Αφροδίτη στο Ζυγό: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

Δες αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα!

Αφροδίτη στο Ζυγό: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

Η Αφροδίτη, στις 16/8 μπαίνει στο Ζυγό, όπου και θα παραμείνει έως τις 11/9, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους, να γοητεύσουν τα πλήθη, να κάνουν παρεμβάσεις στο look τους και να αποκτήσουν θαυμαστές και θαυμάστριες, αλλά και να συνάψουν σχέσεις, επαγγελματικές, οικονομικές και ερωτικές που θα βγουν κι αυτά κερδισμένα. Τα παρακάτω 5 ζώδια όμως θα σταθούν πιο τυχερά στα χρήματα και τα αισθήματα με την Αφροδίτη στον Ζυγό! Ας δούμε ποια είναι αυτά!

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι χαρούμενος, μιας και για έναν περίπου μήνα θα μονοπωλείς το ενδιαφέρον, θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες και θα αυξήσεις τις κατακτήσεις σου. Η βελτίωση της προσωπικής σου ζωής είναι το κύριο ζητούμενό σου, το ίδιο και της εικόνας, καθώς θα κάνεις αλλαγές στο στιλ ή την εμφάνισή σου που θα είναι επιτυχημένες και θα τύχουν θερμής ανταπόκρισης. Η τύχη είναι με το μέρος σου, αφού θα κερδίζεις εύκολα την προσοχή του αντίθετου φύλου, θα φλερτάρεις με περίσσεια άνεση και θα σκλαβώνεις καρδιές. Εύνοια έχεις και στις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές. Γοητευτικός, διπλωμάτης και δημοσιοσχετίστας, κάνεις δε θα μπορεί να σου αρνηθεί το χατίρι και το «όχι» δε θα το ακούσεις από κανένα στόμα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον 7ο ηλιακό σου οίκο η γοητεία και η τσαχπινιά σου θα αυξηθούν κατακόρυφα, οπότε λογικό είναι να έχεις και μεγαλύτερη πέραση γι' αυτό κι η επικράτησή σου στον ερωτικό και κοινωνικό στίβο είναι μάλλον βέβαιη. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να δημιουργήσεις μια σχέση, να βάλεις μπροστά μια συνεργασία ή να βελτιώσεις τις υπάρχουσες. Ωστόσο, για να λειτουργήσουν σωστά θα χρειαστεί να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, να βρεις συμβιβαστικές λύσεις και να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, προς χάρη του κοινού καλού. Δεν αποκλείεται, συχνά, να πιάνεις τον εαυτό σου να παλαντζάρει και να μην είσαι σίγουρος για το πώς πρέπει να προχωρήσεις, τι να κάνεις ή στο τι να επιλέξεις, πράγμα ασυνήθιστο για σένα, αλλά ό,τι τελικά κι αν αποφασίσεις, θα έχει επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και 5ο οίκο σου έρχεται να αυξήσει την ερωτική σου διάθεση, ταυτόχρονα όμως σε κάνει και πιο ποθητό στο αντίθετο φύλο. Επειδή θα γίνεις πιο ενεργός κοινωνικά, θα διασκεδάζεις και θα ξενυχτάς (όσο επιτρέπεται), οι ευκαιρίες για νέους έρωτες και παιχνίδια θα είναι και περισσότερες, οπότε δεν αποκλείεται να μπουν αυτή την περίοδο οι βάσεις για μια σχέση. Άλλωστε κι εσύ θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις μια μόνιμη αγκαλιά, μέχρι όμως να καταλήξεις στο ένα και μοναδικό πρόσωπο, θα εξαντλήσεις όλα τα χρονικά περιθώρια και τις προοπτικές. Από την άλλη, καινούργια ενδιαφέροντα, φιλίες κι όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, είναι πιθανά, ενώ θα απολαύσεις το χρόνο που περνάς με τα παιδιά σου και ίσως πάρεις μια χαρά από αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έκανες τις προσεγγίσεις σου και κατάφερες να ξεχωρίσεις με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τώρα που θα περάσει στον 2ο ηλιακό σου οίκο, τον Ζυγό, ήρθε η ώρα της εξαργύρωσης! Να περιμένες όμορφες καταστάσεις, καθώς ερωτικά θα σε απογειώσει, κάνοντάς σε πιο θελκτικό/η και αποφασισμένο/η να βρεις ταίρι, οπότε οι ευκαιρίες να διώξεις τη μοναξιά σου θα αυξηθούν κατακόρυφα. Εννοείται ότι αν είσαι σε σχέση, τα αισθήματά σου θα αναζωπυρωθούν και θα είστε με το ταίρι σου, όπως τον παλιό καλό καιρό. Επιπλέον, φέρνει εύνοια στα οικονομικά σου, με περισσότερα χρήματα, κέρδη από συμφωνίες ή επενδύσεις. Πιθανό είναι να αποκτήσεις κάτι που ήθελες πολύ ή να κάνεις αγορές ρούχων, προσωπικών ειδών ή καλλυντικών.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, τόσο στα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά σου, οι μέρες που έρχονται θα είναι φωτεινότερες και πιο συναρπαστικές. Από την μια, θα έρθουν στα χέρια σου κάποια χρήματα, που θα σε διευκολύνουν κι όχι μόνο θα καταφέρεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις σου, αλλά θα κάνεις μια καλή επένδυση, μια αγορά που ήθελες ή θα βάλεις ένα ποσό στην άκρη, για τις δύσκολες μέρες. Από την άλλη, ένας καινούργιος, ρομαντικός έρωτας μπορεί να γεννηθεί και να σε συνεπάρει τελείως, του οποίου η εξέλιξη θα είναι μεν αργή, αλλά σταθερή. Αν πάλι είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα βαλθεί να ικανοποιήσει αρκετές από τις επιθυμίες σου και οι στιγμές που θα περάσετε αγκαλιά θα είναι αμέτρητες.

Διάβασε επίσης: Άρης στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Δήμητρα στους Διδύμους: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved