Αυτά τα ζώδια θα... ξανασμίξουν το 2022

Για κάποια ζώδια το 2022 θα είναι η χρονιά που θα τα ξαναβρούν με ένα πρώην ταίρι τους.

Αυτά τα ζώδια θα... ξανασμίξουν το 2022

Αν ακόμα έχεις αισθήματα για ένα συγκεκριμένο άτομο και περιμένεις να σας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία για να είστε και πάλι μαζί, τότε διάβασε λίγο πιο κάτω και δες αν και το δικό σου ζώδιο ανήκει σε εκείνα που θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2022. Πολλές φορές ο έρωτας δεν «πεθαίνει» και πρώην σύντροφοι γυρίζουν για να ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Υπάρχουν λοιπόν πιθανότητες για κάποια ζώδια μέσα στη νέα χρονιά να γυρίσουν πίσω σε μια παλιά αγάπη και να δουν τον έρωτα να «ξαναφουντώνει». Πάμε να τα δούμε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο γενικά είναι εύκολο να δεχτεί πίσω έναν πρώην ταίρι. Και αυτό γιατί ως άνθρωπος μένει κολλημένος στο παρελθόν, δεν ξεχνά ποτέ και πάντα θεωρεί ότι το… τότε ήταν καλύτερο από το τώρα. Το 2022 θα είναι μια χρονιά επιστροφών για τον Καρκίνο και αυτό γιατί καταρχάς η Αφροδίτη με το που θα μπει η νέα χρονιά θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω. Ο πλανήτης της αγάπης θα είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο του Καρκίνου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τον γάμο και έτσι δίνει μεγάλες πιθανότητες για επανασυνδέσεις. Επιπλέον από 15/01 έως 05/02, ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο και θα περάσει και στον Αιγόκερω. Ο Καρκίνος θα κάνει... πάρτι με τους/τις πρώην που θα γυρίσουν και θα έχει πολλές πιθανότητες για σεξ και επανασυνδέσεις εκείνη την περίοδο. Μια τρίτη και τελευταία ευκαιρία για επανασύνδεση, θα δοθεί στον Καρκίνο στο τέλος του 2022 και συγκεκριμένα από 30/12/2022 έως 19/01/2023, καθώς ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι οι Καρκίνοι μέσα στο 2022 θα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για επανασύνδεση από κάθε άλλο ζώδιο, μιας και ο ανάδρομος Ερμής στον 7ο οίκο τους, αφήνει πολλές τέτοιες υποσχέσεις!

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2022;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ως ζώδιο του Νερού και εκείνος, είναι βαθιά συναισθηματικός και ποτέ δεν ξεχνά το παρελθόν. Ανήκει λοιπόν στα ζώδια που θα ξαναγύριζαν σε έναν/μια πρώην υπό κάποιες προϋποθέσεις πάντα. Για τον Σκορπιό λοιπόν, ένα ευνοϊκό διάστημα για να δει πρώην έρωτες να του χτυπούν την πόρτα είναι από 12 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου, όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους και θα περάσει ανάδρομος και στον Ταύρο. Αυτό για τους Σκορπιούς σημαίνει ότι θα είναι ανάδρομος αρχικά στον 8ο οίκο τους που έχει να κάνει μεταξύ άλλων και με το σεξ και το πάθος και μετά θα περάσει στον 7ο οίκο τους που έχει να κάνει με τον γάμο και τις ερωτικές τους σχέσεις γενικότερα. Άρα οι Σκορπιοί θα έχουν αρκετή εύνοια στον τομέα των αισθηματικών τους εκείνη την περίοδο αν θέλουν κάποιον/α πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς μέσα στο 2022 θα δει γενικά την τύχη να του χαμογελά, μιας και θα έχει και τον Δία στο ζώδιό του για αρκετούς μήνες! Η νέα χρονιά δίνει μεγάλες υποσχέσεις στους εκπροσώπους του ζωδίου αυτού και για επανασυνδέσεις. Αν θέλεις κάποιον/α πίσω, αν η σχέση σας δεν τελείωσε και αν υπάρχουν ακόμα συναισθήματα, τότε μπορείς να χαμογελάσεις και να περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα ένας/μια πρώην όταν ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό. Αυτό θα συμβεί από τις 11 Σεπτεμβρίου και μέχρι να τελειώσει την αναδρομή του θα περάσει και στην Παρθένο. Εκεί θα γυρίσει ορθόδρομος από τις 2 Οκτωβρίου και μετά. Πρακτικά για τους Ιχθύς, η αναδρομή του Ερμή θα γίνει στον 8ο και τον 7ο οίκο τους που έχουν να κάνουν ο ένας με το σεξ και το πάθος και ο άλλος με τις ερωτικές σχέσεις και τον γάμο. Αν λοιπόν θέλεις έναν/μια πρώην πίσω, τότε είναι πολύ πιθανό να τον/την έχεις στα «πόδια» σου.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διάβασε επίσης:

Τα ζωδιακά ζευγάρια που όλοι θα ζηλέψουν το 2022

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2022!

Αυτές οι γυναίκες θα βγάλουν το 2022 την κακή τους πλευρά

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2022!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved