Οικονομικά Κριός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Κριού ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Κριός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου μπορεί να κάνεις κάποιες βιαστικές κινήσεις που θα σου κοστίσουν ή/και να… σπάσουν πράγματα, θα έχεις όμως και ιδιαίτερα αποδοτικές εμπνεύσεις της στιγμής. Επιπλέον, μπορεί να έχεις εισοδήματα από ακίνητα ή την οικογένειά σου. Μετά τα γενέθλιά σου, θα έχεις μεν τύχη και μπορεί να αποκτήσεις κάτι που θες, θα υπάρξουν ωστόσο και απότομα… περάσματα από το «έχω» στο «δεν έχω». Ίσως πάλι χρειαστεί να συνδράμεις σε έναν φίλο ή μια φίλη, ενώ σε κάθε περίπτωση μην καταστρώνεις πλάνα, αφού θα ανατραπούν από αστάθμητους παράγοντες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου μπορεί να ωφεληθείς από μια συνεργασία ή να έχεις αυξημένα εισοδήματα, λόγω των καλών δημόσιων σχέσεων σου. Θα προβείς βέβαια και σε κάποιες σπατάλες στα πλαίσια του «περνώ καλά», αλλά να έχεις τον νου σου και για κλοπές ή απάτες σε βάρος σου. Μετά τα γενέθλιά σου, έρχονται στο προσκήνιο τα περιουσιακά σου, ενώ μπορεί να ευνοηθείς και από μια σειρά συμπτώσεων τόσο οικονομικά, όσο κι επαγγελματικά. Θα χρειαστεί όμως και να συμβιβαστείς σε σχέση με κάποιες από τις απαιτήσεις σου, ενώ κινδυνεύεις κι από ένα ατύχημα που θα έχει έξοδα νοσηλείας.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου βρίσκεσαι σε μια πορεία προόδου και μπορεί να κερδίσεις και φυσικά να ξοδέψεις πολλά! Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα νέο όσο και δυναμικό ξεκίνημα, δρέποντας άμεσα τους καρπούς των κόπων σου. Μετά τα γενέθλιά σου, φαίνεται να προκύπτει η ανάγκη μιας αλλαγής κι αν νομίζεις ότι έχεις «καπαρώσει» κάτι… κακώς το νομίζεις! Αντίθετα, ως… ανικανοποίητη φύση, έχεις ουσιαστικές πιθανότητες να πετύχεις εκεί που όλοι σε είχαν για χαμένο/η. Ίσως πάλι να επωφεληθείς οικονομικά από μια δουλειά, στην οποία δεν θα χρειάζεται καν να παρίστασαι!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved