Αυτά θα είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια το 2023

Θα κοντράρουν τους πάντες και τα πάντα μέσα στη νέα χρονιά

Αυτά θα είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια το 2023

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω θα βγάλουν τον πιο ανταγωνιστικό εαυτό τους μέσα στο 2023! Θα τα βάλουν με όλους και με όλα, με Θεούς και δαίμονες! Θα είναι έτοιμα για «μάχη» και οι κόντρες δεν θα έχουν τελειωμό! Οι κινήσεις τους μέσα στο 2023 θα είναι ακόμα πιο προκλητικές και ανταγωνιστές, σε σχέση με τις συνηθισμένες τους. Πάμε να δούμε από ποια ζώδια θα πρέπει να «φυλαχτείς» ή με ποια θα… «κονταροχτυπηθείς» και πότε.

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

Να ξέρεις πως υπεύθυνος για τις… μάχες που δίνουμε στην ζωή είναι ο Άρης. Κάθε φορά που αλλάζει ζώδιο, μεταφέρει την ενέργειά του σε αυτό και το κάνει πιο δραστήριο. Το «ξυπνά» από το λήθαργο, του δίνει ώθηση να αναλάβει πρωτοβουλίες και αυτόματα εκείνο γίνεται πιο απαιτητικό, αλλά και… ανταγωνιστικό.

Το 2023, ο Άρης θα περάσει από αρκετά ζώδια. Συγκεκριμένα επτά! Θα βρίσκεται μέχρι τις 24 Μαρτίου στους Διδύμους. Αυτό σημαίνει ότι θα τους κάνει ακόμα πιο υπερκινητικούς απ’ ό,τι είναι συνήθως και θα τους βγάλει μια πλευρά του εαυτού τους πιο απαιτητική. Θα είναι έτοιμοι για μάχη και για κόντρες.

Την σκυτάλη από τον Δίδυμο, θα πάρει στις 25 Απριλίου ο Καρκίνος. Ξέχνα όλα όσα ήξερες για τον χαμηλών τόνων Καρκίνο. Θα τον δεις να βγάζει νύχια και να είναι έτοιμος να δώσει μάχες για να βγει πρώτος σε ό,τι κάνει.

Και αν ο Καρκίνος σε εκπλήξει, πού να δεις τι θα σου ετοιμάσει ο Λέοντας, όταν με το καλό υποδεχτεί στο δικό του ζώδιο τον Άρη στις 20 Μαΐου. Δεν θα σταματά να βρυχάται και να ξύνει τα νύχια του για καβγά και κόντρες. Θα θέλει να επιβληθεί και θα διεκδικεί το οτιδήποτε.

Η Παρθένος από την πλευρά της θα έχει τον Άρη στο ζώδιό της από τις 10 Ιουλίου και θα περάσει ένα καλοκαίρι γεμάτο κόντρες, μάχες, ανταγωνισμούς και διαπληκτισμούς που η ίδια θα προκαλέσει. Θα είναι μέσα στα νεύρα και αν είναι επικριτική και μουρμούρα... χωρίς τον Άρη «πάνω» της, φαντάσου πώς θα είναι με την ενέργεια του Άρη να την ωθεί στα άκρα. Α πα παααααα…..

Ο πάντα ειρηνικός, φιλήσυχος και ήρεμος Ζυγός θα δείξει τα δόντια του και θα τσακωθεί με όλους μόλις πάρουν τα μυαλά του αέρα λόγω του Άρη και συγκεκριμένα από τις 27 Αυγούστου. Ε ρε γλέντια. Έτοιμος να σηκώσει το γάντι και να τους κοντράρει όλους θα είναι ο Ζυγός. Άσε που θα του βγει και μια ακατανίκητη επιθυμία να είναι ανταγωνιστικός και να τους κερδίσει όλους.

Ο Σκορπιός θα σηκώσει την ουρά του και θα είναι έτοιμος να τους τσιμπήσει όλους με το κεντρί του από τις 12 Οκτωβρίου. Θα έχει τα νεύρα στο Θεό, θα κινηθεί υπόγεια και θα σαρώσει τους αντιπάλους του. Θα βγαίνει συνέχεια από το στόμα του: «Game on bitches». Προσπάθησε να μείνεις μακριά του για το καλό σου μέχρι ο Άρης να περάσει στον Τοξότη στις 25 Νοεμβρίου.

Τότε είναι που ουσιαστικά ο Τοξότης και θα είναι εκείνος που θα έχει νευράκια τσαταλάκια. Θα είναι μέσα στις φωνές και την τσίτα και θα τον δεις να είναι πιο δραστήριος από ποτέ. Θα θελήσει να τους ανταγωνιστεί όλους και θα έχει μια ακατανίκητη επιθυμία να είναι μέσα σε όλα και πρώτος. Άρης όμως είναι και θα περάσει. Δεν κρατάει για πάντα… Υπομονή!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved