Οικονομικά Τοξότης 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Τοξότη ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Τοξότης 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μια συνεργασία μπορεί να παίξει ιδιαίτερα θετικό ρόλο, ενώ φαίνεται να υπάρχουν και ευνοϊκές εξελίξεις σε σχέση με τα περιουσιακά σου, Στα εργασιακά σου βέβαια είναι πολύ έντονο το αίτημα μιας αλλαγής κι αν δεν την προκαλέσεις εσύ, μπορεί να συμβεί και με έναν απότομο τρόπο που δεν θα σου αρέσει. Μετά τα γενέθλιά σου, πάλι, θα περάσουν από τα χέρια σου πολλά λεφτά, που θα ξοδευτούν όμως… μέχρι τελευταίας δεκάρας, ενώ να θυμάσαι ότι όπου συνεργασία και…απάτη!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Με την έκλειψη του περασμένου Δεκεμβρίου να σε επηρεάζει μέχρι και τον Μάιο του 2022 πας για… πολύ μεγάλα πράγματα, ανεξάρτητα με το ότι οι ανακατατάξεις στα εργασιακά σου θα σου δημιουργήσουν έντονη ανησυχία ή/και διλήμματα, που δεν μπορούν να απαντηθούν εύκολα. Επιπλέον, μέχρι τον Νοέμβριο είναι πιθανό να αλλάξει εντελώς το status σου, περνώντας και από μια φάση μηδενισμού. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως στα επαγγελματικά σου ανοίγονται σπουδαίες προοπτικές

3ο δεκαήμερο

Είναι πιθανό να λάβεις μια κληρονομιά ή μια σημαντική αποζημίωση, αλλά θα χρειαστεί να αγωνιστείς για αυτό, αφού… κάπου υπάρχει δόλος κι εξαπάτηση! Μετά τα γενέθλιά σου, αν και δεν αποκλείεται να γίνεις μέρος του προβλήματος σε μια απάτη, το τελικό αποτέλεσμα θα αποβεί υπέρ σου. Ίσως πάλι να σου γίνει μια μεγάλη χάρη, αλλά αν κινηθείς εσύ «πονηρά», το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις, θα είναι… τεραστίων διαστάσεων!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved