Τι σηματοδοτεί για την Ελλάδα ο Άρης στο Ζυγό

Τρεις είναι οι τομείς που φαίνεται να επηρεάζονται άμεσα

Τι σηματοδοτεί για την Ελλάδα ο Άρης στο Ζυγό

Η διέλευση του Άρη από τον Ζυγό (15/9 μέχρι 30/10 ) παρουσιάζει βέβαια εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους εκπροσώπους των ζωδίων του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως και φυσικά ο Ζυγός) κι αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά θα βιώσεις την δυναμική ενέργεια του κόκκινου πλανήτη, από την καλή κι από την... ανάποδη!

Από την μια πλευρά, με την δική σου πάντα συμμετοχή και την δημιουργική φλόγα σου, σε περιμένουν σπουδαία επιτεύγματα και η επιτάχυνση διαδικασιών με θετικό πρόσημο κι από την άλλη οι εντάσεις τα νεύρα και ίσως ατυχήματα ή πόνοι που θα σε ταλαιπωρήσουν, ευτυχώς για λίγο. Όταν ο Άρης διευθύνει με την μπαγκέτα του, όλα είναι περαστικά και μένοντας στα επώδυνα και δυσάρεστα, εκείνο που έχει σημασία είναι να αντιδράσεις σωστά στην «κακιά στιγμή».
Η δράση του πλανήτη είναι συνήθως κυματοειδής με υψηλές κορυφές και βαθιές κοιλιές, κάπως έτσι, λοιπόν, θα πάει κι η ζωή σου, με το... volume της έντασης να αλλάζει απότομα από πολύ σιγανό σε εκκωφαντικό!

Αυτά σε προσωπικό επίπεδο. Όσον αφορά τώρα στις συλλογικές και κοσμικές επιρροές αυτής της διέλευσης, σύμφωνα με το αστρο-ιστορικό προηγούμενο, τρεις είναι οι τομείς που φαίνεται να επηρεάζονται άμεσα από την διέλευση του Άρη από τον Ζυγό.

Κατ’ αρχάς η επιθετική διπλωματία, που μπαίνει ως επικεφαλίδα στην σύμπραξη Άρη και Ζυγού, μπορεί να αποτυπωθεί σε πολιτικές αναταράξεις, «ζυμώσεις» και εσωκομματικές διαφωνίες-διαγραφές, τόσο στην εγχώρια πολιτική σκηνή, όσο και στο εξωτερικό.
Μάλιστα, αρκετές κυβερνήσεις έχουν κλονιστεί με τον Άρη σε αυτήν την θέση, οπότε ας… αναμένουμε τις εξελίξεις!

Επιπλέον, στην διεθνή διπλωματία αναζητείται μια φόρμουλα συνεννόησης και συμφωνίας μεταξύ αντιμαχομένων παρατάξεων –ή ακόμη και κρατών- αφού σε διαφορετική περίπτωση θα λάβουν τον... λόγο τα όπλα!

Ο δεύτερος τομέας που επηρεάζεται είναι οι αεροπορικές μεταφορές και συγκοινωνίες, με τον Άρη -δυστυχώς- να επιδεικνύει μια αξιοπρόσεκτη «εμμονή» στο να ρίχνει αεροπλάνα κι ελικόπτερα.

Ο τρίτος τομέας «δείχνει» κυρίως την Ελλάδα, που ο Ζυγός φιλοξενεί σε ένα μεγάλο μέρος του τον 6ο γενέθλιο οίκο του ωροσκοπίου της. Υγεία και εργασία λοιπόν διεκδικούν επί ίσοις όροις μερίδιο στις... διαμάχες και πέρα από τις επιπτώσεις και τις παρενέργειες της ασκούμενης πολιτικής για την covid 19, δρομολογούνται απεργίες, κλείσιμο επιχειρήσεων αλλά και «σωτηρία» κάποιων μεγάλων παραγωγικών μονάδων.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η εξέλιξη ποινικών διώξεων με πολιτικό ενδιαφέρον

Τέλος, όσον αφορά στις κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης και τα παράγωγά τους, ξεχωρίζουν η αντίθεση του με τον Χείρωνα στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και το τ-τετράγωνο του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και την Έριδα στον Κριό, μετά τις 15 Οκτωβρίου.

Η πρώτη σχετίζεται με ενδοοικογενειακές διαμάχες, φυλετικές ή εθνοτικές διακρίσεις αλλά και με κινδύνους σε κλειστούς χώρους.

Το, δε, τ-τετράγωνο, που συνδυάζεται και με την Πανσέληνο στις 20/10, μπορεί να σημάνει μια ακόμη έξαρση της πανδημίας αλλά και την όξυνση της αντιπαράθεσης γύρω από ιατρικά ζητήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκληθούν σοβαρές ζημιές σε παραγωγικές δυνάμεις, ενώ σε μια διαφορετική εκδοχή μπορεί να υπάρξουν πολεμικές κινήσεις σε στρατιωτικές μονάδες, είτε στα πλαίσια μιας άσκησης, είτε... όχι!

Όσον αφορά τέλος στο μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο στον Υδροχόο και την Δήμητρα στους Διδύμους στα τέλη Σεπτεμβρίου, έχει μεν συγκρουσιακό χαρακτήρα σε πολιτικά και νομικά θέματα αλλά με συμβιβαστική διάθεση, τελικά.

Διάβασε επίσης: Άρης στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved