Αυτά θα είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια το 2022

Θα κοντράρουν τους πάντες και τα πάντα μέσα στο 2022.

Αυτά θα είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια το 2022

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω θα βγάλουν τον πιο ανταγωνιστικό εαυτό τους μέσα στη νέα χρονιά! Θα τα βάλουν με όλους και με όλα, με Θεούς και δαίμονες! Θα είναι έτοιμα για «μάχη» και οι κόντρες δεν θα έχουν τελειωμό! Έχουν μια φυσική ροπή προς τις «μάχες» γενικότερα, αλλά οι κινήσεις τους μέσα στο 2022 θα είναι ακόμα πιο προκλητικές και ανταγωνιστές, σε σχέση με εκείνες των προηγούμενων ετών. Πάμε να δούμε από ποια ζώδια θα πρέπει να «φυλαχτείς» ή με ποια θα… «κονταροχτυπηθείς».

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι από τη φύση του μαχητής! Ο κυβερνήτης πλανήτης του είναι ο Άρης και ως άνθρωπος έχει μια τάση να θέλει να είναι πρώτος και φυσικά να είναι ο καλύτερος και να το δείχνει. Μέσα στο 2022 λοιπόν, ο Κριός θα υποδεχτεί τον Άρη στο ζώδιό του στις 24 Μαΐου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα τον έχει στον πρώτο του οίκο και όλη η ενέργεια του πλανήτη αυτού θα τον ωθεί σε ακόμα μεγαλύτερες κόντρες, διαφωνίες, διαμάχες, ανταγωνισμούς και τσακωμούς. Ο Κριός θα βγάλει απίστευτη ενέργεια, δεν θα σταματά σε τίποτα και θα τα βλέπει όλα ως μια… κούρσα στην οποία θα πρέπει να τερματίσει πρώτος!

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2022;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να είναι σχετικά χαμηλών τόνων και να μην είναι τόσο έντονος όσο ο Κριός για παράδειγμα, ωστόσο πίστεψέ μας, είναι από τα πλέον ανταγωνιστικά ζώδια που θα μπορούσες να συναντήσεις στη ζωή σου. Μιλάμε για ένα άτομο που στοχεύει ψηλά και θέλει να βγάλει… λεφτά! Ο Ταύρος λοιπόν θα υποδεχτεί τον Άρη στο ζώδιό του στις 5 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι όλες του οι «ορέξεις» θα πολλαπλασιαστούν! Θα αποκτήσει ενέργεια, δύναμη και θα θελήσει να διεκδικήσει ό,τι… διεκδικείται! Θα βγάλει ανταγωνισμό στην δουλειά του, θα θελήσει να πετύχει στην καριέρα του και επίσης θα είναι στην τσίτα με όποιον συναναστρέφεται, είτε έχει να κάνει με την σχέση του, είτε με τους φίλους και τους γνωστούς του. Ετοιμάσου, λοιπόν, να δεις έναν Ταύρο να… τρέχει και να «χτυπάει με τα κερατά του» όποιον βρει στον δρόμο του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ο Ταύρος είναι ανταγωνιστικός στα επαγγελματικά του μία, πού να δεις πόσες είναι ο Αιγόκερως! Πρόκειται για άτομο που θέλει να φτάσει ψηλά, να αποκτήσει δύναμη και εξουσία. Να σου πούμε ότι ο Άρης στον Αιγόκερω είναι σε έξαρση, που σημαίνει ότι είναι στην καλύτερη δυνατή για εκείνον θέση για να εκφράσει όλα τα χαρακτηριστικά του. Όταν λοιπόν ο Αιγόκερως τον υποδεχτεί στο ζώδιό του θα γίνει… «έκρηξη»! Όλες του οι δυνάμεις θα πολλαπλασιαστούν και θα «διψά» για ανταγωνισμό, κόντρες και… νίκες! Θα δεις έναν Αιγόκερω να έχει ακραίες συμπεριφορές, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει! Όλα αυτά θα συμβούν από τις 24 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 6 Μαρτίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην σε ξεγελά ο Υδροχόος! Δεν είναι χαμηλών τόνων, ούτε θα αφήσει το γάντι στο… δάπεδο. Θα το σηκώσει και με το παραπάνω! Ο Υδροχόος θέλει να είναι ο καλύτερος και ο πιο ξεχωριστός. Να είναι μοναδικός και προσπαθεί να το αποδείξει με όποιο τρόπο μπορεί! Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο αυτό στις 6 Μαρτίου και θα του δώσει έξτρα ώθηση και ενέργεια για να πετύχει τους όποιους στόχους του. Από την θέση αυτή, ο Άρης θα κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τον Υδροχόο και θα τον ωθήσει στο να γίνει προκλητικός και εριστικός, καθώς θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, αλλά και σύνοδο με τον Κρόνο που επίσης βρίσκεται στον Υδροχόο.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διάβασε επίσης: Τα ζωδιακά ζευγάρια που όλοι θα ζηλέψουν το 2022

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2022!

Αυτά τα ζώδια θα... ξανασμίξουν το 2022

Αυτές οι γυναίκες θα βγάλουν το 2022 την κακή τους πλευρά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved