Οικονομικά Δίδυμοι 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Διδύμου ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Δίδυμοι 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, «κουβαλάς» την… πολλαπλασιαστική επιρροή της περυσινής Σεληνιακής έκλειψης, που σημαίνει ότι πολλά πράγματα στη ζωή σου θα «αβγατίσουν» και απομένει να κάνεις μια συνετή διαχείριση. Μετά τα γενέθλιά σου όμως, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις με συνεργάτες ή/και μια νομική αντιπαράθεση που θα σου κοστίσει, ενώ ενδέχεται να κλείσει κι ένας κύκλος στην δουλειά σου, αφήνοντας πίσω… συντρίμμια, ίσως όμως και μια αποζημίωση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, όλα τα σημαντικά που σε αφορούν κινούνται σε «θολά νερά» κι αν κάνεις κάποιο άνοιγμα το πιθανότερο είναι να πέσεις έξω, είτε από δικούς σου λανθασμένους υπολογισμούς, είτε λόγω μιας εξαπάτησης σε βάρος σου. Επιπλέον, οι συνεργασίες κρίνονται ως ασύμφορες, αφού μόνον προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Μετά τα γενέθλιά σου, αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου, ενώ μια διαμάχη με συνεργάτη μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις (και νομικές) ότι είναι να κάνεις λοιπόν… καν’ το μόνος/η σου!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, να προσέχεις αυτούς/ες που σου τάζουν πολλά, αφού είτε είναι… αφελείς. Είτε στοχεύουν στην παραπλάνησή σου. Επιπλέον, μια συνεργασία σου θα φτάσει σε αδιέξοδο, με ότι συνεπάγεται αυτό για τα οικονομικά σου. Μετά τα γενέθλιά σου, εκείνο που αλλάζει είναι το ότι εκτός από τα… περυσινά θα ασχοληθείς και με τα περιουσιακά σου, όπου κάποιος/α τα θέλει όλα δικά του/της κι αν δεν «πατήσεις πόδι» κινδυνεύεις να απολέσεις κατακτημένα δικαιώματα σου.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved