Αυτά τα ζώδια θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό

Το κάθε ζώδιο λίγο-πολύ θα ταλαιπωρηθεί, αυτά τα 5 όμως περισσότερο απ' όλα...

Αυτά τα ζώδια θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό

Ο Ερμής στο Ζυγό, από τις 27/9 θα είναι σε στάση και θα γυρίσει ανάδρομος στις 29/9 όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18/10, προκαλώντας διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, με καθυστερήσεις στις εξελίξεις, βλάβες στα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλάζουν, αναθεωρούνται, κολλάνε ή αναβάλλονται σχέδια, δουλειές ή συμφωνίες, ακυρώνονται ραντεβού και γίνονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον περίγυρό μας. Μόνο ό,τι αφορά στο παρελθόν, τύπου ξεκαθαρίσματα, κλείσιμο εκκρεμοτήτων κλπ πηγαίνει καλά!

Όλα τα ζώδια, ανάλογα με το πού τα "χτυπάει", θα φτάσουν στο σημείο της αγανάκτησης, υπάρχουν όμως συγκεκριμένα 5 που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό:

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως το είχες σκεφτεί, θα είσαι στην τσίτα και τα νεύρα σου θα σπάνε. Μόλις, δε, ανοίγεις το στόμα σου να πεις μια κουβέντα, βατραχάκια θα πετάγονται. Το τι λες, τι εννοείς και το τι γίνεται κατανοητό κι αντιληπτό από τους άλλους είναι τελείως διαφορετικά πράγματα και οι παρεξηγήσεις δε θα αργήσουν να έρθουν! Μόνη περίπτωση να γίνει κάτι της προκοπής είναι να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στον/ην πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου και να το διορθώσεις! Νέα ξεκινήματα και φοβερές ιδέες κράτα τα στο συρτάρι μέχρι τις 19/10!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά και τα ερωτικά σου φαίνεται να κολλάνε άσχημα, οπότε μην ελπίζεις πολλά μέχρι τις 19/10, που θα ισιώσει ο ανάδρομος Ερμής. Αν χρωστούσες ή είχες δώσει χρήματα, μπορεί και να σε ξεχάσουν ή να στα επιστρέψουν, ανάλογα με την περίπτωση. Όμως, αν τώρα δανείσεις χρήματα, θα αργήσεις πολύ να τα πάρεις πίσω κι αν. Από την άλλη, συμφωνίες/συνεργασίες μην περιμένεις να προχωρήσουν κι αν γίνει κάτι τέτοιο, στην πορεία θα φανεί ότι δεν ήταν προς όφελός σου ή κάτι θα στραβώσει. Το παρελθόν θα σε στοιχειώσει, μάτι δε θα κλείνεις τις νύχτες, αφού κάθε στιγμή που έζησες, κάθε συναίσθημα που ένιωσες θα σε βασανίζει και θα είσαι μέσα στον καημό και τον αναστεναγμό! Εκεί απάνω δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις επανασύνδεση και ο/η πρώην να γίνει νυν!

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είχες εκκρεμότητες με την εφορία, την ασφάλειά σου ή με κάποια τράπεζα, με το που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο Ζυγό θα κληθείς να τις κλείσεις, ενώ δεν αποκλείεται να χρεωθείς ξαφνικά με επιπλέον ποσά, τόκους ή λογαριασμούς που είχες ξεχάσει ή αγνοούσες. Ωστόσο, αν πάει καιρός που ασχολείσαι με παρόμοιες υποθέσεις και σε τραβολογούσαν από υπηρεσία σε υπηρεσία κι από ορόφους σε γραφεία, μάλλον ήρθε η στιγμή να τελειώνουν τα βάσανά σου! Αφού όμως ξαναδώσεις το παρόν, πιέσεις πολύ, τσακωθείς (ευκαιρία βρε, να ξεσπάσεις) για την καθυστέρηση, την απάθεια ή την ημιμάθεια των υπαλλήλων. Από την άλλη, να περιμένεις την επιστοφή του ασώτου (ή της άσωτης) που θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία από σένα για να σου αποδείξει τα αισθήματά του/ης. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν πρόκειται για πραγματική μεταμέλεια ή αλλαγή. Πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού σου κράτα και το "ξαναζεσταμένη σούπα"...

ΚΡΙΟΣ

Οι χλαπάτσες με τον Ερμή ανάδρομο, όσο βρίσκεται απέναντί σου, θα είναι αρκετές, κυρίως όσον αφορά στις σχέσεις σου. Σε αρκετές περιπτώσεις θα θεωρείς ότι το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου το έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην αφήσουν στιγμή να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου, αφού πάνω που πας να χαλαρώσεις λίγο, τότε θα τα θυμάται όλα. Σφάλματα, αμαρτίες, υποσχέσεις και χάρες, το τι ήθελε από τη ζωή του, από εσένα και δεν το έχει κι άλλα τέτοια χαριτωμένα. Τώρα είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Να τα μούτρα, να τα νεύρα, οι μπηχτές και το ότι θα ήταν καλύτερα να συνεχίσει το δρόμο του και εσύ τον δικό σου, αφού δεν τα βρίσκετε. Καινούργια σχέση ή συνεργασία; Μην το επιχειρήσεις γιατί κι αυτή προβληματική θα είναι και θα κρατήσει μέχρι... τον επόμενο ανάδρομο.

ΛΕΩΝ

Επικοινωνιακά και όσον αφορά στις μετακινήσεις σου (καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον 3ο οίκο σου) με όσα ευτράπελα συμβούν θα σε φτάσουν στα όριά σου και η καθημερινότητά σου καθόλου... βαρετή δε θα είναι. Κινητά, λαπτοπ, pc, αυτοκίνητα, μηχανάκια, είδη εξοπλισμού θα λειτουργούν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο ή θα παύουν να λειτουργούν για άγνωστη αιτία... δένοντάς σου τα χέρια. Αν έχεις και γραφειοκρατικές υποθέσεις να διευθετήσεις, υπομονή, αφού είτε θα βρίσκεις κλειστές υπηρεσίες είτε υπαλλήλους και άλλους "ειδικούς" απρόθυμους να σε εξυπηρετήσουν ή πιο πολύ θα σε μπλέκουν, παρά θα σε κατευθύνουν σωστά. Από την άλλη, πρόσεξε τι λες και τι λένε κι οι άλλοι, καθότι οι παρεξηγήσεις με συγγενείς και γνωστούς θα δίνουν και θα παίρνουν. Προγραμματισμένα ραντεβού και ταξίδια; Ούτε που να τα σκεφτείς... Το μόνο παρήγορο είναι ότι αν έχεις εκκρεμότητες, ίσως τώρα να κλείσουν οριστικά.

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

Άρης στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις

Ανάδρομοι πλανήτες 2021: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή και Αφροδίτη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved