Οικονομικά Υδροχόος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Υδροχόου ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Υδροχόος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Κάποιες από τις αλλαγές που δρομολογούνται στη ζωή σου θα προχωρήσουν «με χίλια», κάποιες άλλες όμως θα βρουν μπροστά τους ανυπέρβλητα εμπόδια κι όλη αυτή η ακραία διάσταση θα γίνει ακόμη πιο έκδηλη μετά τα γενέθλιά σου. Πανηγύρια από την μια, στενοχώριες από την άλλη… Το πρώτο ζητούμενο για σένα είναι βέβαια να «φορτσάρεις» εκεί που υπάρχουν ουσιαστικές προδιαγραφές για να πετύχεις κι όχι να τα δώσεις όλα για κάτι που πρόκειται να μην είναι στην θέση του αύριο-μεθαύριο. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι «κάθε αρχή και δύσκολη», ανεξάρτητα με το αν σε ορισμένες περιπτώσεις θα ευνοηθείς από την τύχη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Το ότι πέταξες κάποια λεφτά «στο πουθενά» θα φανεί -αν δεν έχει ήδη φανεί- μέχρι τα γενέθλιά σου, σημασία έχει όμως το τι ακολουθεί, αφού δείχνεις πρόθυμος/η να αναλάβεις δράση για να καλύψεις ένα φιλόδοξο πλάνο, χαράσσοντας ουσιαστικά μια νέα πορεία. Αυτή, ωστόσο, εκτός από τις σημαντικές νίκες και την αίσθηση ότι τα κατάφερες στα (πολύ) δύσκολα, θα έχει και βαριές «ήττες» ή πισωγυρίσματα, οπότε «μηδένα προ του τέλους μακάριζε»! Ίσως, μάλιστα, να την «πατήσεις» στα θεωρητικά εύκολα ή αλλιώς όπως… ο λαγός με την χελώνα!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να «σκάσει» μια ανατροπή των δεδομένων, ενώ «παίζει» και μια ζημιά στο σπίτι. Στην συνέχεια, εκείνο που θα «μετρήσει» είναι η όρεξή σου να μπεις σε μια νέα διαδικασία, αφού σε πρώτη φάση το καλώς εννοούμενο «θράσος» σου θα συνοδευτεί από «νίκες» και επιτυχίες. Δράση και πάλι δράση, αυτό είναι το «μότο» σου για το 2021, είναι ωστόσο προτιμότερο να δράσεις μόνος/η και να μην έχεις πολλούς/ες να μπερδεύονται στα πόδια σου, για να μην χάσεις χρόνο με αντιδικίες.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved