Άρης στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Μήπως και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα;

Άρης στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας, της δύναμης, της δράσης και της σεξουαλικότητας, περνά στις 30 Ιουλίου στην Παρθένο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ωθώντας κάποια ζώδια να διεκδικήσουν, να παλέψουν ή να ενεργοποιηθούν για να πετύχουν στόχους τους. Ωστόσο, η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική ζωή ορισμένων άλλων θα αναστατωθεί από σφοδρές διαμάχες, καβγάδες και «επιθετικές» διαθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν και στην οριστική ρήξη. Επιπλέον, υπάρχει αυξημένος ο κίνδυνος για ζημιές, ατυχήματα, τραυματισμούς και αρκετά έξοδα.

Γενικά, ο Άρης στην Παρθένο θα προξενήσει προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα.Ποια είναι;

**Για να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου, πάτησε εδώ*

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνά στον 4ο ηλιακό σου σπίτι, στην Παρθένο, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βγεις από τον κατ’ οίκον περιορισμό που έχεις βάλει ο ίδιος τον εαυτό σου και να κάνεις το άνοιγμά σου προς νέες προοπτικές. Πολύ πιθανό να τελειώσεις με συνοπτικές διαδικασίες μια κατάσταση που σε εκνεύριζε, σε καταπίεζε ή είχες σπαταλήσει την ενέργειά σου, προκειμένου να λειτουργήσει, ενώ δε θα είσαι ιδιαίτερα ανεκτικός με όποιο πρόσωπο προσπαθήσει να σε περιορίσει ή να σε εξαναγκάσει να ακολουθήσεις το δικό του τρόπο ζωής. Επιπλέον, τα προβλήματα με το σπίτι ή την οικογένειά σου θα είναι αρκετά, είτε με διάφορες ζημιές, βλάβες οικιακού εξοπλισμού κι αναγκαστικές αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει είτε με παρεμβάσεις και θέματα υγείας ενός αγαπημένου σου ατόμου, που θα χρειαστεί να αναλάβεις τη φροντίδα του, οπότε ο ελεύθερος χρόνος και η άνεσή σου θα μειωθούν αρκετά.

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στην Παρθένο και 10ο οίκο σου σε καλεί να εγκαταλείψεις τις υψηλές προσδοκίες και τα μεγάλα όνειρα και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, αποκτώντας ρεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σου. Μπορεί να αναρωτηθείς, μήπως χρειάζεσαι επιπλέον «εφόδια» και εξειδίκευση ή δεν είσαι αρκετά καλός και πρέπει πρώτα να καλύψεις τα όποια κενά σου και μετά να κάνεις το επόμενο βήμα σου. Πάντως θα αναγκαστείς να συμμαζευτείς και να οργανωθείς γιατί αλλιώς δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Από την άλλη, θα έρθουν πρόωρα πρωτοβρόχια στη δουλειά σου και ενδεχομένως μια ρήξη ή τσακωμός με ένα ανώτερό σου να σε φέρει στα πρόθυρα της παραίτησης εξ αιτίας της κριτικής και του καταλογισμού ευθυνών που θα σου γίνει, κάτι που θα θεωρήσεις άδικο. Πιθανόν όμως να είναι και ο λόγος που θα αρχίσεις να ψάχνεσαι για να δημιουργήσεις κάτι δικό σου.

♓ ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης περνά απέναντί σου, στην Παρθένο, σηματοδοτώντας μια έντονη περίοδο στο σύνολο των σχέσεών σου. Η προσγείωσή σου στην πραγματικότητα ενδέχεται να είναι ανώμαλη και θα αναγκαστείς να προβείς σε πρωτοβουλίες και ενέργειες, προκειμένου να αντιμετωπίσεις ζητήματα με πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι χθες φάνταζαν ιδανικά. Θα είσαι αρκετά συγκρατημένος/η, με διαρκή αμφισβήτηση στα συναισθήματα ή τα κριτήριά σου, ενώ και να θέλεις να ξεφύγεις, το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου θα σε «εγκαλεί στην τάξη». Επιπλέον, δεν αποκλείεται ο/η σύντροφός σου να έχει διάφορα προβλήματα, ίσως με τη δουλειά ή την υγεία του και να χρειαστεί την συμπαράσταση ή την ηθική σου στήριξη. Αν όμως είσαι στον κόσμο σου κι απορροφημένος στα δικά σου θέματα και δεν παίρνεις χαμπάρι, λογικό είναι να προκληθούν καβγάδες, ακόμα και μια ρήξη μεταξύ σας και να κατηγορηθείς ότι το μόνο που σε νοιάζει είναι ο εαυτούλης σου και το να παίρνεις, όποτε έχεις ανάγκη κι όχι να δίνεις.

♈ ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, Άρης, μπαίνει στον 6ο ηλιακό σου οίκο, βάζοντάς σε εργασιακό οργασμό. Αυξάνεται η πίεση, το άγχος κι οι δουλειές σου, ενώ δεν αποκλείονται και κάποια θεματάκια υγείας, εξ αιτίας της κόπωσης, της εξάντλησης των ορίων της αντοχής σου ή της έλλειψης ύπνου και φροντίδας για τον εαυτό σου. Από την άλλη, είναι πιθανές ζημιές και τεχνικές εργασίες, όπως επίσης μια κόντρα σου με ένα συνάδελφο ή υπάλληλό σου, με τον οποίο θα ανταλλάξετε και αιχμηρά σχόλια και κριτική και θα τσακωθείτε άγρια. Ωστόσο, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις ένα είδος διατροφής ή άσκησης που όχι μόνο θα βοηθήσει να χάσεις εύκολα τα κιλά των διακοπών, να αποτοξινωθείς ή να αποκτήσεις μεγαλύτερη ευεξία, αλλά και να εκτονώσεις σωστά τα μεγάλα αποθέματα της ενέργειάς σου, ώστε να είσαι πιο χαλαρός και ευδιάθετος μετά.

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν σε ευνοεί ο Άρης στον 3ο ηλιακό σου οίκο, των μετακινήσεων και των επικοινωνιών σου, καθώς θα είσαι μέσα στον εκνευρισμό και την ανυπομονησία για καταστάσεις που δεν προχωρούν, θα παρεξηγείς και θα παρεξηγείσαι εύκολα, οπότε η ένταση που θα βγάζεις δε θα είναι ιδιαίτερα κολακευτική για την εικόνα σου. Ενδεχομένως να στέκεσαι περισσότερο σε λεπτομέρειες και στοιχεία του χαρακτήρα ή συμπεριφορές, από ό,τι άλλες φορές, οπότε δεν αποκλείεται να διακόπτεις επαφές με συνοπτικές διαδικασίες. Από την άλλη, βλάβες εξοπλισμού, μικροατυχήματα, ζημιές, γραφειοκρατικά μπλεξίματα αλλά και διενέξεις και τσακωμοί με συγγενείς ή γείτονες θα κάνουν την καθημερινότητά σου δύσκολη και τα νεύρα σου δε θα είναι σε καλή κατάσταση.

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Λέοντα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved