Οικονομικά Ιχθύες 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ιχθύ ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Ιχθύες 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Πολλά είναι εκείνα που θα πάνε καλά μέχρι τα γενέθλιά σου, με την βοήθεια της τύχης, φαίνεται όμως να διακατέχεσαι από μια διάθεση να ζήσεις κάποια πράγματα στα… άκρα, κάτι που θα έχει συνέπειες και στον ισολογισμό σου. Αυτό μάλιστα το μοτίβο συνεχίζεται και μετά τα γενέθλια σου με την προσθήκη κάποιων απρόβλεπτων εξελίξεων, που σημαίνει ότι θα πάρεις και θα χάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, περνάς καλά, ανεξάρτητα με το αν η οικονομική ευχέρεια που έχεις είναι προϊόν δικών σου επιτυχιών ή απλά σου δίνουν οι άλλοι. Επιπλέον, μπορεί να γίνουν ενέργειες που αφορούν σε ακίνητα. Μετά τα γενέθλιά σου, έχεις βέβαια τύχη, λόγω… Δία και μπορεί να σημειώσεις σημαντικές επιτυχίες, από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν δύο παράγοντες που ενδέχεται να σου χαλάσουν την… μανέστρα! Ο πρώτος είναι ένα πάθος που θα σε «τυφλώσει» και θα κάνεις αυτοκαταστροφικές κινήσεις κι ο δεύτερος κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις ή/και ένα θέμα υγείας που θα σε βάλει σε έξοδα.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου κυριαρχούν οι… χαριστικές πράξεις, είτε από σένα, είτε προς εσένα, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να ευχηθείς τα καλύτερα και να σου τύχουν! Επιπλέον, είναι πιθανό να τακτοποιηθεί ένα περιουσιακό σου ζήτημα. Μετά τα γενέθλιά σου, το θυμικό θα επηρεάσει και τις οικονομικές επιλογές σου και δεν αποκλείεται να προβείς και σε κάποιες «τρέλες», ενώ φαίνεται να σε… καταδιώκουν και οι εκπλήξεις, που σημαίνει ότι σε συμφέρει να ποντάρεις σε αυτές, αντίθετα όμως ενδέχεται να υποστείς μια «ψυχρολουσία» σε σχέση με αναμενόμενα έσοδα.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved