Αισθηματικά Υδροχόος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Υδροχόος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου κυριαρχείσαι από έντονα συναισθήματα, χωρίς να μπορείς να ξεκολλήσεις εύκολα από τις εμμονές σου, υπάρχει ωστόσο και το καλό σενάριο να βρεις την «αδελφή ψυχή σου», που θα σε συντροφέψει μέχρι το τέλος… όποτε κι αν έρθει αυτό!

Μετά τα γενέθλιά σου, φαίνεται πως όποια κι αν είναι η τρέχουσα ή και η μελλοντική σου κατάσταση, ικανοποίηση δεν θα βρεις εύκολα! Πρακτικά, θα βρίσκεις απέναντί σου, το αντίθετο από αυτό που ζητάς, ίσως όμως να μην μπορείς κι εσύ να καταλήξεις στο τι ακριβώς θέλεις από την ζωή σου. Επιπλέον, αναμένονται εμπλοκές με πρώην, είτε τον Ιανουάριο, είτε τις τελευταίες μέρες του 2022.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου… ανάθεμα κι αν μπορέσεις να βγάλεις άκρη, αφού κυριαρχούν οι αντιφάσεις! Αν όμως έχεις… περιπετειώδεις τάσεις, δεν το λες κι άσχημο! Μετά τα γενέθλιά σου, ένας έρωτας μπορεί να σου προσφέρει το «αλατοπίπερο» που ζητάς, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ταλαιπωρηθεί από ζήλιες και… άλλα σχετικά. Αν είσαι παντρεμένος/η, ετοιμάσου για μια μεγάλη… έξοδο! Η Νέα Σελήνη της 27ης Αυγούστου είναι κρίσιμη και… διλημματική! Επιπλέον, τον Δεκέμβριο, ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους συνηγορεί σε επαφές… τρίτου τύπου με πρώην και συνάμα σε μια απομάκρυνση από το μόνιμο ταίρι σου. Για μια… εντελώς νέα σχέση δε, ούτε να το συζητάς!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, τα πράγματα θα συνεχίσουν να εξελίσσονται ευνοϊκά για σένα, ίσως μάλιστα να σου επιτραπούν και κάποιες… επιπολαιότητες, συνυφασμένες με την καλοπέραση σου! Μετά τα γενέθλιά σου όμως, τα πράγματα… αγριεύουν, από την άποψη του ότι το πάθος εισβάλλει στην ζωή σου, -είτε για καλό είτε όχι- κι αυτό το τελευταίο σε αφορά περισσότερο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού θα υπάρξει τρίτο πρόσωπο που θα μπει γερά στο παιχνίδι. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, θα βιώσεις… γνήσια ερωτικές φάσεις, σε κάθε περίπτωση όμως μην αφήσεις τη ζήλια να σε κυριεύσει. Η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Μαΐου είναι δύσκολη από συναισθηματική άποψη, ενώ ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους συνηγορεί σε μια παρένθεση που θα ανοίξει τον Νοέμβριο.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved