Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19/6 έως 25/6

Ένα ρετρό καλοκαίρι

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19/6 έως 25/6

Λίγο μετά το Θερινό Ηλιοστάσιο, που ορίζει κι επίσημα την έναρξη του φετινού σου καλοκαιριού, ο φίλος σου, ο Άρης, κοντοστέκεται κι ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Έτσι θα φαίνεται σε σένα δηλαδή, αφού στην πραγματικότητα ο ίδιος δεν έχει πισωγυρίσματα, ακολουθώντας πιστά την αέναη πορεία του προς τα εμπρός.

Σημασία όμως έχει τι βλέπεις εσύ, αφού με βάση αυτό ορίζονται οι εξελίξεις στον κόσμο σου. Κι από αυτήν τη δική σου άποψη, το καλοκαίρι που έρχεται θα έχει -θες, δε θες- ένα ρετρό χαρακτήρα.

Θα δεις την Ιστορία να επαναλαμβάνεται, τοποθετημένη όμως στα πλαίσια του σήμερα, που σημαίνει ότι η φάρσα με την τραγωδία είναι ένα τσιγάρο δρόμος. Θα δεις ακόμη κάποιες από τις προσπάθειές σου να πέφτουν στο κενό.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Πρακτικά, ο ανάδρομος Άρης σου κόβει τη φόρα. Σου λέει, καλά τα σχέδιά σου, μα καταλάγιασε τη βιασύνη σου να πας μπροστά, γιατί οι πρωτοβουλίες σου θα μοιάζουν με εκείνες του Σίσυφου που καταδικάστηκε να σπρώχνει αγκομαχώντας ένα βράχο μέχρι την κορυφή ενός λόφου, για να τον δει να κατρακυλά προς τα κάτω, λίγο πριν πετύχει τον σκοπό του.

Όμως όλα αυτά συμβαίνουν ή θα συμβούν, επειδή έχεις προηγούμενα και πρέπει πρώτα να αποφασίσεις τι θα πράξεις με αυτά. Φτάνει δηλαδή η στιγμή να σταθείς και να αναλογιστείς, ποιους και πόσους ανοικτούς λογαριασμούς έχεις αφήσεις πίσω σου κι αν δεν τους θυμάσαι εσύ, θα στους θυμίσει η ίδια η ζωή.

Και σαν από θαύμα, θα αρχίζει να ανθίζει η στέρφα γη εκείνων που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ ή έγιναν κάποτε χωρίς να πιάσουν τόπο. Σαν μια όαση που γεννιέται ξαφνικά στην έρημο, σαν άνοιξη μέσα στο καταχείμωνο, σαν χαρά μέσα στον θρήνο, η ζωή δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στους ηττημένους του χθες. Στα όνειρα σου που δεν υλοποιήθηκαν, στα σφάλματα σου που τιμωρήθηκαν πιο αυστηρά από όσο άντεχες.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν έγιναν σωστά και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία για να τα διορθώσεις, να λυτρωθείς. Επώδυνα μερικές φορές, σαν μια εγχείρηση που πρέπει να ξαναγίνει αλλά αν είναι να διορθωθεί το κακό που έπαθες, αξίζει η ταλαιπωρία σου. Υπάρχουν ακόμη ανεκπλήρωτες προοπτικές που σου κλείνουν το μάτι, δοξασμένα έπη του χθες, που σπρώχνουν για να χωρέσουν στο σήμερα. Μα και εχθρότητες που δεν έσβησαν ποτέ κι ας σκεπάστηκαν με τόνους πολιτισμού. Αδικημένοι που ξαναζητούν το μερίδιό τους στην Ιστορία. Οργισμένοι που ξεπηδούν μέσα από τις στοές του χρόνου, λες και δεν πέρασε μια μέρα από τότε που έστεκαν απέναντι στους δυνάστες τους. Αλλά και εφιάλτες που ξαναζωντανεύουν γιατί τους ξόρκισες μα δεν τους νίκησες.

Ο τρόπος που θα βιώσεις τον ανάδρομο Άρη είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την επάρκεια των προσπαθειών σου στο παρελθόν. Αν τα έχεις καλά καμωμένα, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, ίσα-ίσα που θα ανταμειφθείς είτε για τη σωφροσύνη σου είτε για την τόλμη σου. Αλλά κι αν έχεις αφήσει υπόλοιπα, φαντάσματα που σε καταδιώκουν και σκελετούς στο ντουλάπι της προσωπικής σου ιστορίας, είναι η ευκαιρία σου να ξεμπερδέψεις μια για πάντα μαζί τους. Κι έχεις καιρό μέχρι να βγει ο Αύγουστος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved