Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Άρης στους Διδύμους;

Είναι σχεδόν αυτονόητο το ότι θα προκύψουν εντάσεις σε πολλά επίπεδα

Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Άρης στους Διδύμους;

Για την Ελλάδα, κάθε διέλευση πλανήτη από τους Διδύμους έχει εξ ορισμού μια ιδιαίτερη δυναμική, αφού εκεί «εδρεύει» η γενέθλια Σελήνη της, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του ζωδίου εμπεριέχεται στον 1ο οίκο της. Κι όταν βέβαια έχεις να κάνεις με τον Άρη, είναι σχεδόν αυτονόητο το ότι θα προκύψουν εντάσεις σε πολλά επίπεδα.

Κατ’ αρχάς, είναι αρκετά πιθανό να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα σε μέσο μαζικής μεταφοράς, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να τηρούνται ευλαβικά όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Ωστόσο, αναμένεται να οξυνθούν και οι σχέσεις με τις γειτονικές χώρες κι αυτό βέβαια αναφέρεται κυρίως στην Τουρκία. Το «μενού» εδώ έχει παραβιάσεις, προκλήσεις και διαξιφισμούς, που ίσως και να ενισχύσουν το εθνικό συναίσθημα απέναντι στον εξωτερικό «εχθρό».

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Παράλληλα όμως, επειδή ζεις στην χώρα της… διχόνοιας, θα υπάρξουν και ακραίες-διασπαστικές φωνές ή δράσεις, τόσο στην κοινωνία, όσο και μέσα στο κοινοβούλιο, με κάποιους βουλευτές να μεταπηδούν σε άλλον πολιτικό φορέα ή να ανεξαρτητοποιούνται.

Ανάλογα «θερμό» θα είναι το κλίμα και στα media, ενώ στην επικαιρότητα θα βρεθούν και οι δικαστές με τις αποφάσεις τους. Φαίνεται μάλιστα πως θα ασκηθούν διώξεις σε πολιτικά πρόσωπα..

Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν «δολοφονικές» επιθέσεις σε αξιωματούχους και όργανα της τάξης.

Διάβασε επίσης: Άρης στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Αφροδίτη στους Ιχθύς: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες

Δήμητρα στον Κριό: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved