Οικονομικά Σκορπιός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Σκορπιού ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Σκορπιός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, καλείσαι να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου, με τον Δία ωστόσο για… χορηγό, θα υπάρξει λύση, έστω κι αν αναγκαστείς να αλλάξεις μετερίζι. Όσον αφορά δε μετρητά και… λοιπά έξοδα, δεν θα στερηθείς κάτι σημαντικό, ίσως όμως να δώσεις πολλά, προσδοκώντας μια συναισθηματική ανταπόκριση που δεν θα έρθει, τουλάχιστον με τον τρόπο που θα ήθελες. Μετά τα γενέθλιά σου, το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι οι διάφοροι… απατεώνες που σε περιτριγυρίζουν!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλια σου, συγκρούσεις και ανατροπές συνθέτουν ένα σκηνικό που δεν παρέχει απολύτως καμία ασφάλεια και καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις. Μετά τα γενέθλιά σου μάλιστα, το πράγμα γίνεται ακόμη πιο δύσκολο και περίπλοκο, είναι, δε, πιθανό να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση του τύπου «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», αν όμως θελήσεις να… τους δώσεις μια και να πάνε όλα πέρα, έχεις την συμπαντική… έγκριση!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου… μη φοβάσαι τίποτα, αφού όλες οι συμπαντικές δυνάμεις με…αρχηγό το Δία δουλεύουν για σένα πάνω στο τρίπτυχο «κέρδη, σπατάλες και πάλι κέρδη»! Μετά τα γενέθλιά σου, η τύχη σου δεν σε εγκαταλείπει και το σερί θα συνεχιστεί, είσαι όμως πιο εκτεθειμένος σε απάτες, ενώ ενδέχεται να τα «τσουγκρίσεις» άσχημα και με έναν συνεργάτη σου, με όποιες παρενέργειες μπορεί να έχει αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved