Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό θα ευνοήσει αυτά τα ζώδια!

Ναι, υπάρχουν κι αυτά που μάλλον καλό θα τους κάνει

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό θα ευνοήσει αυτά τα ζώδια!

Ο Ερμής στο Ζυγό, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 18/10, προκαλώντας διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητα, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο σε κάποια ζώδια. Ωστόσο, υπάρχουν 3 που όχι μόνο δε θα ταλαιπωρηθούν ιδιαίτερα, αλλά θα ευνοηθούν κιόλας από αυτόν ή θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεωθούν, όσο κι αν δεν το πιστεύεις! Πάμε να τα δούμε;

Σημείωση: Αν έχεις Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις 10 - 25μοίρες, τότε ισχύει πολύ περισσότερο!

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να σου είναι αρκετά δύσκολο να ακολουθήσεις τη συνηθισμένη σου ρουτίνα, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή κι ενδεχομένως να αισθανθείς λίγο αποδιοργανωμένος κάποια στιγμή. Ωστόσο, θα σε ενθαρρύνει να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου ή τις κινήσεις σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις επιλογές που είναι πιο υγιεινές για σένα και όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά! Μήπως μπεις και πάλι σε διατροφή, επειδή, λόγω καλοκαιριού και γενικότερης χαλάρωσης την έβαλες σε "αναμονή" και να κόψεις ξανά κάποιες ανθυγιεινές σου συνήθειες, όπως γλυκά, ποτά, ξενύχτια; Μήπως να τηρήσεις την υπόσχεση που έδωσες στον εαυτό σου να ξεκουράζεσαι και λίγο και να σε φροντίζεις περισσότερο; Μήπως να πας να κάνεις εκείνο το τσεκάπ που τόσο καιρό αναβάλλεις ή να ακολουθήσεις και πάλι μια θεραπεία που σου έκανε καλό, αλλά δεν την συνέχισες; Επιπλέον, θα έχεις και τη δυνατότητα να κλείσεις και τεχνικές εργασίες που έμειναν στη μέση.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος "δρα" στο υποσυνείδητό σου και ενδεχομένως να σε ενθαρρύνει να αποσυρθείς από την σκηνή και να βυθιστείς στον δικό σου μικρό κόσμο, σε ένα ιδιωτικό μέρος όπου μπορείς να εξερευνήσεις τη φαντασία σου, τις σκέψεις και τα πιο εσωτερικά σου συναισθήματα. Είναι κακό να πατήσεις ένα pause από τη συνεχή δράση και να απομονωθείς, προκειμένου να επαναπροσδιορίσεις την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις ή τους στόχους σου; Όχι βέβαια! Ίσα-ίσα που έχοντας την ηρεμία σου και μένοντας μακριά από κάθε... θόρυβο, θα δεις τι έγινε παλιότερα σε όλα τα ζητήματά σου και την κατάληξη που είχαν. Θα επανακτήσεις την επαφή με το μέσα σου και ενδεχομένως να δεις διάφορα που όσο ήσουν σε κίνηση δεν είχες την ευκαιρία. Αν έχεις πάρει λάθος μονοπάτι, τώρα θα το διορθώσεις, αν κάτι δεν είχες λάβει υπόψη σου, τώρα θα το βάλεις στο κάδρο ή μια αστοχία του παρελθόντος, τώρα θα την αναγνωρίσεις. Πλήρως ανανεωμένος και με περισσότερη σιγουριά θα είσαι μόλις ξαναγίνει ορθόδρομος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρχική σου αίσθηση, με αυτόν τον ανάδρομο, είναι ότι κάνεις κύκλους γύρω από τα ίδια πράγματα ή κάνει κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Μπορεί κιόλας να χάσεις την πτήση σου ή το λεωφορείο σου και να αλλάξει τελείως το πρόγραμμά σου, που σχετίζεται με ένα ταξίδι ή δουλειά που πρέπει να κάνεις εκτός της πόλης που μένεις. Ωστόσο, αυτό ίσως είναι και μια εμπειρία που δεν είχες βιώσει ποτέ και δε θα την ξεχάσεις, όσα χρόνια και αν περάσουν. Από την άλλη, ένα σχέδιο ή μια ιδέα που είχες βάλει στο συρτάρι, πιστεύοντας ότι δεν είναι ο καιρός για να τα φανερώσεις ή να τα προτείνεις, τώρα φαντάζουν ιδανικά ή θα τα εκφράσεις και θα κερδίσεις την προσοχή, τον θαυμασμό και θα γίνουν αμέσως αποδεκτά. Λίγο είναι;

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό

Ανάδρομοι πλανήτες 2021: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή και Αφροδίτη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved