Αυτά τα τρία ζώδια είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν παιδάκι το 2023

Οι πλανητικές συνθήκες είναι ευνοϊκές

Αυτά τα τρία ζώδια είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν παιδάκι το 2023

Μήπως ανάμεσα στις ευχές σου για το 2023 είναι να αποκτήσεις κι ένα παιδάκι ή να αυξήσεις την οικογένειά σου κατά ένα μέλος; Αν ανήκεις σε ένα από τα 3 ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι οι πλανητικές συνθήκες είναι ευνοϊκές και θα σου γίνει το χατίρι! Διάβασε παρακάτω αν την καινούργια χρονιά θα γίνεις ή θα ξαναγίνεις μανούλα ή πατέρας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

"Ουά, ουά" ακούγεται και για σένα αγαπητέ Αιγόκερε! Αν δεν έχει «χτυπήσει» ακόμα το βιολογικό σου ρολόι, σύντομα μπορεί να το ακούσεις να ηχεί! Κατ' αρχάς, ο Δίας θα περάσει στον πέμπτο οίκο σου, στις 17/5, κάτι που κάνει πιο εύκολη την απόκτηση ενός παιδιού, εκτός των ερωτικών ειδυλλίων που θα πρωταγωνιστήσεις. Πριν όμως απ' αυτό, θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σου, στον Κριό, που είναι πολύ πιθανό να σου μεγαλώσει την διάθεση να ανοίξεις σπιτικό, να γίνεις γονιός, αν δεν είσαι και να κάνεις οικογένεια. Βάλλεσαι πανταχόθεν, λοιπόν, με την καλή έννοια...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2023 υπόσχεται και σε σένα ένα… παιδάκι. Έχεις όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνεις γονιός μέσα στην νέα χρονιά. Ο Δίας θα είναι στον Κριό μέχρι και τις 17/5/23, στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται και με τα παιδιά μεταξύ άλλων. Οπότε, αν θέλεις ένα μωράκι, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να το αποκτήσεις!

ΖΥΓΟΣ

Είσαι ο τρίτος που συμπληρώνει τη λίστα, καθώς και εσύ θα έχεις έναν ενεργό Κρόνο, μέχρι τον Μάρτη στον 5ο οίκο σου, (θα φύγει και θα ξαναγυρίσει), που σε σπρώχνει να αναλάβεις την ευθύνη ενός παιδιού, οπότε το σκέφτεσαι πολύ όλον αυτόν τον καιρό. Μετά, έως τον Μάιο θα έχεις τον Δία απέναντί σου, στον 7ο, που θα σε βοηθήσει να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να δημιουργήσεις μια, αν δεν έχεις, όπου κι από αυτή την πλευρά, ωθείσαι στο να συμπληρώσεις την ευτυχία με ένα μωρό.

Σε γενικές γραμμές, το 2023 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα. Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved