Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13/3 έως 19/3

Είσαι πλασμένος με το υλικό του ονείρου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13/3 έως 19/3

Αντιστάθηκες όσο μπορούσες!

Έκρυψες το όνειρό σου στο σεντούκι, σαν μαργαριτάρι σε στρείδι, περιμένοντας ένα χέρι να σε ελευθερώσει και τώρα λες πως σήμανε η ώρα, μα μην ακούς τις παραπλανητικές σάλπιγγες γιατί θα προδοθείς ξανά. Οι βάρβαροι, ενδεδυμένοι την προβιά της σωτηρίας σε ζώνουν από γύρω κι από κάτω.

Όμως μη δώσεις μάχη, αν κρίνεις ότι οι δυνάμεις σου δεν αρκούν. Απλά προσπέρασέ τους και σκάρωσε μια ακόμη δημιουργική απόδραση. Ανέβα στην φτερωτή ασπίδα σου, που πάνω της καθρεφτίζονται όλα τα θαύματα σου, το όραμά σου, η πίστη σου, ο χορός των εμπνεύσεών σου και η κακία θα καταπέσει με τρόπο μαγικό. Οι εχθροί σου δε θα σε βρίσκουν, αλλά, ακόμη κι αν τύχει να σε εντοπίσουν, τσακισμένοι από την αρρώστια τους, θολωμένοι από τον πανικό και την πλεονεξία τους, το πιθανότερο είναι να πέσουν οι ίδιοι στην παγίδα που σου έστησαν.

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου φαντάζει δελεαστική, μα μην ξεγελαστείς, γιατί στο βιβλίο του ουρανού διαγράφεται ένα σκοτεινό σενάριο. Ο Πλούτωνας ερωτεύτηκε ξανά την Περσεφόνη σου κι αρματωμένος με περίσσιο πάθος, θέλει να φέρει τον χειμώνα μέσα στην άνοιξη, να πετύχει ένα καίριο πλήγμα σε όσες ελπίδες σου απέμειναν.

Σέρνει μαζί του θεριά και λάμιες, συμφορές, μηδενισμούς και καταστροφές. Μα και όλους εκείνους που μπροστά στο συμφέρον τους δε διστάζουν να σε εξαπατούν, να σε παραπλανούν και να σέρνουν σαν το ποντίκι μέσα στη φάκα. Τους κλέφτες, τους ψεύτες και τους απατεώνες που, με τον δόλο παραμάσχαλα, δεν έχουν τίποτε άλλο στο μυαλό τους παρά μόνο το πώς θα κυριαρχήσουν επάνω σου.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Όπως γράφουν συχνά και τα κινηματογραφικά ή θεατρικά σενάρια «δεν είναι κάτι προσωπικό, απλά... μπίζνες»… Μετρώντας την ζωή μόνο με το χρήμα και την εξουσία, θεωρούν πως ο θάνατός σου είναι η ζωή τους. Με την πνευματικότητά τους αφανισμένη, σε βλέπουν νέτα σκέτα σαν ένα υποψήφιο θήραμα, που αργά ή γρήγορα θα πέσει στην παγίδα τους.

Κι αν βαδίζεις, έχοντας σαν μόνο όπλο την «κοινή» λογική σου, λυπάμαι που στο γράφω αλλά οι πιθανότητες είναι σίγουρα εναντίον σου, αφού οι διώκτες σου ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν για να σε «τυλίξουν». Παίζεις στη γήινη έδρα τους…

Όμως θέλω να πιστεύω ότι εσύ απέχεις πολύ από το να είσαι απλά ένα αγρίμι, που βολοδέρνει σε ένα πεδίο βολής. Που σε δύσκολους καιρούς ψάχνει μια τρύπα για να χωθεί.

Εσύ είσαι άνθρωπος πλασμένος με το υλικό του ονείρου. Γι’ αυτό και η απόδρασή σου είναι ταυτόχρονα το μεγαλείο σου. Το καταφύγιό σου είναι ουράνιο, η πνευματικότητά σου είναι η δύναμή σου κι όχι η φυσική σου ρώμη. Κι έμαθες να πολεμάς καλά με τις σκιές σου. Βρήκες σύμμαχους Θεούς, πάλεψες και όρισες τη μοίρα σου με χιλιάδες κατακτήσεις, παρότι στο ξεκίνημά σου κανείς δε σε υπολόγιζε. Βούτηξες στην άβυσσο, άπλωσες το χέρι σου μέχρι τα αστέρια σου. Πίστεψες στο ανέφικτο και τα κατάφερες.

Χάρη στο πνεύμα σου δημιούργησες τα πάντα από το τίποτα.

Το πνεύμα σου είναι που σε ξεχωρίζει από τα όντα που σε περιβάλλουν, ένα πνεύμα όμως που παραμένει εξυψωτικό εξ αιτίας της αγάπης σου. Χωρίς αυτήν δεν είναι παρά μια κενή δεξιότητα.

Η αγάπη σου σε κάνει να ποθείς το Όλον, η αγάπη σου δίνει στο Εγώ σου την ανίκητη πανοπλία του, τη σμιλεμένη μέσα σε αυτό που αποκαλείς Θεία Χάρη.

Η αγάπη σου και η πνευματικότητά σου σε εξυψώνουν και είναι αυτές που ενωμένες σε κάνουν άτρωτο απέναντι σε κάθε ταπεινό κίνητρο, απέναντι σε κάθε σκιά.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Κι ελπίζω η απόστασή σου από τον φόβο ή την πλεονεξία να παραμένει μεγάλη, γιατί εξ αιτίας τους πέφτεις στις παγίδες των κυνηγών σου. Οι όμοιοί σου, που έπαψαν ή δε μπόρεσαν ποτέ να πετάξουν, ξέρουν κάθε είδους πονηριές γιατί με αυτές ζουν και βασιλεύουν.

Ζουν όμως και με τον φόβο, μήπως χάσουν τα όσα σου έκλεψαν και σου κλέβουν, αφού στην πραγματικότητα δεν έχουν τίποτα δικό τους κι ας νομίζουν ότι έχουν τα πάντα. Βαυκαλίζονται για την ισχύ τους, όντας συχνά πιόνια που θωρούν τον εαυτό τους σαν βασιλιάδες.

Και ζουν με τη βεβαιότητα ότι –δεν μπορεί- κι εσύ ανήκεις στην ίδια κατηγορία με αυτούς, ότι είσαι ένας μανιακός της εξουσίας και του πλούτου. Ότι έχεις απολέσει οριστικά και αμετάκλητα την ιδιότητά σου να υψώνεσαι υπεράνω της ανάγκης σου, ότι ούτε αγαπάς, ούτε στοχάζεσαι, ότι θα μπορούν πάντα να σου υπαγορεύουν ταπεινούς πόθους, φόβο και πανικό, να σε κατευθύνουν με διλήμματα «ζωής και θανάτου», μόνο που στην πραγματικότητα όλοι αυτοί που σου κουνάνε το δάκτυλο, τον δικό τους θάνατο εννοούν, όχι τον δικό σου.

Αλλά, αν υψωθείς επάνω από την δολιότητά τους, θα διαπιστώσεις με μια ματιά ότι στην πραγματικότητα έχεις να κάνεις με άρρωστους ανθρώπους, που μάλιστα πιστεύουν ότι η αρρώστια τους είναι το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο.

Σε εκπαίδευσαν σκληρά γι’ αυτό. Σε θέλουν ρηχό και κενόδοξο για να είσαι το εύκολο θύμα στις ορέξεις τους. Σε έσπρωξαν να πιστεύεις ότι θα δυστυχήσεις μακριά από τον υλικό πλούτο, την ίδια στιγμή που έκλεβαν το βιός σου ή σε έβαζαν κι εσένα να γίνεις κλέφτης. Καθώς σκοτείνιαζαν τον ορίζοντά σου σε προειδοποιούσαν για το σκοτάδι που θα σε πλακώσει μακριά τους. Σε θέλησαν κατάδικό τους, μα αυτό το δικαίωμα μόνον εσύ μπορείς να το δώσεις αν απαρνηθείς την Θεία σπίθα που σιγοκαίει μέσα σου.

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved