Άρης στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις

Μήπως και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα;

Άρης στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις

Ο Άρης περνά στον Ζυγό στις 15 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει έως τις 31 Οκτωβρίου και -όπως συμβαίνει πάντα- κάποια ζώδια θα δραστηριοποιηθούν κι άλλα θα χάσουν τον ύπνο τους. Η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική τους ζωή θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις και πολλά νεύρα, ενώ δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα και αυξημένα έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι;

ΚΡΙΟΣ

Εσύ τον Άρη τον έχεις κυβερνήτη και αν ήταν μόνος του, η επιρροή μάλλον θα ήταν υπέρ σου. Φυσικά θα τσακώνεσαι με τους άλλους που είναι γύρω σου, αφού επηρεάζει όλες τις σχέσεις σου και μάλιστα θα είναι αυτοί που θα σου επιτίθενται είτε γιατί στα έχουν μαζεμένα είτε γιατί θα είναι φοβερά εύθικτοι και με την παραμικρή αφορμή θα γίνεται μάχη. Τα πράγματα θα σκουρύνουν, όταν θα τετραγωνιστεί με τον Πλούτωνα, όπου θα έχεις να κάνεις με έχθρες, ανταγωνισμούς και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Λογικό είναι να πάρεις ανάποδες στροφές, να προκληθεί γενικευμένη σύρραξη, που μπορεί τελικά να φέρει και την η οριστική ρήξη με κάποιο πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο ή το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης έρχεται να προκαλέσει προβλήματα στο σπίτι σου και την οικογένειά σου, δύο τομείς που για σένα είναι ζωτικής σημασίας. Δεν αποκλείονται, λοιπόν, ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή άλλες αλλά και καβγάδες με αγαπημένα σου πρόσωπα που εσύ θα κληθείς να πάρεις το δίκιο του ενός ή του άλλου, οπότε αυτόματα θα τρως επίθεση από όποιο δεν υποστηρίζεις. Επίσης, είναι πιθανό να προκληθεί τσακωμός για ένα ακίνητο. Από την άλλη, οι παρεμβάσεις ορισμένων ατόμων του περιβάλλοντός σου στην προσωπική σου ζωή (για το καλό σου) θα είναι συχνές και ίσως γίνουν αιτία να γίνεις μαλλιά κουβάρια και με το έτερο ήμισυ, αν διαπιστώσει ότι σε επηρεάζουν.

άρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σένα που τα επαγγελματικά σου είναι το Α και το Ω, η οποιαδήποτε αναταραχή θα σου δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό, πόσο μάλλον αν αφορά στις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου ή το αφεντικό σου. Παράλληλα, μπορεί να δραστηριοποιηθείς για να πραγματοποιήσεις έναν στόχο σου, τα εμπόδια όμως και οι τρικλοποδιές που θα σου ξεφυτρώσουν θα κάνουν το έργο σου αρκετά δύσκολο. Εννοείται, ότι θα υπάρξει και έντονος ανταγωνισμός, οπότε θα αναγκαστείς να μπεις στο χορό, προκειμένου για να ανταπαντήσεις στις προκλήσεις και να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Το μόνο καλό της συγκεκριμένης περιόδου είναι ότι με τα τετράγωνα του Άρη στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου όχι μόνο θα τα καταφέρεις τελικά, αλλά θα ξεμπροστιάσεις και όσα άτομα σε αμφισβήτησαν ή έσκαβαν το λάκκο σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευαίσθητη κράση σου δε σηκώνει πολλά-πολλά και δυστυχώς ο συγκεκριμένος Άρης έχει έντονη επίδραση στα οικονομικά και κυρίως στα ερωτικά σου. Κι αν τα πρώτα είναι διαχειρίσιμα, με την έννοια ότι λεφτά είναι, έρχονται και φεύγουν, τα δεύτερα είναι αυτά που θα σε καταβάλλουν συναισθηματικά. Ίσως, μάλιστα, κάποια στιγμή αναρωτηθείς αν έχεις ταμπέλα στο κούτελό σου που γράφει «αντικείμενο προς εκμετάλλευση», αφού θα εισβάλλουν άτομα στη ζωή σου, που έχουν ως σκοπό να πάρουν και μετά μην τα είδατε. Δεν αποκλείεται όμως και να σου γίνει «στενό μαρκάρισμα» από άτομο που δε σου αρέσει, το οποίο θα σε φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση. Από την άλλη, υπάρχει και η πιθανότητα να αυξηθούν τα σκηνικά ζήλιας από το ταίρι σου, δίκαια ή άδικα και να ζεις συχνά ένα μαρτύριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι μόνο το ότι ξαφνικά θα υπάρχουν διάφορα προβλήματα με την εργασία σου, αυτήν καθ’ αυτήν, είτε με ζημιές είτε με κάποια δικαιώματά σου, που βλέπεις να καταπατώνται και δε θα βρίσκεις το δίκιο σου, αλλά και τις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου, αφού τα νεύρα, η πίεση και το άγχος θα φέρνουν τσακωμούς και το κλίμα κάθε άλλο παρά ευχάριστο θα είναι. Από την άλλη, είναι πιθανά μικροατυχήματα ή ζημιές, που θα πάνε τη δουλειά σου πίσω ή θα σε βάλουν σε έξοδα. Και η υγεία σου χρειάζεται όμως προσοχή κυρίως στο κομμάτι της διατροφής σου, οπότε φρόντισε από μόνος σου να ασκείσαι και να κόψεις τις κραιπάλες, πριν στο επιβάλλουν.

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

Δήμητρα στους Διδύμους: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved