Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Θα έχουν τύχη το 2020 τα ζώδια του Αέρα;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Για κάποιους το 2020 θα είναι αρκετά τυχερό, για κάποιους άλλους όχι, αλλά έτσι γίνεται πάντα. Αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος, μάθε αν ευνοείσαι, αλλά και τι πρέπει να προσέξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πράγματα μπορεί να σου φανούν αρκετά μονότονα κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, καθώς τύχη λόγω του Δία στον 8ο οίκο σου μπορεί να έχεις, αλλά για να δεις "άσπρη μέρα" οικονομικά ή ερωτικά θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις. Ένα, επίσης, σημαντικό γεγονός, που δεν αναφέρεται συχνά είναι η παρουσία του Ουρανού στο 12ο αστρολογικό σου σπίτι. Αυτή η πλανητική θέση δεν είναι πολύ θετική διότι μπορεί να υποδηλώνει σοβαρά εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσεις σε εργασιακό και κατ' επέκταση οικονομικό επίπεδο, νευρικές και ενίοτε άκυρες κινήσεις, αλλά και μεγάλο άγχος εξ αιτίας της έλλειψης σταθερότητας σε αυτούς τους τομείς. Γι' αυτό, όποτε σου δίνεται η δυνατότητα, φρόντισε να εξοικονομήσεις χρήματα κι όχι να τα πετάς σε άχρηστα πράγματα που δεν είναι σου απαραίτητα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα για σένα, επειδή ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται στον 4ο οίκο σου και θα κάνουν τετράγωνο με το ζώδιό σου. Κυρίως, οφείλεις να είσαι προσεκτικός και για να αποφύγεις λάθη που μπορεί να σου στοιχίσουν. Κράτα τις επιφυλάξεις σου σε όσους προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι θα γίνεις πιο πλούσιος, αν κάνεις αυτό ή εκείνο ή να βιαστείς να τους χρίσεις ως "σωτήρες" σου. Απάτες, εξαπάτηση, προβλήματα με την οικογένεια, με ακίνητη περιουσία και οικονομικές επενδύσεις που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο την οικονομική σου κατάσταση και να αποσταθεροποιήσουν τη ζωή σου είναι πιθανά. Γι' αυτό, να είσαι ήρεμος και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Στην αγάπη, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο, καθώς ένας χωρισμός θα σε απελευθερώσει κι όχι μόνο, αλλά ένας καινούργιος έρωτας που θα εμφανιστεί ίσως καταλήξει σε γάμο ή συμβίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυστυχώς ο Δίας, ο *Κρόνος και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται για πολύ καιρό στο 12ο ηλιακό σου οίκο, ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο θα κάνει τετράγωνο με τον 4ο οίκο σου, κάτι που δηλώνει ότι θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες. Ωστόσο, θα σου δοθεί η δυνατότητα να κρατήσεις ό,τι χρειάζεσαι στη ζωή σου και να πετάξεις όλα τα υπόλοιπα, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για καταστάσεις ή δουλειές. Μια ερωτική ιστορία που εδώ και πολύ καιρό είναι σε κρίση πρέπει να τελειώσει για να ανοίξουν οι πόρτες σε μια νέα αγάπη, αλλά είναι προτιμότερο να μη βιαστείς. Το να παραμείνεις ελεύθερος και να σκεφτείς ήρεμα το μέλλον σου είτε οικογενειακό είτε εργασιακό θα ήταν πιο καλό για σένα, κάθως κάθε σπασμωδική κίνηση μπορεί να σε χαντακώσει. Επιπλέον, αναμένονται αρκετά εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο, με αρκετές δαπάνες, αλλά κυρίως νομικά ή γραφειοκρατικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα αλλά δεν επιτρέπουν την εξεύρεση εύκολης λύσης. Θα υπάρχει μια οικονομική δυσχέρεια η οποία θα σε αγχώσει.

*Τον Μάρτιο ο Κρόνος θα περάσει για λίγο στο ζώδιό σου αλλά θα ξαναγυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω!

Διάβασε επίσης: Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

Πανσέληνος 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved