ΔΙΔΥΜΟΙ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΔΙΔΥΜΟΙ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Δύσκολα θα ξεκινήσει ο χρόνος για εσένα, αφού ήδη από τις πρώτες του μέρες είναι πολύ πιθανό να νιώσεις έντονη πίεση στην σχέση σου και ίσως μάλιστα να σκεφτείς και τον χωρισμό, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, είτε δεν θα βρίσκεις κανέναν/καμία που να σε γοητεύει ή όταν κάποιος/α σου τραβήξει το ενδιαφέρον δεν θα είναι διαθέσιμος/η. Για όλα ευθύνεται το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου την Πρωτοχρονιά! Έπειτα, έχεις και την έκλειψη στον Ζυγό στις 25/3 να πουσάρει διάφορες καταστάσεις και να επιταχύνει εξελίξεις. Κάνε λίγο υπομονή, μέχρι και τον Μάιο, γιατί τότε πραγματικά ξεκινούν τα καλά. Πρώτα από όλα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 23/5 , αν και δεν της φαίνεται, πραγματοποιείται πολύ πολύ κοντά στον Δία και την Αφροδίτη που θα είναι στην τελευταία μοίρα του Ταύρου κι αυτή η συγκυρία μόνο όμορφα πράγματα μπορεί να φέρει, αν και με μία δόση υπερβολής, ενώ κι ο Πλούτωνας την τριγωνίζει δίνοντας μία ακόμη ιδιαίτερη νότα. Υπάρχουσες και καινούριες σχέσεις πάνε ή αλλάζουν από το καλό στο καλύτερο. Λίγο μετά υποδέχεσαι τους δύο ευεργέτες στο ζώδιό σου και απογειώνεσαι! Έντονα συναισθήματα, μοιραία πάθη, εμπειρίες που δεν έχεις βιώσει ποτέ ξανά. Ο Άρης στο ζώδιό σου προς τα τέλη του Ιουλίου θα σε επηρεάσει μόνο θετικά και θα τονίσει όλα τα παραπάνω. Ερωτικότατες θα είναι και οι τελευταίες μέρες του καλοκαιριού και οι πρώτες του φθινοπώρου με την Αφροδίτη στον Ζυγό, ενώ και προς τα τέλη του Οκτώβρη θα σε πριμοδοτεί από τον Τοξότη. Άκρως ενδιαφέρον μήνας είναι και ο Δεκέμβρης με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη να σου υπόσχεται μεγάλες στιγμές με το πρόσωπο που επιθυμείς, αλλά και έναν ανάδρομο Ερμή να σου γυρίζει πίσω κάποιον/α πρώην ή να σου λύνει προβλήματα στην σχέση σου που είχαν παρατραβήξει.

2ο δεκαήμερο

Μία χαρά υποδέχεσαι το νέο έτος, με την Αφροδίτη ακριβώς απέναντί σου στον Τοξότη, να μην σου δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα, αντιθέτως, να σου δίνει ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες και σχέσεις, όπως επίσης και για να έρθεις πιο κοντά στον/στην σύντροφό σου και να αναζωπυρωθούν τα συναισθήματα σας. Ο Ιούνιος παρόλο που είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για την ερωτική σου ζωή, αφού η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 6/6 είναι σε σύνοδο ακριβείας με την Αφροδίτη, έχει και τις παγίδες του, αφού καραδοκεί το τετράγωνο της με τον Κρόνο για να σου φέρει εμπόδια και δυσκολίες. Το καλοκαίρι σου, ειδικά προς τον Αύγουστο, με τον Άρη στο ζώδιό σου να τετραγωνίζει την Αφροδίτη και τον Κρόνο επίσης είναι πιθανό να έχεις αρκετούς σοβαρούς καβγάδες με τον/την καλό/η σου, ίσως και έναν χωρισμό. Βέβαια θα έχεις και τον Δία να σε προφυλάσσει, αν και κανείς δεν σου λέει πως δεν θα διογκώσει τα παραπάνω. Μην ξεχνάς ότι δουλειά του είναι να πολλαπλασιάζει ό,τι βρίσκει μπροστά του καλό ή κακό. Τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνουν κάπως μέσα στον Σεπτέμβρη με την Αφροδίτη στον Ζυγό, αν και με την έκλειψη στις 2/10 στο ίδιο ζώδιο θα πρέπει να περιμένεις μοιραίες εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, που οπωσδήποτε θα φέρουν νέα δεδομένα στην ζωή σου, κάνοντας τον Οκτώβριο να είναι ο πιο σημαντικός μήνας της χρονιάς για αυτόν τον τομέα. Προς τα τέλη του με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα φας κι ένα ακόμη τετράγωνο της με τον Κρόνο, οπότε δεν είναι για να επαναπαύεσαι.

3ο δεκαήμερο

Οι απογοητεύσεις στην ερωτική σου ζωή δεν θα λείψουν φέτος, αφού συχνά πυκνά ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς θα είναι εκεί να σου χαλάει κυριολεκτικά το όνειρο. Οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη να τρώει το τετράγωνό του μπορεί να φέρουν δυσάρεστες αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις στην παγίδα της εξιδανίκευσης. Η ίδια όψη επαναλαμβάνεται και το Νοέμβριο, αν και τότε τα πράγματα ίσως να είναι δυσκολότερα, αφού θα έχεις και τον Δία που θα σε κάνει να φέρεσαι υπερβολικά και επιπόλαια, αν και κάποιες φορές δεν αποκλείεται να λειτουργήσει προστατευτικά. Τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου που θα φιλοξενείς τον Άρη δεν αποκλείεται η απογοήτευσή σου να μετατραπεί σε οργή και να σε κάνει να πάρεις σκληρές αποφάσεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου. Η Αφροδίτη στον Ζυγό μετά τα μέσα του Σεπτέμβρη θεωρητικά θα μπορούσε να σου δώσει αρκετά καλές στιγμές και τυχερές ευκαιρίες, ωστόσο ο Πλούτωνας τότε ξαναπερνάει στον Αιγόκερω και την τετραγωνίζει με αποτέλεσμα να προκαλέσει μοιραίες και επώδυνες εξελίξεις, αν και μπορεί επιτέλους να μπει τέλος σε τοξικές καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο/α. Η τελευταία Πανσέληνος του έτους στο δικό σου ζώδιο, στην ουσία θα είναι μία επανάληψη όλων των παραπάνω.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved