Οικονομικά Ταύρος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ταύρου ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Ταύρος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, τα πράγματα πηγαίνουν μια έτσι και μια… αλλιώς, χωρίς κι εσύ να μπορείς να καταλήξεις στην πολιτική που θα ακολουθήσεις. Επιπλέον, φαίνεται να σε περιτριγυρίζουν άτομα που δεν έχουν και τόσο… καθαρά χέρια κι αν συνεργαστείς μαζί τους, πιστεύοντας ότι θα δοθούν λύσεις στα προβλήματά σου, το πιθανότερο είναι να μπλέξεις χειρότερα, ίσως μάλιστα να εμπλακείς και σε μια νομική υπόθεση κι όχι για πλημμέλημα… Μετά τα γενέθλιά σου όμως, υπάρχουν οι προοπτικές μιας επιτυχημένης πορείας, ενώ μπορεί να έχεις και τα… τυχερά σου! Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να υπάρξουν ζημιές που θα σου κοστίσουν το κάτι τι τους, ενώ είναι σκόπιμο να αποφύγεις να μπλέξεις τα προσωπικά σου με τα οικονομικά σου, φαντασιώνοντας… δεν ξέρω κι εγώ τι!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, αναμένονται ανατροπές κι αναταράξεις, που στα μάτια σου μπορεί να μην έχουν καμία λογική… να όμως που συμβαίνουν! Το καλό πάντως της υπόθεσης είναι ότι θα βρεις τον τρόπο να επωφεληθείς ή/και υπό την πίεση των εξελίξεων να φτάσεις σε μια συμφέρουσα κατάσταση. Μετά τα γενέθλιά σου όμως, οι εναλλακτικές σου στερεύουν κι εσύ θα μείνεις… κατάφατσα με μια πραγματικότητα που δεν σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Επιπλέον, το να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα, οπότε μείνε σε προσωρινές λύσεις, περιμένοντας να δεις και πως θα πάνε τα πράγματα στην Οικονομία γενικώς, αφού τα σημάδια δεν είναι ενθαρρυντικά.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση ή και να κληρονομήσεις κάτι, που θα σου προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια, ωστόσο σε σχέση με περιουσιακά ζητήματα φαίνεται να υπάρχει μια ένταση ή/και μια διεκδίκηση σε βάρος σου, που μπορεί να λάβει ακραίες διαστάσεις. Μετά τα γενέθλιά σου, μπαίνεις σε μια περίοδο πιέσεων και στερήσεων, ενώ το να ξεκινήσεις κάτι κρίνεται ως ασύμφορο, τουλάχιστον πριν κλείσεις τους λογαριασμούς σου με όλα εκείνα που αποδείχτηκαν ακατάλληλες επιλογές ή απλά έκαναν τον κύκλο τους κι ό,τι ήταν να δώσουν, το έδωσαν.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved