Δήμητρα στους Διδύμους: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Ποιες είναι οι κατευθύνσεις που δίνει η Δήμητρα στους Διδύμους για το ζώδιό σου

Δήμητρα στους Διδύμους: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Στις 31 Ιουλίου η Δήμητρα (Ceres) θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου για να ξαναβρεθεί ανάδρομη στον Ταύρο. Αυτή είναι και η... πρώτη δόση μιας διέλευσης που τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο έχει πολλά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα για τα παιδιά που θα γεννηθούν αυτήν την περίοδο.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο δύο φορές το φθινόπωρο είναι μια αρκετά ισορροπημένη όψη, με τους δύο πλανήτες να τα βρίσκουν σε πολλά σημεία.
Αντίθετα η Δήμητρα με τον Άρη... δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, αναπαράγοντας ένα πολεμικό κλίμα και σε αυτό το πνεύμα θα κινηθεί το τρίγωνο τους στις αρχές Οκτωβρίου και πολύ περισσότερο η αντίθεση τους στα μέσα Δεκεμβρίου,
Υπάρχει φυσικά και η δεύτερη δόση, από τις 9 Φεβρουαρίου του 2022 μέχρι τις 15 Μαΐου και όσα θα διαβάσεις παρακάτω ισχύουν και για τότε, με την προσθήκη ωστόσο κάποιων όψεων.

Σου θυμίζω ότι η Δήμητρα σχετίζεται με την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων και με την φήμη που διαδίδεται με κάθε μέσον γι’ αυτό την συναντάμε σε δεσπόζουσα θέση σε ανθρώπους των media, σε πολιτικούς αλλά και σε «πασίγνωστα» άτομα ανεξάρτητα από τον χώρο που δραστηριοποιούνται μεμονωμένα. Επιπλέον, έχει μια «εξέχουσα» σύνδεση με κάθε επικοινωνιακό μετερίζι αλλά και την πολιτική σκηνή, ενώ στο πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνονται ακόμη γάμοι, διαζύγια, πολιτογραφήσεις κι ότι άλλο ανήκει στα πλαίσια του αστικού δικαίου.

Μια βασική λέξη-κλειδί για την κατανόησή της είναι «οι άλλοι», αρχικά ως συνεργάτες και ενίοτε ως αντίπαλοι κι αυτός είναι ο λόγος που οι τάσεις και ιδιότητές της στον γενέθλιο χάρτη σου εμφανίζονται μόνον όταν εσύ συναλλάσσεσαι με αυτούς τους «άλλους».

Δες όμως τώρα ποιες είναι οι κατευθύνσεις που δίνει η Δήμητρα στους Διδύμους για το ζώδιό σου.

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

♈ ΚΡΙΟΣ

Πολλά ταξίδια. Επικοινωνιακή έξαρση, συμβόλαιο για ένα επικοινωνιακό αγαθό ή μια σχετική υπηρεσία. Δημοσιοποίηση γραπτών, διαφήμιση. Αποκτηση ενός επίσημου τίτλου σπουδών. Έκδοση διαβατηρίου ή ταυτότητας, πιστοποίηση εγγράφων.

♉ ΤΑΥΡΟΣ

Εισροές χρημάτων. Δημοσιοποίηση οικονομικών στοιχείων. Οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία. Οικονομικός συνεταιρισμός. Στην θετική εκδοχή, μια βοήθεια από συνεργάτη, στην αρνητική μια ζημιά εξ αιτίας του.

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσωπική ανάδειξη, αυξημένη επιρροή στους άλλους. Βήμα στα media. Το πρόσωπο των ημερών. Στον αντίποδα όμως, μπορεί να έχουμε και τον αρνητικό πρωταγωνιστή, ανάλογα με το τι δημοσιοποιείται. Νομικές πράξεις, συμβάσεις, επισημοποίηση μιας κατάστασης.

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αύξηση πελατείας, δικτύωση. Αποκαλύψεις μυστικών ή παρανομιών. Μια κρυφή συνεργασία αλλά ίσως και μια συνομωσία. Ενημέρωση για ιατρικά ζητήματα και θεραπείες.

♌ ΛΕΩΝ

Πλούσια κοινωνική ζωή, σημαίνουσες γνωριμίες. Συμμετοχή σε μια συλλογική προσπάθεια, πολιτική ένταξη και δράση. Ένας φίλος ή μια φίλη, γίνεται σημείο αναφοράς.

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαφές με κρατούντες και πρόσωπα-κλειδιά. Υψηλές γνωριμίες. Ανάδειξη στόχων, συνεργασίες με σκοπό την επίτευξη τους. Στην αρνητική εκδοχή, δημοσιότητα για τους... λάθος λόγους!

**Για να δεις ΔΩΡΕΑΝ τον Αστρολογικό σου Χάρτη, πάτησε εδώ**

♎ ΖΥΓΟΣ

Σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις (κυρίως έγγραφα και νομικές πράξεις) έχουν τον πρώτο λόγο. Ταξίδι με συντροφιά ή σημαντική γνωριμία σε ταξίδι. Παρακολούθηση σεμιναρίων, επιμόρφωση. Ενίσχυση στα μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας.

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ρευστότητα. Ρυθμίσεις-διαπραγματεύσεις για οικονομικά θέματα, δάνεια, κληρονομιές ή αποζημιώσεις. Αποκαλύψεις οικονομικών στοιχείων, δημοσιοποίηση διεργασιών. Μια οικονομική συνεργασία-χρηματοδότηση.

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεργασίες, συμφωνίες συσκέψεις «κορυφής». Ένας συνεργάτης ή ο σύντροφος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις,. Πλούσια κοινωνική ζωή, «σημαίνουσες» γνωριμίες. Μια επίσημη πράξη, πολιτικός γάμος ή διαζύγιο.

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιακή πρόοδος. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα. Διάκριση μέσω της εργασίας. Μια επαγγελματική συνεργασία-σύμβαση. Προώθηση, διαφήμιση, επαγγελματική επαφή με τα media.

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δημιουργικότητα, διασκέδαση. Τα ερωτικά σε πρώτο πλάνο. Μια διακεκριμένη γνωριμία. Αποκαλύψεις αλλά και... κουτσομπολιά για μια αισθηματική υπόθεση. Ένα αγαπημένο πρόσωπο στο επίκεντρο της προσοχής.

♓ ΙΧΘΥΕΣ

Αναβάθμιση οικογενειακής ζωής, μετακόμιση.. Συμφωνίες για ακίνητα. «Άνοιγμα» του σπιτιού σε κόσμο, γιορτές, δεξιώσεις. Φιλοξενία. Ένας γονιός γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Δημοσιοποίηση οικογενειακών υποθέσεων.

Διάβασε επίσης: Άρης στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Αφροδίτη στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved