Τα 5 καλύτερα ζωδιακά ζευγάρια της χρονιάς

Θα «περάσουν... ζάχαρη» στην σχέση τους!

Τα 5 καλύτερα ζωδιακά ζευγάρια της χρονιάς

Τα ζωδιακά ζευγάρια που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, θα περάσουν μια πολύ καλή χρονιά. Το 2021 θα είναι ήρεμο για εκείνα, δεν θα έχει πολλές εντάσεις ή χωρισμούς και θα τα βοηθήσει να ζήσουν και να χαρούν τον έρωτά τους και με το παραπάνω. Τα άστρα τους ευνοούν και μπορούν να χαρακτηριστούν τυχερά! Πάμε να δούμε για ποια ζευγάρια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙΖΥΓΟΣ

Μπορεί να μιλάμε για δύο ζώδια του αέρα τα οποία ταιριάζουν μεν, αλλά μην ξεγελιέσαι. Ο Δίδυμος και ο Ζυγός έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους, όμως η νέα χρονιά τους ευνοεί για να περάσουν φανταστικά. Μην ξεχνάμε ότι ο Δίας είναι στον Υδροχόο, που σημαίνει ότι τους δίνει όλη του την θετική ενέργεια και τους βοηθά να περάσουν φανταστικά. Ο Ζυγός μάλιστα έχει τον Δία στον πέμπτο οίκο, που είναι ο οίκος των σχέσεων και αυτό δίνει στο συγκεκριμένο ζευγάρι extra ώθηση για να περάσει μια αξέχαστη χρονιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν αυτά τα δυο ζώδια ξεκινήσουν την σχέση τους μέσα στο 2021, τότε έχουν πολύ μεγάλη πιθανότητα να κάνουν μια σχέση… ζωής που μπορεί να κρατήσει και για πάντα. Τόσο η Παρθένος, όσο και ο Αιγόκερως, την νέα χρονιά θα αναζητήσουν τα ίδια πράγματα και θα έχουν κοινούς στόχους. Και οι δυο θέλουν μια ώριμη, σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Μπορεί το ειδύλλιο να μην ξεκινήσει με πάθος, όμως σίγουρα θα έχει ρομαντισμό.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΚΡΙΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτοί οι δυο θα ταιριάξουν από την αρχή. Είναι και οι δυο περιπετειώδεις και πάντα ψάχνουν για ενθουσιώδεις αλλαγές στην ζωή τους. Το 2021, θα φέρει και στους δυο ακριβώς την αλλαγή που θέλουν και επιζητούν. Το πρώτο πράγμα που θα τους φέρει κοντά είναι το πάθος, αλλά και οι… πεταλούδες που θα νιώσουν στο στομάχι τους. Μην ξεχνάμε ότι και για τους δυο, η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλή. Κυρίως για τον Υδροχόο, ο οποίος θα έχει τον Δία πάνω του για αρκετούς μήνες. Το ειδύλλιό τους δεν θα είναι κάτι προσωρινό και δεν θα τελειώσει στα πρώτα… μέλια.

ΛΕΩΝΤΟΞΟΤΗΣ

Και οι δύο είναι ζώδια της φωτιάς και το αίμα τους… βράζει. Το πάθος σε αυτή τη σχέση θα περισσεύει. Τα συναισθήματα που θα μοιραστούν μέσα στο 2021 θα τους φέρουν πολύ κοντά και θα τους κάνουν να περάσουν μια ξεχωριστή χρονιά. Δεν θα κρατηθούν, θα τα δώσουν όλα και θα ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Αυτό που θα πρέπει να τους προβληματίσει λίγο θα είναι η επόμενη χρονιά. Για το 2021, θα είναι όλα τέλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- ΙΧΘΥΕΣ

Μα πόσο συναίσθημα μπορεί να χωρέσει σε αυτή τη σχέση; Μόλις συναντηθούν οι δρόμοι τους μέσα στο 2021, θα καταλάβουν και οι δυο, ότι αυτό που θα ζήσουν ήταν γραφτό να συμβεί. Θα είναι ένας έρωτας όλο τρέλα, πάθος και πολύ δόσιμο. Τουλάχιστον για αυτή τη χρονιά, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για εκείνους. Από την επόμενη… βλέπουμε. Ο Ιχθύς μάλιστα για κάποιο καιρό θα έχει και τον Δία πάνω του μέσα στο 2021, οπότε τύχη, εύνοια και έρωτας είναι δεδομένα. Και από τον Δία σε αυτή τη θέση θα ευνοηθεί και ο Καρκίνος. Άρα, με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν παιδάκι το 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved