Τα 5 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς

Όλα τα ζώδια, με ανάδρομο Ερμή, θα έχουν θέματα, αυτά όμως θα επηρεαστούν πιο πολύ

Τα 5 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς

Ο Ερμής για πρώτη φορά μέσα στο 2020 γυρνάει ανάδρομος στις 18 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Μαρτίου, καθώς βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Εκεί που πήγαιναν λοιπόν όλα σφαίρα, έρχεται να σου ξεφουσκώσει τα λάστιχα. Το πρόγραμμά σου πάει περίπατο, σχέδια αλλάζουν ή αναθεωρούνται, δουλειές κολλάνε ή αναβάλλονται επ' αόριστο και σε καθυστερούν, ακυρώνονται ραντεβού και συμφωνίες, γίνονται μπερδέματα στην καθημερινότητά σου, ενώ το να συνεννοηθείς μοιάζει απίθανο. Για γραφειοκρατικά, λειτουργία κινητών, μέσων επικοινωνιών και μετακινήσεις δεν το συζητάμε καν. Μόνο τα... παλιά έχουν την τιμητική τους!

Όλα τα ζώδια, ανάλογα με το πού τους "χτυπάει", έχουν θέματα, ωστόσο, υπάρχουν και συγκεκριμένα που ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα με τον ανάποδο Ερμή, ανάλογα με το πού πέφτει στο ωροσκόπιό τους.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 5 ζώδια που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο στους Ιχθύς:

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ κανονικά θα έπρεπε να λύνεις και να δένεις αυτό το διάστημα, να τους χορεύεις όλους στο ταψί και να μην σου φέρνουν καμία αντίρρηση. Εεεε, όχι! Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως είχες ονειρευτεί, θα είσαι στην τσίτα, τα νεύρα θα σου σπάνε, αλλά τι να πεις και τι να ομολογήσεις, που κι αυτό λάθος θα βγαίνει και θα τσακώνεσαι; Θες να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στους/στις πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου και να το διορθώσεις; Αυτό μόνο σου επιτρέπεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σου έρθει κι εσένα μια ξώφαλτση με τον Ερμή ανάδρομο, που τον έχεις και κυβερνήτην, οπότε όσο βρίσκεται απέναντί σου, θα θεωρείς ότι είναι βαλτός από το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου για να μη σε αφήσει στιγμή να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου, να χαλαρώσεις, να κάνεις ό,τι είχες προγραμματίσει. Όλα τότε θα τα θυμάται. Σφάλματα, αμαρτίες, υποσχέσεις και χάρες, ενώ θα ξεχνάει ό,τι τον/ην βολεύει. Ποιος; Πού; Πότε; Σοβαρά; Πόσες φορές να το ακούσεις και να μη σου σπάσουν τα νεύρα; Να το χάσιμο, τα μούτρα, οι υπαινιγμοί και τα δράματα, αλλά και οι προειδοποιήσεις ότι δεν αντέχει άλλο, αυτός/η που έγινε θυσία και σου συμπεριφέρεσαι έτσι. Καινούργια σχέση ή συνεργασία, ούτε που να περάσει από το μυαλό σου. Μετά τις 11/3, ό,τι θέλεις, πιο πριν άσ' το καλύτερα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις στα οικονομικά και τα ερωτικά σου φαίνεται να αποκτούν ρυθμούς χελώνας, οπότε μην ελπίζεις πολλά μέχρι τις 11 Μαρτίου που θα ισιώσει ο ανάδρομος Ερμής. Αν χρωστάς, μια χαρά, θα σε ξεχάσουν και δε θα στα ζητήσουν. Αν δανείσεις χρήματα, αφού γυρίσει ορθόδρομος, θα τα πάρεις πίσω. Εδώ να σημειώσουμε και κάτι: Αν τους προηγούμενους μήνες είχες δανείσει, τώρα μπορεί να στα δώσουν ή να σου τύχει καμιά επιστροφή πχ από παρακράτηση ή λογιστικό λάθος. Συμφωνίες πάντως μην περιμένεις να προχωρήσουν. Από την άλλη, το παρελθόν θα σε κυριεύσει, μάτι δε θα κλείνεις τις νύχτες, αφού κάθε στιγμή που έζησες, κάθε συναίσθημα που ένιωσες θα το ζεις στο repeat και θα είσαι μέσα στον καημό και τον αναστεναγμό! Με τούτα και με εκείνα δεν αποκλείεται ένας/μια πρώην να γίνει νυν.

ΛΕΩΝ

Με το που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στους Ιχθύς θα αρχίσουν να σε θυμούνται η εφορία, η ασφάλειά σου, η τράπεζα, ανάλογα πού και τι έχεις... ξεχάσει. Ωστόσο, αν τραβάει χρόνια η κολόνια και έχεις πάει κι έχεις έρθει αρκετές φορές σε ένα από τα παραπάνω, ελπίζοντας να το ξεφορτωθείς κάποια στιγμή και να ανασάνεις, μάλλον ήρθε αυτή η ώρα! Αφού όμως το ξαναεπισκεφτείς, πιέσεις πολύ, τσακωθείς (ευκαιρία θα βγεις να ξεσπάσεις) για την καθυστέρηση, την απάθεια ή την ασχετήλα των διορισμένων... Από την άλλη, κάθε πρώην, θα σε θυμηθεί, θα του/ης λείπεις, θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία για να σου αποδείξει τα αισθήματά του, προκαλώντας σου σύγχυση και πανικό. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις. Πάντως θεαματική βελτίωση μην περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καημένε μου κι εσύ! Η καθημερινότητά σου, με τον Ερμή ανάδρομο στον 3ο οίκο σου, ανακατεύεται, η επικοινωνία σου είναι άκρως προβληματική και οι μετακινήσεις σου της... ταλαιπωρίας. Άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα αφτιά μου, Πύργο της Βαβέλ θα σου μοιάζει η όλη κατάσταση και τα νεύρα σου θα γίνουν κρόσσια αφού δε θα μπορείς να συνεννοηθείς και για το πιο απλό πράγμα. Κινητά, σταθερά, pc και λάπτοπ, μηχανάκια ή αυτοκίνητα, κάνουν του κεφαλιού τους, κολλάνε, λειτουργούν όποτε κι αν θέλουν, ενώ πιθανές είναι και βλάβες. Για αγορές ούτε λόγος! Τι πρόγραμμα να κάνεις, τι να κανονίσεις, που κι εκεί οι ακυρώσεις και οι αναβολές θα πάνε σύννεφο; Το μόνο που μπορεί να πετύχεις είναι να κλείσεις μια γραφειοκρατική υπόθεση που έχει τραβήξει πολύ, να κάνεις μια συζήτηση που όλο τη μετέθετες γι' αργότερα ή να συναντηθείς με πρόσωπα που είχες καιρό να δεις. Αυτά και πολλά είναι, δεδομένων των συνθηκών!

Διάβασε επίσης: Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved