Ραφτείτε! Αυτά τα τρία ζώδια θα παντρευτούν το 2023

"Ους ο Δίας συνέζευξε άνθρωπος μη χωριζέτω"

Ραφτείτε! Αυτά τα τρία ζώδια θα παντρευτούν το 2023

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσουν μέσα στο 2023 τα παρακάτω τρία ζώδια και αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του Δημαρχείου) με τον/την αγαπημένο/η τους. Η νέα χρονιά τους επιφυλάσσει καλές ειδήσεις και ευχάριστες στιγμές. Γι' αυτό αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια, ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσεις να ψάχνεις για… νυφικό ή κουστούμι, μιας και η χρονιά που έρχεται μπορεί να σε «ζευγαρώσει» για πάντα!

ΖΥΓΟΣ

Παραμένεις και φέτος ένα από τα φαβορί, που θα ντυθεί γαμπρός/νύφη καθώς μέχρι τις 17/5 θα έχεις τον Δία στον 7ο οίκο σου. Την χρονιά που έρχεται, αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα κάνουν μια καινούργια σχέση ή θα επισημοποιήσουν αυτή που ήδη έχουν. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση, θα σκεφτούν τον γάμο και αυτή μάλιστα είναι μια πολύ καλή χρονιά για να γίνουν ακόμα και γονείς!

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα το 2023 θα είναι για σένα μια χρονιά με πολύ συναίσθημα. Ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί και θα σε κατευθύνει στο να βρεις το άλλο σου μισό (αν ακόμα δεν τον έχεις βρει). Κάποιοι/ες από το ζώδιό σου θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους και δεν είναι καθόλου απίθανο να τον… παντρευτούν κιόλας. Αν σου γίνει πρόταση γάμου ή συμβίωσης, καλό θα ήταν να πεις το «ναι», γιατί με τον Δία στον 7ο οίκο σου από τις 17/5, αυτή η χρονιά σε ευνοεί πολύ σε αυτό τον τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2023 είναι μια καλή χρονιά για τους Αιγόκερους για να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Με το νέο έτος, θα πρέπει να δείξουν περισσότερη προσοχή στο ταίρι τους και να «δέσουν» την σχέση τους, καθώς η νέα χρονιά είναι ευνοϊκή για εκείνους. Όσοι είναι μόνες ψυχές, είναι πολύ πιθανό να βρουν τον έρωτα από εκεί που δεν το περιμένουν. Μπορεί ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και πάλι στη ζωή τους ή ένα καινούργιο να είναι αυτό που περίμεναν τόσο καιρό. Άλλωστε ο Δίας... το λέει ξεκάθαρα ότι φέτος θα "ανοίξουν σπιτικό"!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved