Οικονομικά Λέων 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Λέοντα ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Λέων 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, φαίνεται να βρίσκεσαι κοντά σε μια επιτυχία, έστω κι αν χρειαστεί να περάσεις…διά πυρός και σιδήρου! Αν πάλι μπεις σε μια συνεργασία το πιθανότερο είναι να τελειώσει φασαριόζικα και το «μεγάλο κόλπο» να γίνει μακρινή ανάμνηση... Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, η τύχη σου είναι πολύ καλύτερη και μένει να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, περιορίζοντας τις σπατάλες και τις… επιδείξεις!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Δύσκολοι καιροί για… πρίγκιπες, με την έννοια ότι αυτό που θες δεν θα το βρεις κι αν το βρεις, θα το χαρείς για λίγο κι αυτό ισχύει τόσο για πριν όσο και για μετά τα γενέθλιά σου. Η διαφορά ωστόσο είναι ότι στο «μετά» μπορεί να αποκομίσεις πολλαπλά οφέλη από τις δημόσιες σχέσεις σου, ειδικά αν εμπορεύεσαι κάτι που απευθύνεται στο κοινό. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις βοήθεια από την οικογένεια ή έναν συγγενή σου.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, έχεις την τύχη με το μέρος σου και με την βοήθεια της μπορείς να πετύχεις πολλά, ίσως μάλιστα να επιδείξεις κι ένα καλώς εννοούμενο θράσος, που θα σε δικαιώσει. Μετά τα γενέθλιά σου όμως, η τύχη σου… περίπου εξαφανίζεται και μένουν μόνο αυτά που μπορείς να πετύχεις με την αξία σου, άντε και με τις δημόσιες σχέσεις σου που δεν παύουν να είναι το καλό σου χαρτί. Επιπλέον, αν έχεις κάνει ένα άνοιγμα που ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητές σου, μάλλον θα «προσγειωθείς» απότομα .

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved