Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 30/5 έως 5/6

Να αγαπήσεις αυτό που έμαθες να μισείς

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 30/5 έως 5/6

Μετά το πληκτικό έως απογοητευτικό ραντεβού της με τον Κρόνο, που την έπρηξε με τα «πρέπει» και τις ανασφάλειές του, η Αφροδίτη ετοιμάζεται για το επόμενο, έχοντας άλλου είδους προσδοκίες. Ήδη, το μαύρο βέλο που σκιάζει το πρόσωπό της την κάνει να φαίνεται πιο «μοιραία», μα πέρα από τις εντυπώσεις οφείλει να κερδίσει και την ουσία.

Το νέο στοίχημά της, το στοίχημά σου, δηλαδή, δεν είναι να ξεφύγεις από τους ρόλους και τα πρότυπα που σε κυνηγούν από τότε που η καρδιά σου άρχισε να σκιρτά. Είναι κυρίως το να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, τους «δαίμονές» σου, που ζουν βαθιά μέσα στην ψυχή σου και να τους νικήσεις!

Να αναγεννηθείς και να κάνεις τον Πλούτωνα φίλο σου.

Η αλήθεια είναι πως έχεις μάθει να τον τρέμεις κι αυτόν, όπως και τους υπόλοιπους της παρέας που σου βάζουν δύσκολα και δεν σε αφήνουν να χαρείς την ξεγνοιασιά σου αλλά τελικά εσύ είσαι που καθρεφτίζεις την «μαύρη» υπόστασή του. Το μυαλό σου πηγαίνει πάντα στο κακό, να κάτι που μπορείς να αλλάξεις, σήμερα κιόλας. Να απομακρύνεις τα απόβλητα των σκέψεών σου, αφήνοντας την καρδιά σου να αγαπήσει.

Το βέβαιο είναι ότι η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη μπορεί να σκάψει βαθιά μέσα στην ψυχή σου, βγάζοντας στην επιφάνεια πολλά από αυτά που έχεις κρύψει. Πόθους μα και φόβους, την αίσθηση μιας απόλυτης ευτυχίας αλλά και την απόγνωση που αφήνει πίσω της μια καταλυτική απώλεια.

Ακόμη όμως κι αν συμβεί το δεύτερο μην σκιάζεσαι. Ο Πλούτωνας σε βοηθά να αναγεννηθείς, να αναστηθείς κυριολεκτικά και μεταφορικά κι όπως ξέρεις αυτό συμβαίνει μόνον στους «τελειωμένους». Σε αυτούς, που δεν έχουν πλέον τίποτε να χάσουν, γι’ αυτό μπορεί να κερδίσουν τα πάντα, αφήνοντας πίσω τους εξαρτήσεις και φαντάσματα.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Σου δίνει την ευκαιρία, λοιπόν, να ξαναζήσεις την άνοιξη στη ζωή σου κι αν οι τρόποι του είναι λίγο άκομψοι, συγχώρα τον. Γιατί, παρότι σε βουτάει μέσα στην παγωμένη νέκρα, στην σήψη και την παρακμή, βλέπει μπροστά και ήδη καμαρώνει το επίτευγμά σου. Την ανακάλυψη του βαθύτερου μυστηρίου σου, της αθανασίας της ψυχής σου. Την συνειδητοποίηση του «ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».

Αυτό είναι που πρέπει να θυμάσαι κι άσε κατά μέρος τις εμμονές και τα κολλήματά σου. Το τέλος είναι μια στιγμή, αλλά είναι κάποιες φορές που εσύ πασχίζεις να το κάνεις αιώνιο.

Δεν σου αξίζει αυτό κι αν συμφωνείς, δώσε προσοχή στο τι δεν πρέπει να κάνεις.

Προσπέρασε την ζήλια και την κτητικότητά σου, που σε κάνουν συνέχεια να χάνεις το στοίχημα στις σχέσεις σου. Το «νοιάζομαι» δεν σημαίνει «σε πνίγω» και πολύ περισσότερο σε ελέγχω ή σε χειραγωγώ.

Ξέρω ότι καίγεσαι για το τι θα γίνει με την αγάπη σου, μόνο που έμαθες να την αναζητάς, ορίζοντας από πριν τις προδιαγραφές της. Όμως η ζωντανή αγάπη δεν ορίζεται με κανόνες ή προαπαιτούμενα κι εδώ θα σου θυμίσω ένα «κλισέ» που μπορεί να μην σου αρέσει αλλά θα πρέπει να το κατανοήσεις: Αν αγαπάς αληθινά κάποιον, άφησέ τον να φύγει κι αν επιστρέψει, τότε είναι πραγματικά δικός σου.

Η πρόθεσή σου είναι αγγελική, εδώ όμως ταιριάζει το γνωστό, ότι δηλαδή ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τέτοιες προθέσεις. Θέλεις, λοιπόν, δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα ταυτιστείς μαζί του. Έναν άνθρωπο «δικό σου», αλλά αυτό το επιβάλλεις και το επιτηρείς απ’ άκρου σε άκρο. Θα σου δοθώ ολοκληρωτικά αν… Έτσι υποσχέθηκες κρυφά σε εκείνον και στον εαυτό σου, παραθέτοντας την πλήρη λίστα των αιτημάτων σου, που μπροστά τους οι δέκα εντολές δείχνουν τόσο ελαστικές…

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Στην πραγματικότητα, με αυτό το «όλα ή τίποτα» εκβιάζεις την τύχη σου. Γιατί διαισθάνεσαι κι εσύ ότι, παρά τη μανιώδη πεποίθησή σου, όλο και κάτι θα «στραβώσει» στην πορεία κι εσύ τότε θα χύσεις όλη την καρδάρα με το γάλα.

Η απολυτότητά σου προετοιμάζει την αυτοκαταστροφή σου. Σκοτώνεις τα πάντα μέσα σε μια στιγμή, στερώντας τους ακόμη και το δικαίωμα της αναγέννησης. Γιατί είναι αλήθεια ότι μόνον εσύ Άνθρωπε, μπορείς να ξεπεράσεις τον Πλούτωνα. Να τον μετατρέψεις από χορηγό της «ζωής εν τάφω» σε έναν σκέτο τάφο της ζωτικής ουσίας σου.

Κλείνεσαι σε έναν αιώνιο χειμώνα, σε ένα αιώνιο τίποτα, αποκηρύσσοντας κάθε χαρά. Η ηδονή σου γίνεται κι αυτή μηχανική. Ενστικτώδες σεξ, χωρίς συναίσθημα. Ούτε και το χρήμα σε ικανοποιεί, παρότι μπορεί να το διαθέτεις άφθονο. Μοιάζεις παγιδευμένος σε ένα χωροχρονικό κενό. Ακινητοποιημένος από τη βαρύτητα μιας «μαύρης τρύπας» που εσύ δημιούργησες με την τελειομανία σου.

Μακάρι να μου πεις: «Όχι δεν είμαι εγώ αυτό που περιγράφεις!» Θα σε πιστέψω, αφού κι εσύ έχεις πίστη στον εαυτό σου. Μήπως όμως συναντάς συχνά τέτοιες περιπτώσεις;

Σε ρωτώ γιατί αν συναντήσεις μια τέτοια νοοτροπία στον άνθρωπο σου, είναι το καθρέφτισμα της δικής σου ανάγκης. Μην τον μέμφεσαι, λοιπόν, πριν συμφιλιωθείς με τη δική σου σκοτεινή πλευρά. Τότε είναι που θα τρυγήσεις την ευτυχία, όταν αγαπήσεις αυτά που έμαθες να μισείς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved