Οικονομικά Ζυγός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ζυγού ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Ζυγός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις τους οικονομικούς -και όχι μόνον- στόχους σου και να περάσεις φίνα, ίσως μάλιστα να τύχεις και της εύνοιας ισχυρών προσώπων, με τα υπόλοιπα να είναι κυρίως θέμα της διαχείρισης που θα κάνεις. Και δε λέω να τις κάνεις τις «ασωτίες» σου αλλά μέχρι ενός ορίου… Ωστόσο, κοντά στα πολλά λεφτά πάνε και οι κλέφτες-απατεώνες και καλό είναι να μη δώσεις «στόχο». Ίσως πάλι χρειαστεί να ξοδευτείς για θέματα υγείας, αλλά… μην τα θες και όλα δικά σου! Μετά τα γενέθλιά σου μπορεί να σου τύχουν «εξτραδάκια» που δεν τα περιμένεις, αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται στα εργασιακά σου, αφού «μυρίζει» απόλυση. Αν πάλι κάνεις δική σου δουλειά, μπορεί να έχεις θέματα είτε με το προσωπικό είτε με τον εξοπλισμό σου κι όλα αυτά βέβαια θα σου κοστίσουν το κάτι τι τους, από το να τα δώσεις στους γιατρούς όμως, είναι προτιμότερο.

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου προέχει να σταθεροποιήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, αποφεύγοντας ίσως και κάποια ανοίγματα που ναι μεν είναι «πολλά υποσχόμενα», αλλά όχι και τόσο ασφαλή. Επιπλέον, μπορείς να «ποντάρεις» σε κάτι που θα αποδώσει σε βάθος χρόνου, ενώ η σταδιακή τακτοποίηση υποχρεώσεων θα αφήσει ανοικτό διάδρομο για τις μετέπειτα κινήσεις σου. Μετά τα γενέθλιά σου, το πρόβλημα δεν είναι τόσο με τα λεφτά, αφού… έχεις να λαμβάνεις, όσο με τα εργασιακά σου, ενώ σε κάθε περίπτωση θα μπουν στο «κάδρο» και ζητήματα σχετικά με ακίνητα.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένας κύκλος δραστηριοτήτων, αφήνοντας πίσω και κάποιες ζημιές, από την άλλη πλευρά όμως έχεις τη δυναμική για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας αποκτήσει και κάποια κληροδοτήματα. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να κυριαρχηθείς από ένα πάθος και να χάσεις αρκετά, αν όχι… όλα και σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο και μια «μοιραία» γνωριμία.

Μετά τα γενέθλιά σου, φαίνεται να πηγαίνεις καλά και από μετρητά και από ακίνητα, αν όμως προχωρήσεις σε κάποια «μεγάλη» κίνηση, να το ψάξεις από δέκα μεριές, αφού στην πορεία μπορεί να χαθούν όλα αυτά που κέρδισες και να βρεθείς πάλι στο μηδέν.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved