Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2022

Μόνο ήσυχα δεν θα κάτσουν το 2022!

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2022

Τα ζώδια που θα αναφέρουμε λίγο πιο κάτω θα έχουν μέσα στο 2022 μια πολύ έντονη ερωτική ζωή. Θα λάμπουν, θα φλερτάρουν και ενδεχομένως να υποκύψουν σε πειρασμούς και να... κερατώσουν το ταίρι τους. Και ακόμα και σχέση να μην έχουν, θα παίζουν σε πολλά ταμπλό παράλληλα και θα γίνει το έλα να δεις στα ερωτικά τους. Θα το ζήσουν με όλο τους το είναι το 2022 και θα πάρουν το αίμα τους πίσω για όσα δεινά είχαν περάσει τα προηγούμενα χρόνια. Μόνο που θέλει προσοχή, γιατί οι... κερατωμένες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

ΚΡΙΟΣ

Το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα φέρει πολλά για τον Κριό. Κατ' αρχάς, θα υποδεχτείς τον Δία στο ζώδιό σου δυο φορές μέσα στο έτος και αυτό για σένα είναι και καλό, αλλά και… κακό. Και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αφενός θα σου φέρει τύχη, εύνοια, αυτοπεποίθηση, ενέργεια και πολλά άλλα θετικά στοιχεία, αφετέρου όμως θα σε κάνει… υπερόπτη. Θα πάρει ο... απαυτός σου αέρα όπως το λέμε λαϊκά και αν δεν προσέξεις είναι πολύ πιθανό να εκτεθείς. Το ίδιο συμβαίνει και στην ερωτική σου ζωή. Θα λάμπεις, θα είσαι περιζήτητος, θα σε φλερτάρουν και αν είσαι σε σχέση, θα μπεις σε πολλούς, μα πάρα πολλούς πειρασμούς! Είναι πολύ πιθανό να απατήσεις το ταίρι σου, αλλά να ξέρεις ότι τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Άσε που ο Δίας μπορεί να το κάνει… βούκινο και να τρέχεις και να μην φτάνεις.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι που είσαι φλερτάκιας… Ε, το 2022 θα παραγίνει το κακό. Αγαπητέ Ζυγέ, στο λέμε για να το ξέρεις. Η νέα χρονιά κρύβει για σένα και πολλές χαρές, αλλά και κινδύνους. Κατ' αρχάς με το που θα μπει ο Δίας στον Κριό, για σένα θα είναι… χαράς ευαγγέλια! Τις καλύτερες στιγμές σου θα ζήσεις. Θα λάμπεις, θα είσαι περιζήτητος, θα σε θέλουν όλες και θα είσαι το αντικείμενο του πόθου για τον γυναικείο πληθυσμό. Και όλα αυτά είναι πάρα πολύ καλά, αν είσαι single. Αν είσαι όμως δεσμευμένος, το κέρατο θα πάει σύννεφο. Το ταίρι σου δεν θα χωράει να περάσει από τις πόρτες γιατί ως γνωστόν εσύ όχι δεν λες. Δεν μπορείς και να αποφασίσεις ποια θέλεις και αν τη θέλεις και θα γίνει… αρένα η ερωτική σου ζωή! Αλλά και μόνος να είσαι, θα βγαίνεις με πολλές ταυτόχρονα! Και αν σε πάρουν είδηση, θα σε πάρουν και με τις πέτρες, γι΄αυτό πρόσεχε!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είσαι και από τα πιο πιστά ζώδια από την φύση σου. Σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούργιες… εμπειρίες και να πηγαίνεις από μελισσούλα σε μελισσούλα, αλλά το 2022 θα το παρακάνεις! Ναι, φίλε Τοξότη, δεν θα καθίσεις ήσυχος. Αλλά δεν θα φταις κι εσύ στο 100% μιας και οι πειρασμοί θα είναι ατελείωτοι. Θα έχεις τον Δία στον 5ο οίκο σου, όταν αυτός με το καλό μπει στον Κριό και θα σε κάνει ακαταμάχητο! Θα φλερτάρεις μέχρι και με τις πέτρες. Έχει να γίνει χαμός στο κινητό σου από μηνύματα και νέες followers. Και όπως είπαμε και στην εισαγωγή, αν έχεις σχέση ήδη, κατά πάσα πιθανότητα θα την κερατώσεις, ενώ αν δεν έχεις θα παίζεις μπάλα σε πολλά… «γήπεδα» παράλληλα. Απλά, πρόσεχε να μην σε καταλάβουν γιατί βλέπουμε τις γυναίκες να σε «κυνηγάνε με το τόξο σου».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι να κάνεις κι εσύ; Άνθρωπος είσαι και θα ενδώσεις… Όχι, ότι δεν το συνηθίζεις κιόλας… Δεν είσαι και από τα πιο πιστά ζώδια, το ξέρουν και οι πέτρες αυτό, απλά το 2022 είναι η… χρονιά που δεν θα αφήσεις τίποτα «όρθιο» (if you know what I mean…) Αγαπητέ Υδροχόε από τη μια θα έχεις τον Άρη στους Διδύμους, δηλαδή στον πέμπτο οίκο σου, να σε τσιγκλά και να σε σκανδαλίζει φέρνοντας στον δρόμο σου ωραίες υπάρξεις και άπειρα φλερτ και από την άλλη θα έχεις τον Δία και τον Ποσειδώνα στον δεύτερο οίκο σου να σε «σπρώχνουν» στο να λες ψέματα και να εξαπατάς το ταίρι σου, αν έχεις σχέση. Αλλά και σχέση να μην έχεις, πάλι παραμύθι θα πουλάς στις γυναίκες και θα βγαίνεις με πολλές παράλληλα, καθώς δεν θα μπορείς να πεις "όχι" σε καμία, θέλοντας να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες. Καλή τύχη στο να μπορέσεις να καλύψεις τις…πομπές σου και να μην σε πάρουν όλες μαζί χαμπάρι!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2022!

Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το 2022

Αυτά θα είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια το 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved