Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου ο Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο;

Τι περίπου να περιμένεις από τον Ανάδρομο Ερμή του Ιουλίου.

Δεν χρειάζεται να είσαι ένας επαγγελματίας αστρολόγος, για να γνωρίζεις πως οι κινήσεις του Ανάδρομου Ερμή, φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή μας γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα, την παρούσα περίοδο που ο Ερμής είναι στον Καρκίνο, επηρεάζει κυρίως τομείς και ζητήματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και τον ερωτικό τομέα, όχι όμως με τον ίδιο τρόπο σε κάθε ζώδιο.

Ακριβώς για να μπορείς να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα μελλούμενα και για τον τρόπο που η πλανητική κίνηση θα διαμορφώσει τη ζωή σου, μπορείς να προμηθευτείς από το Astrology.gr μία Προσωπική Πρόβλεψη ενός έτους, μία έγκυρη ανάλυση που εξηγεί τις πλανητικές διελεύσεις των επόμενων δώδεκα μηνών και αφορούν συγκεκριμένα στο δικό σου ωροσκόπιο. Έτσι, όχι μόνο θα είσαι σε θέση να προετοιμαστείς για τα μελλούμενα, αλλά να κατευθύνεις και τη ζωή σου προς τα εκεί που εσύ θέλεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις μια σύντομη φόρμα με τα στοιχεία σου και να περιμένεις λίγες ημέρες μέχρι να λάβεις το εγχειρίδιο.

Μέχρι τότε βέβαια, συνέχιζε να διαβάζεις το κείμενο που ακολουθεί, για να ξέρεις τι περίπου να περιμένεις από τον Ανάδρομο Ερμή του Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ανάδρομος Ερμής θα δώσει την ευκαιρία σε κάθε Κριό να σκεφτεί για μία ακόμη φορά τις αποφάσεις που πήρε πρόσφατα. Αυτό σημαίνει πως ίσως έρθει αντιμέτωπος με εσωτερικές συγκρούσεις, οι οποίες αργότερα θα διοχετευτούν στις διαπροσωπικές του σχέσεις, προκαλώντας έκπληξη και… υπερβολικές αντιδράσεις από τους γύρω του. Καλό θα ήταν όσον αφορά σε οικογενειακά ή επαγγελματικά ζητήματα να είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί, επανεκτιμώντας την κατάσταση, πριν λάβουν την οποιαδήποτε απόφαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Εμπόδια και καθυστερήσεις επιφυλάσσει ο Ανάδρομος Ερμής για τους Ταύρους, δίνοντάς τους τον χρόνο να επανεκτιμήσουν τη στάση τους γύρω από επαγγελματικές και ερωτικές σχέσης. Η σύγχυση που θα προκληθεί μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη, όμως αν σκέφτονται το κάθε πράγμα από δύο φορές, είναι βέβαιο πως θα αποφύγουν τις κακοτοπιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς ο Ερμής είναι στον Καρκίνο, οι Δίδυμοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν πολλές από τις αποφάσεις τους, είτε πρόκειται για μία προγραμματισμένη εκδήλωση, συνάντηση, είτε για μία επαγγελματική συμφωνία που είναι έτοιμοι να υπογράψουν. Καλό θα ήταν να μην δείξουν βιασύνη, καθώς είναι πιθανό να πάρουν μία λάθος απόφαση που μελλοντικά δεν θα τους καλύπτει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ανάδρομο Ερμή να βρίσκεται στον Καρκίνο, είναι βέβαιο πως τα Καρκινάκια θα πιεστούν λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. Αυτή η πλανητική διέλευση θα εκφραστεί με προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα ή τις διαπροσωπικές σχέσεις, προκαλώντας ένα ντόμινο συναισθηματικών αναταραχών στους Καρκίνους. Όσο πιο αποστασιοποιημένοι παραμείνουν κατά τη διάρκεια όλων αυτών των σκαμπανεβασμάτων, τόσο πιο δυνατοί να βγουν στο τέλος!

ΛΕΩΝ

Το σημαντικό για έναν Λέοντα αυτή τη στιγμή που ο Ερμής είναι Ανάδρομος, είναι να φροντίζει την ευημερία και την ξεκούρασή του. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι σε θέση να οργανώσει καλύτερα τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσει στο μέλλον και να βελτιώσει την επικοινωνία με τον περίγυρό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια, ο Παρθένος είναι αυτός που θα επωφεληθεί περισσότερο από την κίνηση του Ερμή στον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει πως πολλές από τις ιδέες του θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να θέσει σωστές προτεραιότητες και να μείνει μακριά από καταστάσεις που περιλαμβάνουν πολύ… drama. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα βελτιωθούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ανάδρομος Ερμήςθα προκαλέσει μία έντονη αίσθηση μονοτονίας στους Ζυγούς, η οποία έτσι και αλλιώς προϋπήρχε. Καλό θα ήταν βέβαια να μην βολευτούν σε αυτή την κατάσταση και να αναζητήσουν τον τρόπο που θα… ξεκουνήσει κάπως τα πράγματα, χωρίς βέβαια να χάσουν την ηρεμία και την άνεσή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή Ανάδρομο, ο Σκορπιός καλείται να εστιάσει την προσοχή του στον εαυτό του, ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι χρειάζονται επιπλέον αγάπη και υποστήριξη από τους κοντινούς τους. Πρόκειται για μία περίοδο μεικτών και έντονων συναισθημάτων, που βέβαια θα έχει αίσιο τέλος, αφού απομακρύνει ανθρώπους που είναι περιττοί στη ζωή κάθε Σκορπιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες καλά θα κάνουν να ξανασκεφτούν τις ιδέες που έχουν στα σκαριά, όσο ο Ερμής θα είναι Ανάδρομος, γιατί μερικές από αυτές ίσως να μην τους οδηγήσουν πουθενά. Όσοι είναι παντρεμένοι ή σε σχέση, ίσως αντιμετωπίσουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά όσο πιο ψύχραιμοι μείνουν, τόσο πιο εύκολα θα κυλήσουν όλα στο τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί οι Αιγόκεροι να έχουν βάλει μπρος τα σχέδιά τους, όμως με τον Ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, όλα θα «παγώσουν», θέλοντας ή μη. Μόνο αν βρουν τον κατάλληλο συνεργάτη ή το σωστό «μονοπάτι», θα καταφέρουν να βγουν από αυτή την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, μπορούν πάντα να παραμείνουν στο ίδιο σημείο, ακονίζοντας τις δεξιότητές τους μέχρι οι συνθήκες να είναι πιο ευνοϊκές για να προχωρήσουν με την υλοποίηση των σχεδίων τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ανάδρομος Ερμής θα προκαλέσει δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις των Υδροχόων, οπότε καλό θα ήταν να μην περάσουν στην λήψη κάποιας απόφασης που θα κρίνει το μέλλον μία σχέσης, είτε πρόκειται για φιλική, είτε για ερωτική. Επίσης, να επικεντρωθούν σε οικονομικά ζητήματα που θα προκύψουν και να δώσουν χρόνο στα πράγματα, μέχρι να επανέλθουν στην κανονική τους ροή.

ΙΧΘΥΕΣ

Στους Ιχθύς θα παρουσιαστούν πολλά προβλήματα τη δεδομένη περίοδο, ενώ θα βρεθούν αντιμέτωποι με επαγγελματικά και προσωπικά διλήμματα. Οι φίλοι και η οικογένεια θα ζητάνε την προσοχή τους και πιθανότητα, η «φλόγα» κάποιου παλιού, ξεχασμένου έρωτα να αναζωπυρωθεί εξαιτίας του Ανάδρομου Ερμή.

Διάβασε επίσης: Άρης στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Οι «φωτιές» που θα ανάψει στην Ελλάδα ο Άρης στον Κριό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved