Αφροδίτη στους Ιχθύς: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες

Δες αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα!

Αφροδίτη στους Ιχθύς: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες

Η Αφροδίτη, από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 21 Μαρτίου, θα βρίσκεται στους Ιχθύς, η οποία εκτός του ότι θα φέρει θετική και ονειροπόλα διάθεση, έμπνευση, ψυχολογική ηρεμία και χαλάρωση σε αρκετά ζώδια, θα τα ευνοήσει τόσο στα ερωτικά τους, όσο και στα οικονομικά τους. Η συμβολή της στη βελτίωση της ζωής κάποιων θα είναι σημαντική, οπότε έχουν κάθε λόγο να χαίρονται με την άφιξή της.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θέλει όλοι και όλες να νιώθουν και να περνούν όμορφα, ωστόσο, τα παρακάτω 4 ζώδια είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και μπορεί τις περισσότερες φορές να είσαι στο... χάσιμο, ονειροπολώντας και κάνοντας διάφορα όμορφα σενάρια στο κεφαλάκι σου, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι και οι γύρω σου δε σε προσέχουν. Αντίθετα, το τι κομπλιμέντο θα εισπράξεις δε λέγεται. Αν μάλιστα αλλάξεις και την εμφάνισή σου, εκεί να δεις πώς θα τραβήξεις το ενδιαφέρον. Θα μαγέψεις, θα σαγηνεύσεις, με το μοναδικό σου στιλ, οπότε όλα είναι πιθανά να συμβούν στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ήδη σε σχέση, πρόκειται για μια περίοδο όπου τα διάφορα ζητήματα που τυχόν υπήρχαν θα εξαφανιστούν από το προσκήνιο, ενώ θα εισπράξεις άφθονη αγάπη και ζεστασιά από το ταίρι σου ή τη βοήθεια ή τη στήριξη των συνεργατών σου. Κι αν για κάποιους είναι "σιγά τώρα" για σένα είναι από τα πιο σημαντικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συγκεκριμένη Αφροδίτη μπορεί να είναι στον κόσμο της, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε νοιάζεται για τα υλικά αγαθά και φυσικά μπαίνοντας στον 2ο οίκο σου θα βάλει το χεράκι της, ώστε να σου έρθουν κι εσένα. Μην περιμένεις κάτι "ουάου", όμως! Δωράκια, κάποιο ποσό που θα σου διώξει προσωρινά το άγχος και τέτοια. Από την άλλη, ίσως κλείσεις και μια συμφωνία ευνοϊκή ή θα ψάξεις (και θα βρεις) εναλλακτικούς τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Θα γίνεις και πιο συναισθηματικός, μελιστάλαχτος και ψυχοπονιάρης, θα αρχίσεις να "κοιτάς" περισσότερο το τι νιώθεις και ανάλογα με το ποιο πρόσωπο σε αγγίζει περισσότερο, εκεί θα πηγαίνεις. Σίγουρα όμως θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες, άκρως ζωογονητικές.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου μόνο καλά θα σου φέρει, αρκεί κι εσύ να αφεθείς να σε παρασύρει στα νερά της. Πρέπει να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και να κάνεις ό,τι λέει το μέσα σου, ακόμα και αν η πραγματικότητα δείχνει διαφορετική. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις τις κατακτήσεις σου, αφού παντού υπάρχουν "πονεμένες" ψυχές που ψάχνουν ένα στήριγμα, μια παρηγοριά, μια γλυκιά κουβέντα και εσύ γενναιόδωρος από τη φύση σου θα τα προσφέρεις όλα κι απλόχερα. Ο έρωτας λοιπόν είναι προ των πυλών, όπως και μια μικρή οικονομική ανάκαμψη που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από κάποια βάρη του παρελθόντος ή να σου έρθουν χρήματα από το πουθενά, σαν δάνειο, χορηγία, ακόμα και μια "κουφή" κληρονομιά ή να διεθετήσεις ζητήματα με τράπεζες και εφορία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, ξεκινά μια περίοδος όπου η βελτίωση της ερωτικής σου ζωής θα είναι αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε τι. Το να βρεις άνθρωπο να ζευγαρώσεις φαίνεται αρκετά πιθανό αυτή την εποχή, καθώς party animal δε θα γίνεις, αλλά τις βραδινές εξορμήσεις σου θα τις κάνεις. Σεξαπίλ και γοητεία έχεις από μόνος σου, ε σκέψου τώρα πόσο θα αυξηθούν. Σαν μαγεμένα θα έρχονται πάνω σου διάφορα πράγματα, προσπαθώντας να διεκδικήσουν την καρδιά σου. Κι εσύ όμως θα τα απλώσεις τα δίχτυα σου και θα πιάσεις το πιο μεγάλο ψάρι. Αν είσαι σε σχέση, με το ταίρι σου θα μοιραστείτε μοναδικές στιγμές αγάπης, συντροφικότητας και έρωτα, ενώ αν έχεις παιδί (α), θα ευχαριστηθείς το δημιουργικό χρόνο που περνάς μαζί του(ς) και θα αισθανθείς πιο ανανεωμένος.

Διάβασε επίσης: Δήμητρα στον Κριό: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Άρης στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved