Οικονομικά Σκορπιός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Σκορπιού ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Σκορπιός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, από λεφτά μια χαρά θα τα πας, έχεις και την έκλειψη του 2022 επάνω σου, με την Αφροδίτη «καβάλα», που σημαίνει ξεκούραστα κι αβάδιστα, από την άλλη πλευρά όμως ξέρεις κι εσύ ότι το εύκολο χρήμα κρύβει συχνά παγίδες κι αυτές να προσέξεις. Επιπλέον, φαίνεται να «παίζεται» μια απάτη ή κομπίνα.

Μετά τα γενέθλιά σου, όλα φαίνεται να πηγαίνουν πρίμα, τύχη θα έχεις ευκαιρίες θα έχεις, τι άλλο θες;

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, στον «ουρανό» των οικονομικών σου επικρατούν… ακραία καιρικά φαινόμενα, χωρίς μάλιστα να μπορείς να «πιαστείς» από κάπου και βέβαια κάτω από αυτές τις συνθήκες, το να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση είναι κάτι περισσότερο από ρίσκο. Όσο για τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, κάλυψε μόνον τις εντελώς αναγκαίες, αφού τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς κι όσο μεγαλύτερη ευελιξία επιδείξεις, τόσο λιγότερες θα είναι κι οι απώλειές σου.

Μετά τα γενέθλιά σου, πάντως το κλίμα αλλάζει και θα μπορέσεις να κινηθείς πιο ελεύθερα, έχοντας και την τύχη με το μέρος σου.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλια σου, η τύχη θα σε ακολουθεί ότι κι αν κάνεις, μη δυσκολεύεις λοιπόν τη ζωή σου απλά… followthemoney! Μπορεί ακόμη να λάβεις μια αποζημίωση ή μια κληρονομιά και το μόνο πρόβλημα που «παίζει» είναι μια ενδεχόμενη απάτη ή κλοπή σε βάρος σου αλλά και σε αυτό τυχερός/η θα σταθείς μέσα στην ατυχία σου. Μετά τα γενέθλια σου, το βασικό πρόβλημα εντοπίζεται σε σχέση με μια συνεργασία, αφού μπορεί να «σπάσει» με ιδιαίτερα θορυβώδη τρόπο, αφήνοντας πίσω της και οικονομικές «πληγές». Κατά τα άλλα όμως το χρήμα θα… ρέει προς την τσέπη σου!

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved