ΔΙΔΥΜΟΙ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΔΙΔΥΜΟΙ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μπορεί οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του έτους να πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού/Ζυγού, όμως για σένα η πιο σημαντική είναι η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/09 στους Ιχθύς, η οποία σε επηρεάζει περισσότερο, εάν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Στην επιφάνεια θα έρθουν προς διαπραγμάτευση ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου ή με το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ θα πρέπει να περιμένεις στους τομείς αυτούς σημαντικά γεγονότα. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε πιάνει έχεις γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή επίσης στο ζώδιο του Ζυγού στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή που γίνεται στον Κριό στις 08/04 σε αφορά αμεσότατα, εάν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Τα γεγονότα που έχεις να περιμένεις έχουν να κάνουν με φιλικά σου πρόσωπα ή μπορεί να έχεις καινούριες σημαντικότατες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και ερωτικά ζητήματα. Επιπλέον, μπαίνουν σε νέα τροχιά τα δημιουργικά σου σχέδια και ίσως τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον να αλλάξουν κατεύθυνση.

Ο Πλούτωνας θα σου επιτρέψει να πάρεις μια μικρή ανάσα σε σχέση με τα χρέη και τις οφειλές σου από τις 21/01 που θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο. Από την νέα του θέση θα βαλθεί να σου αλλάξει με κάθε τρόπο τις αντιλήψεις και την κοσμοθεωρία σου, ενώ θα σου επιβάλλει με τον δικό του απόλυτο τρόπο αλλαγές στα επαγγελματικά σου πλάνα ή τις σπουδές σου. Στις 02/09 θα είναι και πάλι στον Αιγόκερω ανάδρομος και θα ξαναφύγει στις 19/11, επομένως περίμενε πάλι οικονομικά χουνέρια και όσο μπορείς κράτα πισινές και καβάτζες για να ανταπεξέλθεις.

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 10ο οίκο σου, δημιουργώντας μία όχι και τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα σε θέματα καριέρας και δουλειάς. Αν τα προηγούμενα έχεις προσπαθήσει σκληρά για την καταξίωσή σου, μπορείς να το δεις πάντως σαν μία ευκαιρία να ανταμειφθείς, όμως και πάλι τίποτα δεν σου χαρίζεται. Αν, ωστόσο, έχεις κάνει τα λάθη σου, θα τα βρεις μπροστά σου. Βέβαια, αν έχεις τη διάθεση να μάθεις από αυτά και να τα διορθώσεις με υπομονή και επιμονή, επίσης δεν θα βγεις χαμένος/η. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του, που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, η σειρά σου δεν έχει έρθει ακόμη.

Τα καλά του Δία μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του έτους , συγκεκριμένα μέχρι τις 25/05, που θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα τα δεις κατά βάση σε ψυχολογικό επίπεδο, εκτός κι αν κάνεις δουλειές πίσω από τραπέζια και κουρτίνες, γιατί η αλήθεια είναι ότι για οτιδήποτε κρυφό και πονηρό τον έχεις επίσης σύμμαχο. Γεγονός είναι πάντως ότι σε βοηθά να ξεμπλέξεις το κουβάρι τον σκέψεων σου και σε απαλλάσσει από άγχη και φοβίες του παρελθόντος. Και μόνο η αισιοδοξία που σου χαρίζει αρκεί για να αρχίσεις να σχεδιάζεις αλλιώς τη ζωή σου. Εξαιρείσαι εάν ανήκεις στο 1ο πενταήμερο του ζωδίου, καθώς εσένα ότι ήταν να σου δώσει, το πήρες από την προηγούμενη χρονιά. Ωστόσο τίποτα δεν συγκρίνεται με την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο και την αυτόματη ανακήρυξη σου σε αγαπημένο του παιδί. Αυτό θα συμβεί στις 26/05 και μέχρι το τέλος της χρονιάς τα δώρα του θα απολαύσουν όσοι/ες έχουν γεννηθεί μέσα στο 1ο ή το 2ο δεκαήμερο. Διπλά τυχεροί/ες είναι οι γεννημένοι/ες το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου. Θα μπορείς πια να ποντάρεις στην καλή σου τύχη και ακόμη και την τελευταία στιγμή θα γυρνάς το παιχνίδι υπέρ σου σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Με πάθος και ατελείωτη επιμονή θα αναζητήσεις την καταξίωση στο χώρο της δουλειάς σου όσο ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς (23/03- 29/04). Δεν σε σταματάει τίποτα και κανένας από το να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, όμως ο Κρόνος που λέγαμε παραπάνω δεν πολυαγαπάει τα ρίσκα και πιο σώφρον θα είναι να μην το παρατραβήξεις, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, γιατί θα σου βγει σε κακό. Αν είσαι γεννημένος/η τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου προσπάθησε να μην φανατίζεσαι με μία ιδέα ή έναν στόχο που έχεις, γιατί ο Ποσειδώνας που πιάνει το δεκαήμερο σου αυτά προκαλεί και στο τέλος μάλλον έρχονται απογοητεύσεις. Στις 20/07 καταφθάνει σε σένα και παραμένει μέχρι και τις 03/09. Παράλληλα, έχει μπει στο ζώδιό σου, όπως είπαμε ο Δίας, επομένως αποκτάς τον χρυσό συνδυασμό τόλμης και τύχης, ώστε να πάρουν σάρκα και οστά ακόμη και τα πιο τρελά σου όνειρα. Η παραμονή του (04/11- τέλος του έτους) και η αναδρομή στο ζώδιο του Λέοντα από τις 07/12 θα σου φέρει δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων.

Η Αφροδίτη σου δίνει τα δώρα της και σε διευκολύνει σε σχέσεις και συνεργασίες από 11/03 έως 04/04 και από 17/10 έως 10/11, όταν δηλαδή θα βρίσκεται στο ζώδιο σου και απέναντι στον Τοξότη αντίστοιχα. Ερωτικές εξελίξεις θα υπάρξουν και κατά τη διέλευσή της από τον Ζυγό και τον 5ο σου οίκο (29/08- 22/09). Σε οικονομικά θέματα θα είναι παρούσα για να σε συνδράμει το καλοκαίρι από τον Καρκίνο (17/06- 10/07), αλλά και στα δυο της περάσματα από τον Αιγόκερω, ένα στις αρχές του έτους (23/01-15/02) και μετά πάλι προς τα τέλη (11/11-06/12). Τα του σπιτιού σου θα φροντίσει από τους Ιχθύς (11/03- 04-04), ενώ επαγγελματικές ευκαιρίες θα σου φέρει από την Παρθένο (05/08-28/08).

Από τις τρεις αναδρομές του Ερμή οι δύο είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσένα, η μία στην Παρθένο (05/08- 29/08), κυρίως εάν είσαι του 1ου δεκαημέρου και η άλλη στον Τοξότη (26/11-15/11). Στην πρώτη περίπτωση σου δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσεις θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου και να βρεις λύσεις σε χρόνια προβλήματα από το παρελθόν, ενώ στη δεύτερη θα επηρεαστούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Δύσκολο να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, τουλάχιστον που να έχει διάρκεια, όμως μπορείς να συζητήσεις τους προβληματισμούς σου και να λύσεις παρεξηγήσεις. Βεβαίως και μπορεί να επανέλθουν πρώην ερωτικοί σύντροφοι ή προτάσεις συνεργασίας που δεν κύλησαν παλιότερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved