ΙΧΘΥΕΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΙΧΘΥΕΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Παρ' όλο που οι τρεις στις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς είναι στον άξονα Κριού- Ζυγού, από τη στιγμή που κι εσύ φιλοξενείς μία στο ζώδιο σου, αυτόματα είναι η πιο σημαντική για εσένα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/09 σε επηρεάζει έντονα, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, και φέρνει γεγονότα και εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Θα είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο να τις διατηρήσεις ως έχουν κι αυτό γιατί εάν θέλεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, ξέρεις πολύ καλά πως δεν αξίζουν όλες. Θα παραμείνουν στη ζωή σου και πιθανότατα θα πάνε ένα βήμα παρακάτω μόνο, όσες περάσουν τις δοκιμασίες κι αυτό έπειτα από σημαντικές αλλαγές Οι υπόλοιπες τρεις εκλείψεις πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού/Ζυγού. Πιο συγκεκριμένα η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε επηρεάζει, εάν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή επίσης στο ζώδιο του Ζυγού στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή στον Κριό στις 08/04 σε αφορά, εάν είσαι προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Πιο πολύ θα επηρεαστείς σε ψυχολογικό επίπεδο, αν και θα πρέπει να φροντίσεις αρκετά και την υγεία σου. Ωστόσο μην θεωρείς δευτερεύουσα την ψυχική ηρεμία και ισορροπία γιατί πολλά προβλήματα σου ξεκινούν με το να μην νιώθεις καλά μέσα σου κι αυτό μάλλον έρχονται να σου τονίσουν οι εκλείψεις. Αναπόφευκτες θα είναι και οι αλλαγές στην καθημερινότητα σου.

Ο Πλούτωνας έκανε ό,τι ήταν να κάνει με τις φιλίες σου και από τις 21/01 που θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο θα αρχίσει να σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο και να παίζει με τις φοβίες και τα άγχη σου. Το διάστημα από 02/09 έως και 19/11 που θα βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερω θα είναι μία ανάπαυλα, όμως ειδικά εάν είσαι Ιχθύς των πολύ πρώτων ημερών θα αρχίσεις να μετράς φουρτούνες και κύματα.

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και ασφαλώς θα έχεις μεγάλο αντίκτυπο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Δεν θα κάνεις εύκολα πίσω στις απαιτήσεις σου, ούτε και θα αποχωρίζεσαι το αυστηρό σου πρόσωπο, καθώς το μέλημα σου είναι να φέρεις τη ζωή σου εκεί που θέλεις και δεν επιτρέπεις να σε πάρει κανείς στο λαιμό του. Όποιος είναι μαζί σου έχει καλώς, όποιος πάει εναντίον σου, θα πρέπει να σε αποχωριστεί. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ακόμη μπορείς για λίγο να κοιμάσαι ήσυχος/η μέχρι να σε περιλάβει από του χρόνου.

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τις 25/05 σε πριμοδοτεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου, αν έχεις γεννηθείς από τα μέσα του 1ου δεκαημέρου και έπειτα, αλλά σου φέρνει και τυχερές γνωριμίες με άτομα που την στιγμή που γνωρίζεις είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να λύσεις ένα πρόβλημά σου. Σε οποιαδήποτε συζήτηση ή αντιπαράθεση φαίνεται σαν να έχεις έναν άσσο στο μανίκι και βρίσκεις τα κατάλληλα λόγια και επιχειρήματα για να πάρεις την παρτίδα. Από τις 26/05 που μπαίνει στους Διδύμους φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αν είσαι του 1ου ή του 2ου δεκαημέρου. Μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στη σχέση σου με του δικούς σου, αλλά και να περιμένεις πως θα βρεθούν λύσεις για προβλήματα που σας βασανίζουν, ακόμη και για οικονομικά. Παράλληλα, πολύ καλά θα πάνε τα πράγματα στην περίπτωση που θέλεις να αξιοποιήσεις ή και να επεκτείνεις την ακίνητη περιουσία σου, ενώ εάν θέλεις να κάνεις ένα μεγάλο βήμα, όπως να συγκατοικήσεις ή να αλλάξεις τόπο κατοικία, έχεις την προστασία του. Πιο ευνοημένοι/ες είναι οι γεννημένοι/ες το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου.

Στο ζώδιο σου φιλοξενείς τον Άρη από τις 23/03 ως και τις 29/04 και μέσα σε αυτό το διάστημα θα κινητοποιηθείς ένα παραπάνω για να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου πάει σετάκι με τον Κρόνο που είναι κι αυτός σε σένα. Ο εγωισμός και οι απαιτήσεις σου αυτή τη φορά θα χτυπήσουν πραγματικά κόκκινο και δεν θα βλέπεις τίποτα μπροστά σου, ούτε και θα υπολογίζεις κανέναν εάν πρόκειται για την επιτυχία σου και ειδικά όταν νιώθεις πως το αξίζεις. Αν πάλι έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 3ου δεκαήμερου, όπου βρίσκεται ο Ποσειδώνας, ναι μεν είναι πιο ήπια τα πράγματα, αλλά παρασκηνιακά λύνεις και δένεις προωθώντας έτσι τα αιτήματα σου. Με το πέρασμα του από τους Διδύμους (20/07 έως 03/09) θα δημιουργήσει εντάσεις μέσα στο σπίτι σου και μάλλον οι διαθέσεις ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου θα είναι πολεμικές. Ωστόσο έρχονται στην επιφάνεια και λύνονται σε πολλές περιπτώσεις διάφορα σημαντικά ζητήματα, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σου. Η αναδρομή του στον Λέοντα (από 07/12) θα επηρεάσει την καθημερινότητα και την υγεία σου. Και στους δύο αυτούς τομείς παίζεις συντηρητικά μέχρι να ορθοδρομήσει για βγεις από όλο αυτό σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται. Σοβαρές παρεμβατικές θεραπείες είναι προτιμότερο να κανονιστούν ή νωρίτερα είτε από τη νέα χρόνια και πάντα αφού έχει ολοκληρώσει την αναδρομή του.

Υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου στις 11/03 και θα την έχεις συντροφιά να σε βοηθάει σε σχέσεις και συνεργασίες μέχρι και τις 04/04. Ερωτικά δώρα ωστόσο θα σου κάνει και όταν θα περνάει από τον 5ο σου οίκο στον Καρκίνο (17/06- 10/07). Παραπάνω χρήματα και ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου έρχονται με τη διέλευση της από τον Κριό (05/04- 28/04) και πιο μετά από τον Ζυγό (29/08- 22/09). Σε οικογενειακά θέματα και ζητήματα ακίνητης περιουσίας θα έχεις την βοήθειά της όσο θα βρίσκεται στους Διδύμους (23/05- 16/06), ενώ για να ανοίξουν οι δουλειές σου θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να φτάσει στον Τοξότη (17/10- 10/11).

Από τις τρεις αναδρομές του Ερμή η πιο σημαντική για εσένα, και περισσότερο αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο είναι αυτή του καλοκαιριού στο ζώδιο της Παρθένου. Από τις 05/08 έως και τις 14/08 που θα ξαναπεράσει στον Λέοντα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποια από τα κακώς κείμενα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όμως να θυμάσαι πως δεν είναι η ώρα για μεγάλες αλλαγές, σημαντικές αποφάσεις ή για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Πολύ καλά θα μπορούσε να πάει μία ερωτική επανασύνδεση ή η προσπάθεια να ξεκινήσεις μία συνεργασία με κάποιον όμως που και στο παρελθόν δουλεύατε μαζί. Επίσης σε επηρεάζει άμεσα και η αναδρομή στον Τοξότη (26/11-15/12), όμως εκεί είναι πολύ περισσότερο επαγγελματικά τα θέματα που θα προκύψουν, αν και πάλι χρειάζεται να αποφύγεις τους παρορμητισμούς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved