Οικονομικά Καρκίνος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Καρκίνου ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Καρκίνος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η τύχη δεν σου λείπει, τουναντίον θα τις έχεις τις ευκαιρίες σου για ανάκαμψη και ανάπτυξη, θα χρειαστεί ωστόσο να «σπάσεις αβγά» ή να αλλάξεις ό,τι αποδείχτηκε μη αποδοτικό στην πράξη. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, θα έχεις ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, ενώ είναι πιθανό να ρυθμιστεί κι ένα περιουσιακό σου ζήτημα. Μόνο στα εργασιακά σου φαίνεται να γίνεται ένας… πανικός αλλά έχεις τον τρόπο να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, είναι πιθανό να επικεντρωθείς σε περιουσιακά θέματα ή/και στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου, όσον αφορά όμως σε μετρητά και την κίνηση κεφαλαίων δεν μπορείς να υπολογίζεις σε κάτι σταθερό, αντίθετα θα περνάς από το ένα άκρο στο άλλο. Μετά τα γενέθλιά σου, η ενασχόληση με ακίνητα συνεχίζεται, κινδυνεύεις ωστόσο να πάθεις ζημιά εξ αιτίας μιας συνεργασίας ή να εξαπατηθείς στις συναλλαγές σου κι είναι σκόπιμο να έχεις τον νου σου.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί μεν να γίνουν κάποιες υπόγειες κινήσεις σε βάρος σου, αλλά έχεις τον τρόπο να τις παρακάμψεις. Ίσως πάλι να προκύψει μια νομική διαμάχη, με τα έξοδά της, σε κάθε περίπτωση όμως, η διαχείριση των οικονομικών σου ορίζεται από το θυμικό σου. Μετά τα γενέθλιά σου, καλείσαι να αποφύγεις εξαρτήσεις που σε «δένουν χειροπόδαρα» κι αν σου τεθεί κάτι σχεδόν εκβιαστικά, μην υποκύψεις, αφού… υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved