Οικονομικά Ζυγός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ζυγού ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Ζυγός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι… μηχανές σου δουλεύουν στο φουλ και σίγουρα θα έχεις τις επιτυχίες σου, φαίνεται ωστόσο να γίνεται ένας… χαμούλης με τα περιουσιακά σου! Λεφτά για ξόδεμα πάντως υπάρχουν. Μετά τα γενέθλιά σου, η τύχη σου όχι μόνον διατηρείται, αλλά αυξάνεται κιόλας, με τα υπόλοιπα να είναι κυρίως θέμα διαχείρισης. Να προσέχεις όμως στις μετακινήσεις και τις εξόδους σου, αφού κυκλοφορούν και… αρπακτικά!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, καλείσαι να διεκδικήσεις για να αποκομίσεις περισσότερα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα περιουσιακά σου. Όσο για τα μετρητά ή/και τα κεφάλαια, που θα χρειαστείς, το σύμπαν… έχει για να σου δώσει, ας μην «το τερματίσεις» όμως με τις σπατάλες! Μετά τα γενέθλιά σου, η τύχη σου «αβγατίζει» κι άλλο, με τα περιουσιακά σου να έρχονται σε μια ισορροπία, θα πρέπει ωστόσο να φυλαχτείς από… κλέφτες κι απατεώνες που μυρίστηκαν χρήμα και σε έχουν βάλει στο μάτι!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, έχεις την δυναμική να παλέψεις απέναντι σε ό,τι σου δημιουργεί πρόβλημα, σε κάποιες περιπτώσεις όμως το μόνο που θα μπορέσεις να κάνεις είναι να εγκαταλείψεις μια προοπτική που δεν «τραβάει». Ίσως πάλι να έρθεις αντιμέτωπος/η με «σκοτεινά» κυκλώματα, χάνοντας κάτι. Μετά τα γενέθλιά σου, η κατάσταση παραμένει σχετικά δύσκολη και η πιο ρεαλιστική επιλογή σου είναι να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα του τύπου «το μη χείρον, βέλτιστον». Από απάτες δε… να φαν κι οι κότες!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved