Οι «φωτιές» που θα ανάψει στην Ελλάδα ο Άρης στον Κριό

Θα μείνει αρκετό χρόνο για να προκαλέσει πολλά και διάφορα!

Οι «φωτιές» που θα ανάψει στην Ελλάδα ο Άρης στον Κριό

Στις 28 Ιουνίου, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου του 2021. Κάτι περισσότερο από 6 μήνες δηλαδή, που σημαίνει ότι έχει τον χρόνο για να προκαλέσει πολλά και διάφορα!

Στην πρώτη φάση (μέχρι τα τέλη Ιουλίου περίπου) η διέλευσή του από τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας αναμένεται να ανάψει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό, με διακηρύξεις συνέδρια αλλά και «μάχες» στο εσωτερικό των κομμάτων, ικανές να αναδιανείμουν και τις βουλευτικές έδρες ή τις υπουργικές καρέκλες.

Είναι πιθανό ωστόσο να υπάρξουν και κάποιες ακραίες ενέργειες, τόσο από εξτρεμιστικές ομάδες, όσο και από υπερασπιστές της «φαμίλιας» τους. Μάλιστα η σύνοδος Άρη-Χείρωνα μπορεί να δώσει έκταση σε αντιπαραθέσεις μεταξύ «ξένων» και «ντόπιων».

Επιπλέον, στις 9 Ιουλίου, ο αστρικός Άρης κάνει σύνοδο με την τροπική Δήμητρα στους Ιχθύς, δημιουργώντας ένα πολεμικό κλίμα.

Από εκεί και ύστερα, το πέρασμά του στον 12ο οίκο θα λειτουργήσει αποκαλυπτικά σε σχέση με παράνομες ή παρασκηνιακές δράσεις αλλά αυτά που ενδιαφέρουν περισσότερο τον κόσμο είναι πρώτον η επιβολή τετελεσμένων σε εργασιακά θέματα, με αναπόφευκτη συνέπεια μεγάλες απεργίες και νομικές αντιπαραθέσεις, και δεύτερον ζητήματα δημόσιας υγείας, με τον covid 19 να διαφαίνεται ως ο βασικός κίνδυνος.

Γιατί πέρα από τις επαναλαμβανόμενα τετράγωνα (τρία τον αριθμό) με τον Δία τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που θα αναδείξουν εντάσεις κάθε είδους, η επίσης τρις σύνοδός του με την Έριδα στον Κριό «ειδικεύεται» τρόπον τινά στα θέματα υγείας και εργασίας.

Ο Αύγουστος, ο Οκτώβριος και ο Δεκέμβριος είναι οι πιο SOS μήνες.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις 21/6-21/07: «Πρέπει» εναντίον «θέλω»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved