Αυτές οι γυναίκες θα βγάλουν το 2023 την κακή τους πλευρά

Θα δεις ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εκείνες μέσα στο 2023

Αυτές οι γυναίκες θα βγάλουν το 2023 την κακή τους πλευρά

Αν συναναστραφείς με μια από τις γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω μέσα στο 2023, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που είχες συνηθίσει. Θα δεις ένα άλλο πρόσωπο και το πιο πιθανό είναι να τρίβεις τα μάτια σου και να αναρωτιέσαι πόσο εύκολα και σύντομα μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ ένας άνθρωπος. Πάμε να σου τις αποκαλύψουμε και να σου αναλύσουμε τι πρέπει να περιμένεις από την καθεμιά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις ακούσει την φράση που λέει «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο πισινός της»; Ε λοιπόν, η γυναίκα Ταύρος μέσα στο 2023 θα υποδεχτεί τον Δία στο ζώδιό της. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει ο πωπός της αέρα γιατί πολλά πράγματα θα της πηγαίνουν βολικά. Ο Δίας και τα δώρα που κουβαλάει θα την κάνουν να καβαλήσει το καλάμι και θα έχει μια στάση και συμπεριφορά που δεν την λες και την… καλύτερη. Έχει γενικότερα κάποια θέματα συμπεριφοράς από την φύση της, αν προσθέσεις και την επιρροή του Δία, που όλα αυτά θα τα μεγεθύνει, τότε το αποτέλεσμα δεν θα αρέσει σε κανέναν! Ετοιμάσου λοιπόν να αντιμετωπίσεις υπεροψία από την Ταυρίνα που θα την ψωνίσει την νέα χρονιά.

ΚΡΙΟΣ

Όλα όσα σου είπαμε για την γυναίκα Ταύρο πιο πάνω, λίγο ή πολύ ισχύουν και για την γυναίκα Κριό για το 2023. Και εκείνη θα έχει τον Δία στον πρώτο οίκο της μέχρι τον Μάιο, οπότε καταλαβαίνεις το πόσο... αέρα θα πάρει. Οι κινήσεις της θα είναι απερίσκεπτες και υπερβολικές. Θα νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα έχει επίσης πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της. Αυτή η στάση και η συμπεριφορά, αναπόφευκτα θα την οδηγήσουν σε λάθη, τα οποία και θα πληρώσει αργά ή γρήγορα, γιατί... Δίας είναι αυτός και δεν θα μείνει για πάντα στον Κριό. Κάποια στιγμή θα σταματήσει η εύνοιά του και τότε η γυναίκα Κριός θα έρθει αντιμέτωπη με τα αποτελέσματα των πράξεών της.

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα Σκορπιός μέσα στο 2023 θα δεχτεί έντονα την επιρροή του Δία, τον οποίο και θα έχει στον έβδομο οίκο της. Τι σημαίνει αυτό για εκείνη πρακτικά; Ότι ο Δίας θα της δώσει τεράστια εύνοια σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά της, το φλερτ, τη δημοφιλία, τις κατακτήσεις της, αλλά και τις σημαντικές σχέσεις της με τους άλλους. Ο έβδομος οίκος έχει να κάνει και με τον γάμο και η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα Σκορπιός θα πάρει πολύ... αέρα και θα έχει αυξημένες απαιτήσεις από το ταίρι της. Τόσο που δύσκολα ο άλλος θα μπορέσει να τις ικανοποιήσει. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μέχρι και τον χωρισμό, διότι εκείνη θα τον βλέπει ως "λίγο" στα μάτια της και θα πιστέψει ότι της αξίζει κάποιος καλύτερος, που να μπορεί να της προσφέρει όλα όσα θέλει. Το θέμα όμως είναι ότι μόλις περάσει η επιρροή του Δία, θα δει τα λάθη της και το πόσο άδικη ήταν και θα χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο που έδιωξε από δίπλα της έναν άνθρωπο που την αγαπούσε, απλά και μόνο επειδή εκείνη "την είδε" κάπως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε αντίστοιχη κατάσταση με την γυναίκα Σκορπιό, θα είναι και η γυναίκα Αιγόκερως. Από τον Μάιο και για ένα χρόνο, θα έχει τον Δία στον πέμπτο της οίκο, που έχει να κάνει με το φλερτ, τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και την διασκέδαση. Δεν θα το ρίξει απλά έξω… Δεν θα τη βλέπει το σπίτι της. Το κινητό της θα "πάρει φωτιά" από μηνύματα και κλήσεις και δεν θα σταματά το φλερτ με ό,τι κινείται γύρω της και της τραβά το ενδιαφέρον. Δεν θα φέρεται και πολύ τίμια, μιας και η απιστία είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα είναι πολλές οι επιλογές και οι πειρασμοί και δεν θα μπορεί να αποφασίσει. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι κάποιο από τα φλερτ της θα οδηγήσει σε μόνιμη σχέση. Μπορεί να καταλήξει και εντελώς μόνη και όταν χάσει την εύνοια του Δία, να χρειαστεί να "πληρώσει τον λογαριασμό".

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved