχουν και του πουλιού το γάλα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, τι να σου πει κι ο Δίας; Με παρακατιανή μοιάζει η τύχη του μπροστά στις ευθύνες που σηκώνεις κι όποιος νομίζει πως με χάντρες και καθρεφτάκια θα ξεχάσεις τον πόνο σου, είναι βαθιά γελασμένος, Από τηλεσκόπιο και πάνω. Άσε που μπορεί να δει καλό η θεία σου η Μαριγώ κι εσύ να παρακολουθείς, σαν φτωχό ορφανό. Επαίτης όμως δεν γίνεσαι με την καμία, ούτε κομπάρσος κι αν θες να κάνεις κι εσύ το κομμάτι σου πάρε ένα μουράτο όχημα με leasing για να το έχεις παρκαρισμένο στο γκαράζ, γιατί εκεί που έχει πάει η βενζίνη, σιγά μην το κυκλοφορήσεις. Ίσως βέβαια να σε βγάζει βόλτα ο φίλος σου ο Παρταόλας, που του περισσεύουν κι εσύ τελικά να μάθεις απέξω κι ανακατωτά τους ευτυχείς προορισμούς διακοπών, σε κάθε περίπτωση πάντως, κινητά και υπολογιστές συμφέρουν περισσότερο, δεν καίνε και πολύ ρεύμα.


ΙΧΘΥΕΣ
Ο Δίας σε παρατάει, για τα μάτια ενός Κριού. Μετάφραση; Αφού πρώτα έχεις κάνει τις κινήσεις και τα ανοίγματά σου, από πολύ εμπνευσμένα μέχρι μπαρούφες, ήρθε επιτέλους η ώρα κι η στιγμή που θα αρχίσει να ρέει το χρήμα και αφού λεφτά υπάρχουν όπως έχει πει κι ένας γνωστός ποδηλατάκιας, μη σε νοιάζει που θα αυξηθούν και τα έξοδά σου. Θα έχεις για να δίνεις, όλα καλά λοιπόν, εξ άλλου η φτώχια θέλει καλοπέραση, όπως λέει κι ο σοφός λαός κι ας μείνεις στο τέλος ταπί. Θα υπάρξουν βέβαια και τυχερά που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις, από όποια πλευρά κι αν το εξετάσεις όμως πολλά θα εξαρτηθούν από την οικονομική διαχείριση που θα κάνεις. Θα φυλάξεις άραγε για μια δύσκολη ώρα; Χλωμό. Θα τα μοιράσεις στους φτωχούς; Πιο πιθανό, ειδικά αν δεν είναι δικά σου. Μια offshore πάντως ή κάτι παρεμφερές δείχνει να είναι η καλύτερη επιλογή και ξέρεις εσύ πως να την κάνεις τη δουλειά για να είναι όλα αφορολόγητα και να μη σε πάρει κανένας χαμπάρι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved