Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13/2 έως 19/2

Φωτιά στα σωθικά

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13/2 έως 19/2

Η Ηλιακή 'Eκλειψη βάζει «φωτιά στα σωθικά» σου, για να θυμηθώ τον τίτλο από το ανατρεπτικό σύγγραμμα του Πέδρο Αλμοδοβάρ, που εξιστορεί μια αλληλουχία γεγονότων με βασικό υλικό τα σκάνδαλα, την βιομηχανική κατασκοπία και φυσικά το… σεξ!

Και η σουρεαλιστική υπόθεσή του δεν στέκει και τόσο μακριά από όσα θα ακολουθήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού ο Δίας στον Σκορπιό βάζει την δική του «γκροτέσκα» σφραγίδα στις εξελίξεις, σε μια ιλαροτραγωδία ολκής.

Σκάνδαλα, που βγαίνουν στον αφρό; Όσα θες!

Ασίγαστα πάθη, πασπαλισμένα με εκδικητική μανία; Να ‘ταν κι άλλα!

Κερδοσκοπία; ...Piece of cake!

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Η ανθρώπινη ματαιοδοξία και η αμετροέπεια παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο κι επειδή η πραγματικότητα είναι δύσκολο να αλλάξει σε συλλογικό επίπεδο, μπορείς απλά να γελάσεις, μπορείς όμως να πετάξεις με τα φτερά της φαντασίας σου, μακριά από όλα εκείνα που σε θλίβουν, μέσα στην αστειότητά τους.

Φαντάσου, λοιπόν, έναν κόσμο που οι έχοντες και κατέχοντες δεν κερδοσκοπούν στις πλάτες σου κι εσύ δεν εκστασιάζεσαι μπροστά στην προοπτική ενός εύκολου κέρδους. Ούτε πουλιέσαι, ούτε αγοράζεσαι.

Φαντάσου, ακόμη, έναν κόσμο που κανείς δεν τσαλακώνει την σεξουαλικότητά σου με κούφιες ηθικολογίες ή που δεν την κάνει ένα τεράστιο απωθημένο. Έναν κόσμο που δε σε γεμίζει ενοχές για το ίδιο σου το σώμα, που δε σε ευνουχίζει. Κι αν γι’ αυτό χρειαστεί να βγάλεις από το κάδρο, οικογένεια, θρησκεία, θεσμούς, θεούς και δαίμονες, κάντο, μη διστάσεις.

Φαντάσου έναν κόσμο που αγαπάς και θέλεις τον σύντροφό σου. Έναν κόσμο που δεν πληρώνεις για το σεξ, γιατί οι έμποροι του χρεοκόπησαν.

Κι αν το πιστέψεις πολύ, μπορεί και να γίνει, ξεκίνα όμως από τον εαυτό σου…

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved