ΙΧΘΥΕΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΙΧΘΥΕΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Ξεκινάς την χρονιά με τον Κρόνο στο δικό σου ζώδιο να κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη. Πιθανώς να φταίει η άλλη πλευρά ή εσύ να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γεγονός είναι πάντως ότι με αυτή τη συνθήκη εύκολα μπορείς να φτάσεις στο χωρισμό ή να απομακρυνθείς από κάποιο άτομο που είχε ξεκινήσει να παίζεται κάτι μεταξύ σας. Η Πανσέληνος στις 25/2 στον δικό σου άξονα θα εντείνει όλα τα παραπάνω, αφού και πάλι πρωταγωνιστής θα είναι ο Κρόνος. Μακράν καλύτερες θα είναι οι τελευταίες μέρες κοντά στα μέσα Μαρτίου με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο να μην δέχεται καμία αρνητική επιρροή. Μπορείς εύκολα να καταφέρεις να λύσεις τα προβλήματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και η ατμόσφαιρα μεταξύ σας να γίνει πιο ερωτική, τρυφερή και ρομαντική. Αν είσαι ελεύθερος/η και μπεις τότε σε μία σχέση, ξεκινά με αρκετά καλές προϋποθέσεις. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και τον 5ο ερωτικό σου οίκο επίσης μπορεί να φέρει θετικότατες εξελίξεις με το ταίρι σου ή καινούριες συναρπαστικές γνωριμίες και την αρχή μίας σχέσης, αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό. Ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς θα είναι ο Αύγουστος, αφού τις πρώτες του μέρες πέρα από την Αφροδίτη στην Παρθένο, θα είναι εκεί και ο Ερμής ανάδρομος. Αυτό σημαίνει είτε φοβερά αυξημένες πιθανότητες για μία επανασύνδεση που θα πάει καλά ή θα λύσεις θέματα που σε βασανίζουν από παλιά μέσα στην σχέση σου. Βοηθητικός και «ξεσηκωτικός» για την ερωτική σου ζωή θα είναι και ο Άρης στον Καρκίνο στις αρχές του Σεπτέμβρη.

2ο δεκαήμερο

Φέτος ο Κρόνος θα χτυπήσει και την δική σου πόρτα και θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια στις ερωτικές σου σχέσεις. Μπορείς ωστόσο να χαρείς όσο προλαβαίνεις το πρώτο δίμηνο της χρονιάς κι αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί και να έχεις μία γνωριμία- κεραυνοβόλο έρωτα με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στις αρχές του Φεβρουαρίου. Πάντως ο Μάρτης, προς τα τέλη του, με τη σύνοδο Αφροδίτης/Κρόνου στο ζώδιο σου σου φέρνει έντονη πίεση και ίσως έναν χωρισμό, που όμως μπορεί και να είναι δική σου απόφαση, ειδικά αν έχεις δώσει πολλές ευκαιρίες στο άλλο σου μισό. Για να ξεκινήσεις μία καινούρια σχέση, θα πρέπει να συναντήσεις κάποιον/α που πραγματικά αξίζει και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτε λιγότερο, για αυτό και μάλλον δεν θα τα καταφέρεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο που θα πιάσει το δικό σου δεκαήμερο τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου και θα κάνει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Κρόνο σου υπόσχεται πως το καλοκαίρι σου θα έχει πολύ έρωτα, αλλά όχι εφήμερες καταστάσεις, αντιθέτως θα σταθεροποιήσεις τη σχέση σου ή θα αρχίσει να σοβαρεύει κάποιο από τα φλερτ σου και θα νιώσεις κι εσύ συναισθηματικά ασφαλής. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 3 Σεπτέμβριου, ωστόσο, θα ανοίξει έναν καινούριο κύκλο εμποδίων και δύσκολων καταστάσεων, αφού απέναντί της θα έχει -ποιον άλλον;- τον Κρόνο. Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει μεν αρκετούς καβγάδες και εντάσεις στις αρχές του Οκτώβρη, όμως θα κλείσει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό που οπωσδήποτε θα λειτουργήσει θετικά και θα εξομαλύνει κάποιες καταστάσεις, ενώ ίσως να φέρει κι έναν ολοκαίνουριο, άφθαρτο έρωτα.

3ο δεκαήμερο

Αρκετά μπερδέματα και απογοητεύσεις θα έχει η χρονιά σου, λόγω Ποσειδώνα, που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο, με κάποια διαλλείματα έντονου αθεράπευτου ρομαντισμού, ονειροπόλησης, ελπίδας και καλής πίστης. Το πρώτο χτύπημα έρχεται μετά τα μέσα Ιανουαρίου με το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα. Ίσως βέβαια να είσαι εσύ αυτός/η που θα απογοητεύσεις το ταίρι σου. Αν προσπαθήσεις να κάνεις μία καινούρια σχέση, προτίμησε να μην την στηρίξεις σε ψέματα και μεγάλες υποσχέσεις. Τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, που θα φιλοξενείς εσύ την Αφροδίτη θα γίνει απλά χαμός με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα. Διπλές καταστάσεις, κρυφές σχέσεις, μυστικά, όλα μπαίνουν στο παιχνίδι. Από την άλλη μπορεί να πέσεις στην παγίδα της εξιδανίκευσης και να εθελοτυφλείς σε ό,τι στραβό έχει να κάνει με το αντικείμενο του πόθου σου ή να ωραιοποιείς καταστάσεις. Για όσο κρατήσει το κάθε παραμύθι θα είσαι ευτυχισμένος/η, έπειτα όμως θα έρθει η ματαίωση και μαζί της η λύπη. Συμπαθητική είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 10 Μαρτίου, μάλλον γιατί είναι σχετικά απομακρυσμένη από τον Ποσειδώνα και μπορεί να σου φέρει καλές εξελίξεις και ευχάριστες αλλαγές, αλλά και καινούριες γνωριμίες και σχέσεις, ειδικά εάν είσαι γεννημένος/η στις αρχές αρχές του δεκαημέρου. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο τις πρώτες μέρες του Ιουλίου θα σε επηρεάσει μόνο θετικά, επομένως το καλοκαίρι σου θα είναι πολύ καλό από ερωτικής πλευράς. Σημαντικότατος αν και μάλλον θα τονίσει όλα τα θέματα που σε ταλαιπωρούν είναι ο Σεπτέμβρης με την Σεληνιακή έκλειψη στις 18/9 να πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Με τον Ποσειδώνα να είναι και πάλι παρόν είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις που θα μετανιώσεις ή να ζήσεις σκληρές απογοητεύσεις. Ζόρικα θα είναι τα πράγματα και από τα μέσα του Οκτώβρη μέχρι και τον Νοέμβρη, καθώς ο Άρης θα είναι στον Καρκίνο και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο στον Ζυγό και αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Και οι δύο αυτές όψεις του είναι ικανές να φέρουν την απόλυτη καταστροφή, αφού θα βγάλουν ανεξέλεγκτα στην επιφάνεια φοβίες, άγχη και απωθημένα σου, ενώ μπορούν να οδηγήσουν σε ακραίες, βίαιες και τοξικές συμπεριφορές που εύκολα θα καταλήξουν σε έναν οριστικό και επίπονο χωρισμό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved