Οικονομικά Παρθένος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Παρθένου ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Παρθένος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να υπάρξει μια ανατροπή των δεδομένων που αν την προκαλέσεις εσύ, θα την ελέγχεις κιόλας. Επιπλέον όμως, διαφαίνεται και μια εμπλοκή σε περιουσιακό ζήτημα ή σε σχέση με μια μίσθωση. Σε κάθε περίπτωση, να έχεις τον νου σου για «άκυρες» καταστάσεις, ενώ όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε εξαπατήσει. Μετά τα γενέθλιά σου, φαίνεται να… παίρνεις φόρα και να τα σαρώνεις όλα, θα υπάρξουν ωστόσο και έξοδα εκτός προγράμματος. Από δημόσιες σχέσεις όμως… σκίζεις και καλείσαι να τις χρησιμοποιήσεις, αφού είναι αυτές που θα σου φέρουν πελάτες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα έχεις μεν τις ευκαιρίες σου, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα κληροδότημα ή μια αποζημίωση, φαίνεται ωστόσο να κινδυνεύεις σοβαρά από μια κλοπή ή απάτη, ενώ αν συνεργαστείς, είναι σαν να πηγαίνεις γυρεύοντας για αυτό. Μετά τα γενέθλιά σου, έχεις τύχη ίσως μάλιστα να ρισκάρεις και να… κάνεις τη διαφορά, όσον αφορά όμως στις συνεργασίες σου το πρόβλημα παραμένει και είναι σκόπιμο να κινηθείς ανεξάρτητα. Ίσως βέβαια να μπει και το ερωτικό στη μέση και δεν θα είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα κάνεις αυτό το λάθος!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, τα δεδομένα που έχεις είναι ασαφή ή και παραπλανητικά, με κίνδυνο να πέσεις έξω στους υπολογισμούς σου. Επιπλέον, πάνω που μαζεύεις τα λεφτά σου, θα γίνεται κάτι και θα τα σκορπάς. Μετά τα γενέθλιά σου, εξακολουθεί να υπάρχει το ενδεχόμενο μιας απάτης και μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για κανέναν, παράλληλα όμως θα έχεις και τα.. τυχερά σου, που θα σε «σηκώσουν». Ίσως βέβαια να ξοδέψεις και αρκετά στα πλαίσια ενός έντονου τρόπου ζωής, αλλά από το να σου τα φάνε άλλοι, είναι προτιμότερο να τα ευχαριστηθείς κι ας… πάει και το παλιάμπελο!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved