Οικονομικά Αιγόκερως 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Αιγόκερως 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Αν και δεν εξαιρείσαι από τις… ανωμαλίες που θα προκύψουν από το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, οι προοπτικές σου είναι πολύ πιο ενθαρρυντικές στην περίπτωση που η δουλειά σου απευθύνεται στο κοινό. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα βρεις τις… άκρες σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις και μια συμφωνία ή συνεργασία που θα αλλάξει πολλά και προς την θετική κατεύθυνση. Επιπλέον, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε οικογενειακά ή/και περιουσιακά ζητήματα και μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που κρίνεις ότι σου αξίζει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Κι εσύ θα βιώσεις σε κάποιο βαθμό την ανακολουθία ανάμεσα σε αυτά που σχεδιάζεις με γνώμονα την λογική και την εμπειρία σου και τα… άλλα που συμβαίνουν κόντρα σε κάθε υπολογισμό σου, ωστόσο κτυπά ηχηρά και το «καμπανάκι» μιας εξαπάτησης ή κλοπής… κι ας μην το ακούς! Επιπλέον, το παρασκήνιο φαίνεται να καθορίζει πολλά στα εργασιακά σου κι αν δεν είσαι… μέρος του, το πιθανότερο είναι να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια.

3ο δεκαήμερο

Το πρώτο ζητούμενο για σένα είναι να αναθεωρήσεις την πολιτική σου, διορθώνοντας ή/και απορρίπτοντας -μια για πάντα- ό,τι αποδείχθηκε ανεπαρκές ή εντελώς λάθος σαν επιλογή. Και παρότι η αναβάπτισή σου θα έχει τις ωδίνες ενός τοκετού, το να γαντζωθείς σε μια υπάρχουσα κατάσταση, προσδοκώντας ότι θα καταφέρεις να νικήσεις το «θεριό» είναι ό,τι πιο… αυτοκαταστροφικό μπορείς να κάνεις, παρ’ το απόφαση λοιπόν και ξεκίνα την νέα πορεία σου!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved